Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ant puoduko

QUOTE(inga325 @ 2010 11 03, 00:01)
Atsiprasau, kad ne i tema, o kokios cia kelnaites? Pirma kart girdziu...

Potty training panties vadinasi smile.gif Mothercare pirkom vilniuj, bet manau daugumoj vaikishku parduotuviu yra
Atsakyti
Galiu tik pasidziaugti, kad maniskei (1.7 m dabar) sauskelniu jau nebereikia ir nakti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte` @ 2010 11 03, 19:08)
Potty  training panties vadinasi smile.gif Mothercare pirkom vilniuj, bet manau daugumoj vaikishku parduotuviu yra

Aciu labai
Atsakyti
Pries kelias dieneles suejo metukai ir siandien pirma karta pabandem ta "keista dalyka". Atsisedom be jokiu pykciu ir pasisiojom. Bet manau dziaugtis dar per anksti, nes vakare jau padaryt nieko nepavyko sad.gif net vanduo tekantis i kriaukle nepadejo doh.gif
Atsakyti
Na puodelis mums kaip ir daugumai vaiku nepatinka verysad.gif
Mano sunus tai geriausiai, kai jau yra prikroves pilna pampi tada atsinesa puodeli ir rodo, kad reik mautis kelnes. Niekaip aikui neina iaiskinti, kad reikia viska daryti i puoda. Buna dienu pasodinam ir pasisioja, bet retas atvejis
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2010 11 03, 22:14)
Pries kelias dieneles suejo metukai ir siandien pirma karta pabandem ta "keista dalyka". Atsisedom be jokiu pykciu ir pasisiojom. Bet manau dziaugtis dar per anksti, nes vakare jau padaryt nieko nepavyko sad.gif net vanduo tekantis i kriaukle nepadejo  doh.gif

nepergyvenkit taip, nera ko noret kad nuo pirmos dienos vaikas jau prasytusi ant puodo. kantrybes, ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Mūsų panelei 1 metai ir 10 mėnesių - dabar tik pradėjom prašytis, nors manau ne taip dar ir vėlai. Bet užteko savaitėlės pastangų ir visada prašomės, ir naktį nebenaudojam... thumbup.gif
Atsakyti
duktyte pati atisedo nieks nieko nemokino 4u.gif
Atsakyti
Dar ir taip būna? blink.gif mes po biški po biški bandom.. pasėdi tiek kiek pats nori, o kad ten dar kažką ir daryti tai net minčių jam nekyla..o ką sakua irgi dar per anksti suprasti.. na kaip nors ax.gif
Atsakyti
Mano nuomone, nera tokio dalyko, kaip per anktsti sodinamas ant puoduko vaikas.
Vaika reikia pradeti sodinti, kai jis jau ismoksta pats sedeti.
Reikia gaudyti pradzioj momentus, ir sodinti vaika. Bet jau as matydavau pagal jo veida kada kaku darys, ir ka rezultatas gavosi - pats pradzioj susikaupes pasako - kaku smile.gif
Zinoma mamai veiklos daugiau, nes reikia tuo uzsiimti, pvz, jis dabar kaku uzsimano dazniausiai po savo valgio, bet butent tuo momentu, kai as valgau, meti viska ir sodini vaika, nes kitaip jis vel atpras ta daryti ant puoduko.
Kantrybes, kantrybes, ji cia svarbiausia.
Atsakyti
Teisingai pasakyta, nors mano sunui 1m8men dar nesedim ant puodelio, nes jam jis katastrofa
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kas susiduret su panasia beda... Maniskiui 2 metukai, jau kelis menesius puikiausiai prasydavomes i tualeta tiek sysiu, tiek dideliam reikalui, i lauka be pampersiuku eidavom, namie be kalbu be pamperso, nakti jau eme keltis i tualeta, tik dar su pampersiukais miegodavo, o po to, nei is sio, nei is to vel pridaro i kelnytes, arba jei prasosi, tai pirmi lasiukai i kelnytes, tik po to bega prasydamas, kad sysiu, o nakti vel nebesikelia sysiot, po nakties ir pampersiukas pilnas... verysad.gif Nebezinom ka ir daryt su vyru... doh.gif atrodo ir tualeto nebijo, ir sedasi noriai, ir stresu kazkokiu nebuvo nei seimoje, nei maziui...
Gal kas ka patartu is patirties?
Papildyta:
QUOTE(Renaldaa @ 2010 11 06, 11:31)
Teisingai pasakyta, nors mano sunui 1m8men dar nesedim ant puodelio, nes jam jis katastrofa

NOreciau patart is asmenines patirties smile.gif Mano vaikinas nesedo iki 1,6 men ant puoduko ne minutei, bijojo ir bijo jis jo. Tai nusipirkom tualeto dangti, skirta maziems vaikiukams ir tai jam labai patiko, sedo ir pratinosi daryt be problemu thumbup.gif
Atsakyti