Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ... (III tema),naujos siuvimo t

QUOTE(Liudmilka @ 2010 11 29, 16:44)
user posted image

Va taip va atrodo tas "flizelinas".Kai aš pirkau tai buvo dvieju rušių -storesnis ir plonesnis.Nuotraukoje storesnis.Plonas man nepatiko schmoll.gif -jis neistirpsta gerai.

Mat kaip- dar ir dviejų rūšių g.gif Nežinau kokį aš pirkau, matyt, storąjį , nes ištirpo labai gerai. O gal Tu pameni koks jų plotis buvo? O kainos abiejų vienodos?
Atsakyti
Pločiai ir kainos skirtingi.i.Bet dabar jau nebepamenu nei plocio nei kainų..Nors(storą pamatavau,dar turiu)...storo plotis-150cm,o plono -100cm.Plono kaina buvo 8Lt.o storas buvo brangesnis,manau 14Lt,bet nesu tikra...
Atsakyti
o tai ta flizelinine plevele kuom skiriasi nuo paprastos pleveles azurui jeigu sneketumem apie galutini gaminio rezultata? g.gif ir gal zinotes kur Kaune yra tokio flizelino pleveles pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 30 lapkričio 2010 - 12:29
QUOTE(Liudmilka @ 2010 11 30, 12:11)
Pločiai ir kainos skirtingi.i.Bet dabar jau nebepamenu nei plocio nei kainų..Nors(storą pamatavau,dar turiu)...storo plotis-150cm,o plono -100cm.Plono kaina buvo 8Lt.o storas buvo brangesnis,manau 14Lt,bet nesu tikra...

Aha, tda tikrai storąjį buvau pirkusi, nes ir man atrodo jog 14 lt kainavo. Žinosiu, kad siauresnio pigesnio reik neimti smile.gif
Deja, kol kas "Audinių imperijoje" nėra jokio - šiandien klausiau, tai sakė užsakinės, bet anksčiau kaip po dviejų savaičių neieškoti verysad.gif

Cikita_G, galutiniam rezultatui plėvelė įtakos kaip ir neturi, tačiau man su ta flizelinine daug smagiau buvo dirbti. Prieš tai buvau pirkusi plonytę permatomą ( kaip polietileninis maišelis rolleyes.gif ), tai kažkaip sunkiau buvo ir siūlus sukloti, ir užkloti, nes ji veliasi, limpa, elektrinasi per tą savo plonumą... Na gal nebuvo taip blogai smile.gif , bet storoji tokia stabilesnė, gal net ir siuvinys mažiau susitraukęs gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 30 lapkričio 2010 - 20:14
SOS! 4u.gif
Gal kuri nors pirkot plėvelę "Ornamentuose"? Kažin kaip ji? Gundausi užsisakyti, bet truputį nedrąsu nežinant kas per kokybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 12 03, 23:17)
SOS!  4u.gif
Gal kuri nors pirkot plėvelę "Ornamentuose"? Kažin kaip ji? Gundausi užsisakyti, bet truputį nedrąsu nežinant kas per kokybė g.gif

eilinė tirpi plėvelė g.gif

gal rezultztus kada parodysit???????????
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2010 12 04, 11:03)
eilinė tirpi plėvelė g.gif

gal rezultztus kada parodysit???????????

g.gif o eilinė- tai reiškia:
1) ta plonoji ar a la flizelininė?
2) jei flizelininė- ar gerai tirpstanti ar ta kuri nelabai gerai? 4u.gif

Rezultatų turiu mažiau blush2.gif nei atrodo iš mano pasisakinėjimų lotuliukas.gif . Galėčiau bent tuos menkus parodyti, tik nufotografuoti kažkaip reikia. Pasistengsiu kada nors šitą nelengvą misiją atlikti pioneer.gif .
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2010 12 04, 22:43)

1) ta plonoji ar a la flizelininė?
2) jei flizelininė- ar gerai tirpstanti ar ta kuri nelabai gerai? 4u.gif

ne flizelinine schmoll.gif paprasta plevele,tik plati,tai ir kaina didoka rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, kaip seniai čia kas bebuvo užsukęs unsure.gif
Va, radau šitą svetainę.
http://gitasaba.lt/
Gal kas žino, kiek čia kainuoja švarkiukai?
(Adresą mačiau rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 gegužės 2011 - 15:30
Nuvargo, matyt, ažūrų meistrės, tylu čia jau seniai unsure.gif Ir, kadangi niekas neatsakė, nepasakė, tai ėmiau ir pasisiuvau švarką pati bebe.gif hihihi.gif
Pakopijavau iš minėtos svetainės, ką čia slėpt blush2.gif Bet gal autorė neprimuš... ax.gif Juolab, kad ne visiškai jau taip ir nukopinta grynai... blush2.gif
user posted image
user posted image

O tada dar ir šalį didžiulį dovanoms surezgiau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 26 birželio 2011 - 16:50
pasnekute, kaip grazu...
Atsakyti
ploja.gif pašnekute good.gif labai gražu...
Atsakyti