Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ant puoduko

QUOTE(akwariuma @ 2011 04 15, 19:09)
.Siaip pas mus vaikai su pampiais iki 4 metu vaiksto, man tai baisu doh.gif

Taip taip uzsieni visiems dzin. Viena medalio puse yra kai tevai nesistengia vaiko mokint, o kita kai vaikas nedaro ar atsisako daryti.
Atsakyti
slyva, pvz manajam buvo giliai dzin, nesvarbu, kad apsimyžęs... doh.gif
Atsakyti
Nežinu ar čia džiaugtis, bet su puodu mes lyg ir draugaujam. Sodinu nuo 7 mėn, dabar jam 10,5, visada padaro, kakoja tai visada tik į puodą jau koks mėnuo. Jam labai patinka, atrodo, kad supranta ko ant to puoduko sėdi. Net jeigu rimčiau nenori, bet pastena. Nežinau, tikiuosi, kad ateity bus dar geriau. Žinoma, pats nesiprašo, pati jau matau kada reikia sodint, bet nedarau to isteriškai 4-5 kart per dieną. Sauskenlių taip pat neatsisakėm, jis visada su jom smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo situacija. puoduką nupirkome kai vaikui buvo 9 mėnesiai. iš pradžių buvo viskas gražu. aišku ilgai neišsėdėdavo, bet pasėdėdavo, kol vieną kartą pasisiojo į puoduką, ir puodukas pradėjo groti. tuo kart ir baigėsi mūsų sėdėjimas ant puoduko. vaikas dabar jį sėkmingai nešioja kaip kepurę doh.gif nors puoduką gan senokai pakeitėme į negrojantį.
man neramu, vaikui artėja du metai - laikas į darželį. o ten jau manau niekas su juo nežais. tai ir suku galvelę kaip vaikutį vėl prie puoduko pripratinti
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 04 16, 01:06)
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo situacija. puoduką nupirkome kai vaikui buvo 9 mėnesiai. iš pradžių buvo viskas gražu. aišku ilgai neišsėdėdavo, bet pasėdėdavo, kol vieną kartą pasisiojo į puoduką, ir puodukas pradėjo groti. tuo kart ir baigėsi mūsų sėdėjimas ant puoduko. vaikas dabar jį sėkmingai nešioja kaip kepurę  doh.gif  nors puoduką gan senokai pakeitėme į negrojantį.
man neramu, vaikui artėja du metai - laikas į darželį. o ten jau manau niekas su juo nežais. tai ir suku galvelę kaip vaikutį vėl prie puoduko pripratinti

maniskis sedi ant puoduko, maivosi. pasedi 5 min, nulipa ir uzsideda kaip kepure. o jau metai ir 10 men.
skaiciau knyga "kvepalai" atrodo vadinasi, tai ten rase: vaikui, kai sukakdavo metai, pridarius i kelnes, priziuretoja duodavo antausi ir praleisdavo maitinima.
o musu atveju, ka daryt nezinia... smile.gif :/
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2011 04 16, 01:46)
*maniskis sedi ant puoduko, maivosi. pasedi 5 min, nulipa ir uzsideda kaip kepure. o jau metai ir 10 men.
**skaiciau knyga "kvepalai" atrodo vadinasi, tai ten rase: vaikui, kai sukakdavo metai, pridarius i kelnes, priziuretoja duodavo antausi ir praleisdavo maitinima.
o musu atveju, ka daryt nezinia... smile.gif :/

*maniškiui mėnesio pabaigoj bus tiek
**čia jau kažkaip žiaurokai skamba blush2.gif 4u.gif matyt reikės laikyt vaiką be pamperso, kad suprastų, kad yra šlapias g.gif
Atsakyti
Musiskiai, tai didysis nuo 2 metu ne vienos avarijos nera turejes, net nakti. O , va, mazylis, net pikta, darydavo man pagavus gal nuo kokiu 8 men. , o jau suejo du metai ir puodas priesas numeris vienas, paslepia, nesiseda nirs tu ka.. jau koks menuo, kas kelios dienos visaip bandau vilioti, bet uzsispyres kaip ozys sad.gif Vienintele vieta, kur padaro, tai vonioje kai vandeni atsuku blush2.gif Nesiruosiu as jo kilnoti i vonia visa gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes susidraugavome su puoduku (1,10men). thumbup.gif Ilgokai mano panelyte puoduko salinosi, bet kai nuemiau pamperius tai visiskai. Nei nakti, nei i lauka einant nebededu. Kokia savaitele, gan daznai "avariju" pasitaikydavo, bet dabar jau nebe. Labai dziaugiasi, kai pagiriam, kad nakti sausa ismiegojo. Visus namiskius tempia prie lovytes ir parodo, kad sausa, nepasisiota. biggrin.gif
O dideli reikala daro tik ant didelio puoduko lotuliukas.gif (tualete).
Atsakyti
Parekomenduosiu paskaityti šį straipsnį toms, kurios nori greitai atpratinti arba bent padėti susidraugauti su puoduku. Mano draugės ir mūsų dukrytei pasiteisino šis būdas. Lakstydama be kelnaičių tikrai neapsiusiojo nei kilimų, nei sofų,keletas avarijų buvo, bet tai natūralu. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
O kur straipsnis? biggrin.gif
Atsakyti
Soriuks 4u.gif http://www.babycente...ess_10310078.bc
Atsakyti
galiu visas mamytes paguosti. maniškiui jau 2,4 m. bet pats nesiprašo, tia norit kad mažesnis prašytųsi blush2.gif kai namie - pats nulekia pasiima puodą ir viską padaro. o tada jau paaiškina, kas tam puoduke. ir perversmas prieš porą savaičių gal įvyko - ne tik sysioti, bet ir kakutį ėmė į puoduką daryti. ilgesniam laikui išeidami iš namų užsidedam sauskelnytes, o šiaip jau jų mums nebereikia.

beje, kaip berniuką išmokinti atsistojus sysioti blush2.gif
Atsakyti