Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ant puoduko

mano tai su pampersu ant puoduko sedasi biggrin.gif , o seip reikia sekt ir gaudyt kai slepiesi nuo visu doh.gif
Atsakyti
As taip pat buvau pagalvojus apie sita varianta, bet jai nuvaziavus i svecius uzsinores ir nebus tokio dangcio ka tada daryt?
Atsakyti
QUOTE(Renaldaa @ 2010 11 06, 23:48)
As taip pat buvau pagalvojus apie sita varianta, bet jai nuvaziavus i svecius uzsinores ir nebus tokio dangcio ka tada daryt?

Sveikos merginos 4u.gif , paskaiciau jusu pasakojimus ir nusiraminau, mano vaikinams 1,5 men ir visi jau mane gedina, kad berniukai neseda ant puoduko, sako jau pervelu tipo dabar bus labai sunku pripratinti g.gif , bet paskaicius jusu pasakojimu supratau kad visai nevelu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As manau kiekvienam savas laikas, su tuo reikalu susidraugauti, pas maniski tai bangom buna seda buna rekia nepasodinsi tai as jo ir nekankinu, manau laikas ateis ir pats noriai ses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 06, 08:43)
Mano nuomone, nera tokio dalyko, kaip per anktsti sodinamas ant puoduko vaikas.
Vaika reikia pradeti sodinti, kai jis jau ismoksta pats sedeti.
Reikia gaudyti pradzioj momentus, ir sodinti vaika. Bet jau as matydavau pagal jo veida kada kaku darys, ir ka rezultatas gavosi - pats pradzioj susikaupes pasako - kaku smile.gif
Zinoma mamai veiklos daugiau, nes reikia tuo uzsiimti, pvz, jis dabar kaku uzsimano dazniausiai po savo valgio, bet butent tuo momentu, kai as valgau, meti viska ir sodini vaika, nes kitaip jis vel atpras ta daryti ant puoduko.
Kantrybes, kantrybes, ji cia svarbiausia.

nebutinai, aš saviški sodint bandžiau būtent nuo tada kai pradėjo sedėti, nuo 6 mėn, ir tai buvo neimanoma, nespradėdavo siaubingai klykti.. o ir dabar puoduką prisileidžia daug maž pažaidimui..
Atsakyti
As pabandziau pasodinti 9 men, tai sededavo tik kol laikydavau ir rekdavo visa laika. Nusprendziau nekankinti vaiko. Dabar pasodinau pries pora sav., dar kol kas su rubeliais, sedasi gerai, pasedi, kol ka nors padaro, o jei nenori iskart stojasi ir eina smile.gif
Atsakyti
atradau super dalyka,mums padejo su visais reikalais ....sunui 2m ir 5 men. ant puodo daryt pradejo gal pries men.bet stipresnio reikalo nini niiiiiiiiiiiiiiiiii doh.gif tik i kelnes budavo,radau toki dangti ant unitazo

user posted image user posted image

tai dabar su tokiu noru eina i tuoleta ir viska atlieka ten,dar prie to ir issinesa ji is ten,jam jis taip patinka biggrin.gif gal kam pades,pirkom Maximoj...yra ir ruzavu,zaliu....mums padejo sutvarkyt puodo reikalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pajus @ 2010 11 08, 00:53)
As manau kiekvienam savas laikas, su tuo reikalu susidraugauti, pas maniski tai bangom buna seda buna rekia nepasodinsi tai as jo ir nekankinu, manau laikas ateis ir pats noriai ses ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 11 09, 10:51)
atradau super dalyka,mums padejo su visais reikalais ....sunui 2m ir 5 men. ant puodo daryt pradejo gal pries men.bet stipresnio reikalo nini niiiiiiiiiiiiiiiiii doh.gif tik i kelnes budavo,radau toki dangti ant unitazo

Nebrangus turbut tas dangtis?
Maniske viska daro i puoduka, bet manau reiks nupirkti, vien del patogumo. Nuleidi vandeni ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
17.99 ~ nelabai jau pamientam unsure.gif kazkas panasiai 20 tikrai nesieke.

Mano vaikui jis turbut labai grazus biggrin.gif ir as seip tokio nesu macius dar,visi tie standartai pupso lentynose kurie jau pabode.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 11 09, 20:00)
17.99 ~ nelabai jau pamientam unsure.gif kazkas panasiai 20 tikrai nesieke.
Mano vaikui jis turbut labai grazus biggrin.gif  ir as seip tokio nesu macius dar,visi tie standartai pupso lentynose kurie jau pabode.

Aciu uz info. Ieskosim ir mes tokio 4u.gif
Atsakyti
Mes labai vargstam, nzn kaip bus su tuo puodeliu, nes nesedi visai, jei pasodini ir laikai tai klykia kaip pjaunamas, jei nelaikai, tai atsitoja ir nueina...
Atsakyti