QUOTE(stripulis @ 2011 04 19, 03:56)
maniškei du metai ir keturi mėnesiai. Pasiekimas - kad pasėdi penkias sekundes ant puoduko ar ant klozeto dangčio su drabužėliais.
aprasei atrodo mano vaika, maniske irgi pridususi gime ir visos bedos tos pacios, dantu nesivalymas ir tt, bet as tave nukritikuot noreciau... reikia ismones ir 1001 budo, kad isvalyt dantis, o tamsta lengviausia buda pasirinkote - nevalyt dantu... taip ir su puodu, zinau, manes laukia tas pats, nes jau rasiau, kad sedi 5 sek. bet as zinau, kad rasiu ta 1001 buda ir viskas bus ok. su ispuvusiais dantimis irgi nevaikstom. geriau klykia nei supuve dantys ir ju taisymas, nes dar daugiau bedos. taip odontologe pataria irgi. nereikia cia nei saves kaltint nei ko prisigalvot apie paveldimuma, o reikia stengtis ir grieztumu ir grazumu ir visa vaizduote pagalbon paemus. man isvis baisu skaityt, kai vaikai maklinais dantim vaiksto, nes gi rekia! o paciai koks malonumas, kai kelias dienas neisvalai? o cia net ispuvo

ir subine zaizdota nuo 10 min pampio nekeitimo? kokias cia pasakas sekat? man atrodo, gal labiau rupitnis reikia savo vaiku? ar
myzaluose palaikymas nuo galvos iki koju, kaip pati raset?
kazko jumyse truksta is viso to posto ir jo stiliaus matosi.
kartoju, kad mano vaikas toks pat is aprasymo, bet bandymu palaikyt ziauriai slapia ir tt kad priprastu as nedarau. o kai paciai ko nors reikia ar taikot sau kazkokius debiliskus prisipratinimo budus? sadizmas kazkoks.
atsiprasau, kad uzsipuoliau, bet kiekviena mama randa buda kaip susitart, susikalbet, o tokiu kaip jus vienetai. kazko truksta tokia mamai. elementaraus supratimo, kokius budus rinktis pratinant vaika prie puodo ar dantu sepetuko
kai kitakart noresis panasia nesamone padaryt, pagalvokit ar jums paciai tie budai vaiko vietoje butu malonus!!!
aplinka kalta, ne as, gime pridusus, giminej dantys puna ir tt... kad viskas veluos, raida ir tt, viskas pas mane situacijoj tas pats. ir nieko! nereikia uzsiciklinti. as visai nemanau, kad visos bedos del pridusimo, raidos ir tt. ir nereikia saves taip gailet, ieskot 100 bedu vaike ir tt. as visai net neatsimenu, kad ji gime pridusus ir zadetas raidos velavimas man negalvoj. kai negalvoji tai ir nepastebi, kad oi cia viskas del to. masazistei, kuri per daug plepa isvis galva nuimciau, pasimasazavom ir viskas ok. jos per daug profes vaidina. ir siaip kuo vaikas didesnis, tuo pridusimo bedos ir liekamieji reiskiniai mazesni. nesijaudink mama ir nustok galvot apie tai!