Mano brolio mergaite, jau buvo virs dvieju metu,jau vaiksciojo be pamperso, bet kai noredavo atlikt ''rimta reikala" prasydavo kad jei uzdetu, tada pasislepus tik padarydavo, dabar jei jau ketveri, tai jau praeitas laikotarpis. Man tai buvo labai keista. Aisku, kad visi vaikai viska daro skirtingai, bet as nesutikciau su tuo, kad samoningai vaikai ta procesa supranta nuo 24-28 menesiu.
As savo pirmaja dukra ant puodo pasodinau 8men, ir ji sekmingai be jokiu zaidimu i ji darydavo, tik reikedavo laiku pasodint, aisku ne visada spedavau, bet kaku i pampersa nebedare jau nuo metu su biskiu. Pilnai pamperso atsikratem gal kokiu 1,8m ir tai iki to laiko dejau tik i lauka, nes ziema buvo(taip ir silciau

ir naktim). Mazaja pasodinau nuo 7men, ir ji taip pat be jokiu pretenziju prie jo priprato, as net matau is jos reakcijos kad ji supranta kam as ja sodinu, nes iskart padaro, o jei nenori keliasi nuo puoduko. dabar jei jau 10men, pasakyt dar nemoka, tai pradeda zirsti.(taip duoda suprast kad jau nori), tad mes visa diena isbunam su sausu pampersu

. Manau svarbiausia, kad vaikas nebijotu puoduko. Nezinau, cia tik mano nuomone, bet kuo veliau vaikas sodinamas ant puoduko, tuo jam sunkiau, kadangi jis jau yra priprates daryt i pampersa, o cia jam kazkoki puoda kisa.