Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ... (III tema),naujos siuvimo t

Medinile--gumos per juosmeni net nesimato thumbup.gif
tavo darbeliuose sis sijonukas man labai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiukas 4u.gif Sijonukas čia iš bandymų naikinti įvairias atraižų atsargas ax.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif
labai gražūs darbeliai visų wub.gif
aš irgi susigundžiau ažūru wub.gif šiandien jau nusipirkau tirpstančio flizelino ir maniau, kad ir man su plaukų laku sulips, bet nea, nieko iš to nesigavo, nors irgi kaip prieš tai mamytė rašė papigiai For all seasons verysad.gif bet jau seniai pirktas, gal dėl to... g.gif
gal pasakytumėt kuri, kur Vilniuje galima nusipirkti tekstilinių klijų kuo geresne kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės, tik visai neseniai užmačiau šituos ažūrus ar kaip plačiajame internete vadina Crazy wool ir laaaabai susidomėjau. Kol kas tik teoriškai kaustausi. Gal kuri nors turite šitą leidinį user posted image[/URL][/IMG], ar kokį kitokį, labai laukčiau solveigasweet@gmail.com Pirmoje temoje buvo minima kažkokia knyga, bet jos neberodo, gal ja kas galėtų pasidalinti ax.gif
Dar radau nuorodą kurios nesimatė SM forume šita tema, idėjoms taip sakant 4u.gif
http://www.livemaste...amp;sorder=desc
Atsakyti
Mediline, ir man labai patiko tavasis sijonukas. thumbup.gif Ten kaip suprantu virsutine sijono dalis is paprastos medziagos, o apacioje azuras... g.gif
Atsakyti

Ačiukas už pagirimus 4u.gif Pati viršutinė sijono dalis yra dviguba:apačioje audinys, viršuje ažūras.Raukta detalė yra iš audinio, o apačia puošta plačiu ažūru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saiste4 @ 2011 11 02, 21:02)
sveikutės smile.gif
aš irgi susigundžiau ažūru wub.gif šiandien jau nusipirkau tirpstančio flizelino ir maniau, kad ir man su plaukų laku sulips, bet nea, nieko iš to nesigavo, nors irgi kaip prieš tai mamytė rašė papigiai For all seasons verysad.gif bet jau seniai pirktas, gal dėl to... g.gif
gal pasakytumėt kuri, kur Vilniuje galima nusipirkti tekstilinių klijų kuo geresne kaina rolleyes.gif

unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saiste4 @ 2011 12 06, 23:11)

Apie klijus nieko negaliu pasakyti. Beje, o visagalio Google neklausei? Jis daug ką žino mirksiukas.gif
Kiek pati esu klijavusi, visuomet naudojau plaukų laką. Visokį, bet kokį ir klijų nepasigedau biggrin.gif Bet esmė tame, kad jis taip jau paprastai ir staigiai nesulipina. Aš supurškusi visuomet paslegiu knygomis, per naktį palaikau, tuomet nurinkus knygas palieku dar galutinai apdžiūti kelias valandas ir tik tuomet siuvu. Jei kur atsiknoja, o ir šiaip profilaktiškai, šiek tiek pasegioju smeigtukais.
Atsakyti
QUOTE(saiste4 @ 2011 11 02, 21:02)
sveikutės smile.gif

;hi:
Dailininkų krautuvėlese yra,kaina apie 26Lt buvo.
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2011 10 23, 20:50)
Labas vakaras,
Ateinu  pasigirti /pasidometi. Isbandziau  ir as ir senila ir azura. Tai vat su senilu nelabai supraau iki galo visko matyt dariau  is penkiu sluoksniu susiuvau juos kartu ratu ir paskui siuvau siules istrizai,  ir paskui pjausciau,  su kanceliariniu peiliuku. Tai vietomis gerai, vietomis persipjove ir apatinis sluoksnis. Ar ji reikejo siuti tik po visko?

Del azuru - nulekiau į parduotuvę prie Kalvarijų  turgaus nusipirkau flizelino, kazkaip buvai supratusi, kad bet koks jis yra tirpus, pasirodo ne velnio , isideliojau  susiuvau ir tryniau pusvalandi  ir niekas netirpo tik nuo trynimo skyles atsirado  lotuliukas.gif  tada uzsakiau is rankdarbiai.com pleveles (nors isoriskai ji atrodo idetiskai flizelinui) Vakar gavau ir isbandziau,  tai pirma sali padariau per reta, kazkoks tinklas, nepatiko.. sugadinau plevele, prasedejau  puse dienos prie jo ir nezinau gal dukrai sukonstruosiu ka  doh.gif  bet as nebuciau as, vis knietejo isbandyti dar isdeliojus tankiau, tai vakar dvi valandas non stop deliojau siandien tiek pat siuvau, gavosi  thumbup.gif  bet siaip galvoju, kad brangus tai malonumas, nes vien kiek siulu isdeliojimui susinaudoja, kiek elektros siuvimui, ta plevele dar kiek siuvimo siulu ir darbo kiek... doh.gif  Buvau sumascius padaryti sesem Kaledoms dovanu, bet nezinau ar turesiu jegu dar...
Ai beje naudojau pati pigiausia laka plaukams is maximos 4 seasons berods, ir puikiai laikesi  thumbup.gif
O del to flizelino, tai reikia jo taip ir klausti, kad butu tirpus kaip supratau?

