QUOTE(astonja @ 2011 07 26, 22:09)
Nu maniskis jau nuo 3 men ismiegodavo visa nakti, mes miegam kaip meskos ziema, visi trys labai kietai, jei neuzdeciau pamperso, tikriausiai zadintuva reiktu uzsisukt, nes kitaip taip ir atsibusciau 7 ryto, vaikas visas slapias taip pat
Kad mano vaikas būtų toks meškinukas

Aš pati esu miegalė, bet po vaiko gimimo - išsimiegojimas - tapo kadanos išsipildanti svajonė

Manau, kad vistiek pamėgint reikia, kitaip nesužinosi kaip bus

Aš pradėjau bepampio migdyti kai vieną dieną, netyčia aptikau, kad mano vaikas visą naktį išmiegojo sausas, nors ir kėlėsi gal 3k. pavalgyti. Pati nustebau, ir pagalvojau, kad reikia pamėginti be pampių.
QUOTE(Samarija @ 2011 07 27, 10:41)
As tai galvoju,kazin kaip vaika nakti atpratinti nuo sauskelnes

Maniske jau kelis men. nedaro i kelnes ir avariju labai retai pasitaiko,bet nakciai vis dar dedu sauskelne.Ir atsibunda su slapiu pampersu.Naktu jauciu visa lova susisiotu be jo

Bent pirmas naktis,kol pajustu,kad be sauskelnes miega.
Samarija, tiesiog, imk ir pamėgink bent jau kelias naktis. Nebijok šlapios lovos

Jei finansai leidžia įsigyk vienktinių paklotėlių ir patiesk lovytėje, kad nesusisiotų čiužinio. O jei girdėsi, kad mažoji bunda, keliasi arba nubudo šlapia, vistiek sodink ant puoduko. Paskui supras, kad ir naktį galima sisioti į puoduką. Aš jau 20 naktų vaiką be pampio migdau, nubudusį sodinu ant puodo. Iš tų 20-ties naktų 8 šlapios, 12 sausų naktų

Pradžioje kas antra naktis būdavo sausa, o dabar jau 4 naktys iš eilės sausos.. Tuom ir džiaugiuosi