QUOTE(astonja @ 2011 07 13, 14:46)
Sveikos
Nezinau, daug sako kad anksti dar, bet mes jau bandom atsisakyti sauskelniu, namuose tik su triusikiukais, tj dbr kaip viena mamyte pasakojo, nuolatinis skalbimas ir grindu plovimas. Tik kazkaip namo perlui dar visai dzin kad jam slapios kelnes, ar kad bega per kojas. Jis tik supranta kad blogai padare ir uzsidengia veida, nes as ji gedinu, bet kol kas jokiu rezultatu 

Sveika

Aš nuo 11 mėn. rimtai užsiėmiau ir nusiteikaiu, kad reikia mesti lauk tas sauskelnes, be to naudojam daugkartines - tai ir jas skalbti atsibosta. Tai jau 2 mėn. nebededu sauskelnių namuose. Galiu tik pasigirti, kad susidraugavom daugiau mažiau su puoduku, jei nenori sėdėti, vistiek pasodinu bent keliolikai sekundžių - ir rezultatas (sysiu) būna puode. Aišku avarijų - tai irgi neišvengiam ir joks gėdinimas nepadeda. Kaip tik gėdinau savo vaiką, o jis stovi ir juokiasi, nes jam "gėda - pelėda" labai linksma pasirodė

Paskutines 6 naktis irgi jau be sauskelnių. Kadangi jis vis dar papinukas ir keliasi naktį MP patraukti - tai kai tik nubunda sodinu ant puodo, pasisioja - pavalgo pienuko ir vėl miegoti. Tai 3 naktys sausos, 3 šlapios.. Nors šios nakties net nežinau kaip pavadinti, nes kai nubudo triusikėliai buvo drėgni, tai matyti pasisiojo, bet neprabudo - tai ir išmiegojo 4val.
Dieną būna pradeda žaisti su puoduku - iškart sodinu, 70% tokių pasisėdėjimų - sėkmingas. Taip ir žaidžiame, gaudome sysiu. Buna, kad sakau einam sysiu - tai begom pas mane atšliaužia, tada atsistojame nueiname iki puodo - ir atsiėdus nereikia laukti nei minutės - pasisioja ir stojasi eiti..
Va rašau rašau jums mūsų kasdieninius nuotykius, o mano vaikas sėdi savo sysiu baloje ir rankom plekšnoja

Tiesa, man pvz triusikėlius lengviau ir greičiau skalbti nei daugkartines sauskelnes (p.s. skalbiankė pas mus sugedo)