P.s. pasirodyti negaliu, nes fotoaparatas paskolintas, o telefonas "neisnesa" nieko aiskaus  doh.gif

Man irgi viena karta panasus dalykas atsitiko su tokia plevele, netirpo. Pirkau irgi Kalvariju g. Buvo istikes panikos priepolis verysad.gif , bet paskui sumeciau, kad nuo lako per didelio kiekio ji vietomis tirpo olakas spiritiniu pagrindu. Taigi sali imerkiau i labai prastos kokybes samagona. Istirpo ta plevele! Visas gaminys gavosi puikiai, niekas nesusigadino.
Pameginkit, vis tiek jau nieko neprarasit.
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad temutė pajudėjo. Nors kiek.

QUOTE(vilku motinėlė @ 2011 10 23, 20:50)
vakar dvi valandas non stop deliojau siandien tiek pat siuvau, gavosi  thumbup.gif  bet siaip galvoju, kad brangus tai malonumas, nes vien kiek siulu isdeliojimui susinaudoja, kiek elektros siuvimui, ta plevele dar kiek siuvimo siulu ir darbo kiek... doh.gif  Buvau sumascius padaryti sesem Kaledoms dovanu, bet nezinau ar turesiu jegu dar...
Ai beje naudojau pati pigiausia laka plaukams is maximos 4 seasons berods, ir puikiai laikesi  thumbup.gif
O del to flizelino, tai reikia jo taip ir klausti, kad butu tirpus kaip supratau?

Na, būtų įdomu pažiūrėt, ką tokio įmantraus dėliojot, kad 2 valandas užtrukot. Čia jau raštas turėjo būt sudėtingas. Paprastą išsidėlioju per kokias 15 min. Siūlų sueina geeeerokai mažiau, nei mezgant virbalais tokio pat dydžio gaminį. Laiko siuvant... Taip, sueina. Aš siuvu kokias 4 val vieną šalį. Švarkelį siuvau dar ilgiau.
Laką kai mokinaus, pasiūlė naudot Taft stipriausios fiksacijos. Jį ir naudoju. Viena mano "mokinė" bandė kažkokiu kitu - guodėsi, kad nesulipo.
Perkant tirpią plėvelę ir reikia prašyt tirpios plėvelės. Pardavėjos minčių neskaito. O dar yra ir tokių, kurios net akyse to daikto nėr matę - tada tenka švietimu užsiimt doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shusha @ 2011 12 07, 00:28)
Kiek pati esu klijavusi, visuomet naudojau plaukų laką. Visokį, bet kokį ir klijų nepasigedau biggrin.gif Bet esmė tame, kad jis taip jau paprastai ir staigiai nesulipina. Aš supurškusi visuomet paslegiu knygomis, per naktį palaikau, tuomet nurinkus knygas palieku dar galutinai apdžiūti kelias valandas ir tik tuomet siuvu. Jei kur atsiknoja, o ir šiaip profilaktiškai, šiek tiek pasegioju smeigtukais.

Aš tai nelaikau tiek ilgai ir sudėtingai. taftu supurškiu, nuglostau ir siuvu.
Beje, vienu metu greitai negavau plėvelės, o laikas spaudė. Tai susiuvau ant kepimo popieriaus. Siūt buvo lengviau, bet jau išpėšyt blink.gif
Mano vaikystėje babutė taip apykakles siūdavo. Bet kur apykalė, o kur - šalis doh.gif Daugiau taip nedarysiu schmoll.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RamJur @ 2011 12 08, 16:20)
Taigi sali imerkiau i labai prastos kokybes samagona. Istirpo ta plevele! Visas gaminys gavosi puikiai, niekas nesusigadino.
Pameginkit, vis tiek jau nieko neprarasit.

blink.gif blink.gif blink.gif Ale tai koooookia smarvė jo turėjo būt blink.gif blink.gif blink.gif
Esu kažkada bandžius drabužį pavalyt, tai po to teko išmest ne dėl dėmės, o dėl smarvės - per kelis skalbimus ji nedingo doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 02 vasario 2012 - 18:46
Sveikos. Gražūs darbeliai wub.gif
Turiu klausimuką: ar tiesa, kad reikia platesnį darbelį daryti, nes susitraukia ant pusės g.gif Turiu visokių siūlų likučių, bandyčiau ką nors pameistrauti blush2.gif
Atsakyti