mano mergytei metukai, ilgai sedi ant puodo uzszaisti gali, bet nepasiusioja, atsikelia ir po penkiu min bala...Klausiu, kur padarei..rodo i kelnytes, o kur reikia...rodo i puoduka....

QUOTE(inga325 @ 2010 11 09, 21:22)
Mes labai vargstam, nzn kaip bus su tuo puodeliu, nes nesedi visai, jei pasodini ir laikai tai klykia kaip pjaunamas, jei nelaikai, tai atsitoja ir nueina...
anksti dar

sekmes

mama ir man sako, kad dar nevargciau. Kad nors ir metu vaikas, bet dar jokio supratimo kam tas puodukas ir ka su juo daryt
tai net nebezinau dabar
nors kai pasodinu tai dazniausiai padaro. Pora kartu net rimta reikala suraite, o pries ji net pyko, kad bandziau nuo puoduko nukelt.Bet gal del to, kad sodinu po miegelio ir po maitinimu. Cia gal automatiskai tas sisiukas gaunasi

Po miego vaikas dazniausiai padaro sysi, stenkites is karto, tik atsibudusi pasodinti, tikrai padarys. Maniskis kai padaro dziaugiasi, as visada ji pagiriu, parodau ka padare, kad vaikui atsirastu motyvacija daryti.
Maniskis iprates kakoti i puoduka, prasosi pats, pasako graziai "kaku", jeigu nesako, bet nori, tai muistosi, ir buna nepatenkintas.
O jeigu pasodinu ant puoduko kai nenori, stojasi ir eina.
Maniskis iprates kakoti i puoduka, prasosi pats, pasako graziai "kaku", jeigu nesako, bet nori, tai muistosi, ir buna nepatenkintas.
QUOTE(nuliaX @ 2010 11 09, 23:11)
mano mergytei metukai, ilgai sedi ant puodo uzszaisti gali, bet nepasiusioja, atsikelia ir po penkiu min bala...Klausiu, kur padarei..rodo i kelnytes, o kur reikia...rodo i puoduka.... 

mums irgi taip buna, bet dazniausiai kai pasodinu tai nors laseli isvarvina

QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 10, 13:27)
Po miego vaikas dazniausiai padaro sysi, stenkites is karto, tik atsibudusi pasodinti, tikrai padarys. Maniskis kai padaro dziaugiasi, as visada ji pagiriu, parodau ka padare, kad vaikui atsirastu motyvacija daryti.
bet va as dabar galvoju, kad jam gaunasi automatiskai. Na po miegelio visad padaro... bet kaip "prikalbint", kad pradetu prasytis??? gal dar to proto mazai.. Atrodo ir antras vaikas, o nieko nepamenu

Manoji irgi jau 1,1 m., bet su puoduku dar nedraugauja. As pradejau sodinti nuo 11 men. Is pradziu dar po miegelio padarydavo, bet dabar is viso tik pasodini is karto lipa nuo puodo ir pasisioja i kelnes. Tai as dabar nusprendziau palaukti ir visai nesodinu. Po kokio men vel bandysiu.
Savo pyplį sodinti ant puodo pradėjau nuo 6 mėn. Na kai pradėjo sėdėti. Dabar jau 1,1m. Pats neprašo, bet kai pasodinu padaro dažniausia. Kaku beveik visada padaro į puoduką. Čia mamai užsiėmimas ir sauskelnių taupymas. Dabar jau pradeda pats puoduką atsinešti tada kai jau būna po viskam. Vadinasi suvokimas kas ten vyksta jau yra.
QUOTE(megasun @ 2010 10 13, 15:38)
Pas mus puodukas namuose atsirado, kai dukrytei sukako metukai. Mėtydavosi kampe jis. Aš vis sakydavau, kad čia sysi ir kaka turi daryti. Dabar jis atsirado tualete. Kai aš einu i tualetą ir ji eina, atsisėda ir sako SYSI, KAKA. Nors nieko ir nepadaro, bet supratimą turi, kad TAI turėtų būti puoduke. Be to, aš visuomet pasakoju, kad einu i ant savo puoduko, nes noriu SYSIU ir pan. Tas nuolatinis aiškinimas duoda rezultatų
Kai padaro ant grindų, aš klausiu kur SYSI turi būti, ji man atneša iš tualeto puoduką, pasideda ir atsisėda. Suprantu, kad dar greičiausiai nesuvokia, kad nori
O tie nuolatiniai priverstiniai sodinimai kas pusvalandį ar kiek ten laiko, man asmeniškai nepriimtini

O tie nuolatiniai priverstiniai sodinimai kas pusvalandį ar kiek ten laiko, man asmeniškai nepriimtini

na as tai jau dziaugiuosi, kad pavyko pripratinti mazaja daryti reikalus ant puodelio, bet buvo vargelio , is pradziu po miegelio kiekviena syki sodindavau ant puodelio, o vasara kai silta buvo tai nebededavau namie pamperso, tik einant i lauka taip ir paprato

vadinas mamytes reikia tik dideles kantrybes.... llllllllaaaaaaaaaabbbbbbbbaaaaiiii dideles

Sveikos
Maniske jau beveik dvieju metuku, bet su puoduku sunkiai draugauja, mes praktiskai nepagaunam sisiuku
o apie kakuti tai is vis nekalbu... Daznai pasisako, kad nori sisi, pasodinu ant puodo, ji pasedi kazkiek, po to atsistoja ir kur nors kitur pasisioja
nesuprantu, gal jai nepatogus puodukas, nes ji labai muistosi, vis taisosi sikniuka, nes ikrenta... Siaip ji labai smulki mergyte, nezinau, gal reik keisti puoduka, bet nezinau ar rasiu su tokia maza skylute
nes to puoduko kuri turime, skyle ne tokia jau ir didele... Gal zinote puoduku maziems uzpakaliukams?

Maniske jau beveik dvieju metuku, bet su puoduku sunkiai draugauja, mes praktiskai nepagaunam sisiuku