Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

mano auskariukai, tik pas mane karoliukai kaip ir apyrankes

user posted image

mano apyranke

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Ka patartumet prie tokio modelio suknutes (tik pieno baltumo spalvos)? Mastau, gal ilgus auskariukus issirinkti, kaip dirzelis is tokiu blizgalu.... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 03 29, 09:33)
Sveikos,
Ka patartumet prie tokio modelio suknutes (tik pieno baltumo spalvos)? Mastau, gal ilgus auskariukus issirinkti, kaip dirzelis is tokiu blizgalu.... biggrin.gif
user posted image

Labai fainasuknele, sakyciau reikia ilgu auskaru, mano panasaus stiliaus, tai as desiu tik ilgus auskarus ir apyranke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 29, 12:58)
Labai fainasuknele, sakyciau reikia ilgu auskaru, mano panasaus stiliaus, tai as desiu tik ilgus auskarus ir apyranke wub.gif

Ir as panasiai mastau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 03 29, 11:02)
Ir as panasiai mastau  wub.gif

As tai galvuoju kur nors uzsakyti, ranku darbo, planuoju isleisti, apie 200lt komplektui, nors daug bet tureciau sublizgeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 03 29, 10:33)
Sveikos,
user posted image

bet jei tik auskarus tai aš derinčiau ilgio ne iki pečių o dar šiek tiek ilgesnius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2011 03 29, 12:39)
bet jei tik auskarus tai aš derinčiau ilgio ne iki pečių o dar šiek tiek ilgesnius  blush2.gif

Pritariu thumbup.gif Čia reiktų, kad auskariukai liestų pečius. Gal kiek neįprasta ir nepatogu bus, bet efektas tai turėtų būt nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 29, 13:56)
Pritariu  thumbup.gif Čia reiktų, kad auskariukai liestų pečius. Gal kiek neįprasta ir nepatogu bus, bet efektas tai turėtų būt nerealus smile.gif

Sutinku bigsmile.gif bet reikia kad ir lengvuciai butu?
Is ko daryti, kad butu ir brangu atrodytu, ir lengva.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 29, 16:07)
Sutinku bigsmile.gif  bet reikia kad ir lengvuciai butu?
Is ko daryti, kad butu ir brangu atrodytu, ir lengva.

Pas mane taip pat bus vien tik auskarai, todel jie sieks pecius ax.gif Dariausi auskariukus is plunksnu + skaidrus svarovskiukai + siek tiek perliuku ir svelnaus aukso spalvos metalo grandineles rolleyes.gif
Auskarai masyvus, dideli, bet labai lengvuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 03 29, 15:26)
Pas mane taip pat bus vien tik auskarai, todel jie sieks pecius  ax.gif Dariausi auskariukus is plunksnu + skaidrus svarovskiukai + siek tiek perliuku ir svelnaus aukso spalvos metalo grandineles  rolleyes.gif
Auskarai masyvus, dideli, bet labai lengvuciai  thumbup.gif

Tikiuosi neįsižeisi, bet sunku įsivaizduot tiek elementų viename.

vavuum,
Jei jau rinktis tokius labai ilgus auskarus, tai gal vertėtų nepersistengt ir padaryt juos elegantiškai kuklius.
Na gal tokius, tik žinoma geriausia būtų, kad tie swarovskiai būtų skaidrūs.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 29, 15:07)
Tikiuosi neįsižeisi, bet sunku įsivaizduot tiek elementų viename.

vavuum,
Jei jau rinktis tokius labai ilgus auskarus, tai gal vertėtų nepersistengt ir padaryt juos elegantiškai kuklius.
Na gal tokius, tik žinoma geriausia būtų, kad tie swarovskiai būtų skaidrūs.
user posted image

Gal dar kaspineliu ar ziedlapiu pridek, kad butu romantiska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 03 29, 16:10)
Gal dar kaspineliu ar ziedlapiu pridek, kad butu romantiska ax.gif

Jei norisi atrodyt romantiškai, tai manau kaspinėlis gal ir tiktų, bet jei ELEGANTIŠKAI, tai kaspinėlis manau jau tik sugadintų vaizdą. ax.gif
Atsakyti