Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(mmmune @ 2011 02 23, 19:42)
Šis tas originalesnio  4u.gif
user posted image

wub.gif thumbup.gif super
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 02 23, 20:10)
As ant kaklo nieko nesegejau, man nepatinka ir negrazu kai perkrauta visokiu kroliuku, akuciu ir pan. Segejau tik auskarus ir kuklia apyranke  rolleyes.gif

oi kaip pritariu, kad nereikia persistengti:)!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzora: 26 vasario 2011 - 15:21
gal kuri 'gyvai' matet tokius auskariukas?? ar graziai atrodo? man jie toki simpatiski, lengvuciai. tik idomu, kaip ta vielute atrodo?? ar ji negadina vaizdo??
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 03 15, 22:26)
gal kuri 'gyvai' matet tokius auskariukas?? ar graziai atrodo? man jie toki simpatiski, lengvuciai. tik idomu, kaip ta vielute atrodo?? ar ji negadina vaizdo??

sorry, ne vielute, o valas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigiote: 16 kovo 2011 - 11:31
QUOTE(sigiote @ 2011 03 15, 23:26)

tokius draugei su gimtadieniu padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2011 03 16, 12:12)
tokius draugei su gimtadieniu padariau  smile.gif

o tas valas neissilanksto, taip kaip jis nori? nebuna 'pasisiausias' i visus sonus??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigiote: 16 kovo 2011 - 16:34
QUOTE(sigiote @ 2011 03 16, 17:33)
o tas valas neissilanksto, taip kaip jis nori? nebuna 'pasisiausias' i visus sonus??

čia toks žilkos tipo valas, nesilanksto jei tinkamo storumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 03 16, 00:26)

šiandien labai panašius mačiau Vilniaus Akropolio atrodo "Silver City" parduotuvėje. Ganėtinai dailiai žiūrėjosi smile.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema, as uz originalesnius papuosalus,dar priklauso nuo sukneles,mano bus su stambiom petnesom,tai nemanau,kad ka dar kabinsiuos ant kaklo ...bet siaip esu uz originalias nuotakas ,ta nuotrauka kur jaunasis su skrybeliuku man labai viskas graziai suderinta,jaunoji turi puiku skoni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2011 03 16, 16:22)
čia toks žilkos tipo valas, nesilanksto jei tinkamo storumo  smile.gif

dekui, bet meistres patarta visgi darausi kitokius auskarus...
Atsakyti
Tokia įdomi tema, bet kažkodėl niekas nesirodo savo pauošaliukų ar šiaip gražių idėjų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 28 kovo 2011 - 11:22
QUOTE(Roxetė @ 2011 02 23, 19:10)
As ant kaklo nieko nesegejau, man nepatinka ir negrazu kai perkrauta visokiu kroliuku, akuciu ir pan. Segejau tik auskarus ir kuklia apyranke  rolleyes.gif

Didelė dalis nuotakų dabar renkasi būtent tokį derinį. Nors jeigu atviras kaklas originalus kaklo papuošalas ir kuklūs auskarai irgi gražu biggrin.gif
Atsakyti