Senilas yra atvirkstinis skiautinys. Tiksliai negaliu pasakyti is kur jis kilęs, bet manyciau kinu ar japonu. Senilui naudojami audiniai:medvilne, linas, flanele, silkas. Labai lengvai galima sukarpyti zirklemis.
Azuras darymo principas toks: pasitiesi tirpia plėvelę (popieriu), plevelę susipurskite tekstiliniais klijais ir ant jo krauni ka nori : is siūlu suki visokiausius ornamentus, delioji medziagos atraizas, vienu zodziu kurybai ribu nera. Kai viska susideliojate, vel purskete klijais ir uzdedate pleveles sluoksni. Sulipinate. Imate ir einate prie siuvimo masinos. Siūnate tinkla. Kai nusprendziate kad jusu tinklas ne per retas einate skalbti! Skalbiat kol neliks pleveles ir kliju!
Sekmes bandymuose!
senos temos
http://www.supermama...?...213723&st=0
http://www.supermama...?...0&hl=azuras
mūsų temos įkūrėjos ir mokytojos darbeliai
pora nuotraukyciu susipazinimui kas tai yra.
Papildyta:
Senilo darbo eiga:
Tikiuosi temos ikurejos nepyks kad atidariau tema, bet neiskenciau ir pradejau as ruosiuosi prisijungti ir as noriu pabandyti sia technika, nes kai kuriu forumieciu darbeliai tiesiog suzavejo
AČIŪ,kad užvedei temute,mes per tuos darbus nespėjam
Kai sukūrsi ka nors nuostabaus butinai parodyk---skaus nuostabaus,nes man ažūrai visi nuostabūs
Kai sukūrsi ka nors nuostabaus butinai parodyk---skaus nuostabaus,nes man ažūrai visi nuostabūs
o kitas klausimas cia kaip su tom plevelem vienas reikalas o pavz kai tu siuvai svarkeli azurini tai kaip tada daryti? ant medziagos tiesti pleveles? ar paprasciausiai imti ir siuvineti ?
ant medziagos isdelioji norima grozi-purski klijiais ir ant virsaus plevele
dekui
pagaliau nusipirkau pleveles bandysiu greitu metu ir as
QUOTE(Cikita_G @ 2010 11 03, 01:03)
pagaliau nusipirkau pleveles bandysiu greitu metu ir as
II temeleje kazkas rase, kad yra tirpaus flizelino, gal kas mate kur Vilniuje jo yra?
QUOTE(drakosha @ 2010 11 24, 22:50)
II temeleje kazkas rase, kad yra tirpaus flizelino, gal kas mate kur Vilniuje jo yra?
Laba,
Kažkada buvo audinių parduotuvėje,kuri yra prie kalvarijų turgaus.
QUOTE(88888888 @ 2010 11 28, 16:55)
Aš ten kai paklausiau apie tokį dalyką ,tai į mane taip pasižiūrėjo
taip ir likau nesupratus ar jos iš vis žino apie tokį dalyką
taip ir likau nesupratus ar jos iš vis žino apie tokį dalyką
Žino žino, gal tik ne visos pardavėjos. Arba reikia vardinti visus apibūdinimus kol pagaliau supranta ko nori
O jei rimtai- ten jos tikrai būdavo ir tikrai faina ta a la flizelininė plėvelė, esu pirkusi ir naudojusi. Deja, bent jau praeitą antradienį pardavėjos sakė jog baigėsi ir laukia kol užveš. O kada tas bus- visiška nežinia Pasiėmiau telefono nr.- reikės paskambinėt, paklausinėt Kaip tyčia nagai panižę vėl kažką sukurpti, o ir siūlus susipirkau...
QUOTE(Shusha @ 2010 11 28, 17:13)
Žino žino, gal tik ne visos pardavėjos. Arba reikia vardinti visus apibūdinimus kol pagaliau supranta ko nori
O jei rimtai- ten jos tikrai būdavo ir tikrai faina ta a la flizelininė plėvelė, esu pirkusi ir naudojusi. Deja, bent jau praeitą antradienį pardavėjos sakė jog baigėsi ir laukia kol užveš. O kada tas bus- visiška nežinia Pasiėmiau telefono nr.- reikės paskambinėt, paklausinėt Kaip tyčia nagai panižę vėl kažką sukurpti, o ir siūlus susipirkau...
o kas cia per flizelinine plevele?