Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

aš rinkčiaus pirmą, nes irgi mėgstu burbuliukus (pati turėsiu apvalius su mažais svarovskiukais) kažką panašaus į tai, tik baltus:

http://www.alibaba.c...0...;t=12&cids=
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2010 10 19, 20:31)
Smagiai čia  lotuliukas.gif

Na va, aš nežinau kokius auskarus rinktis  g.gif  Ar tokius panašius perliukus , ar kokius kabančius panašius į šituosg.gif Nors jokių kabančių nenešioju, bet man jau iš visų pusių "patarėjos" pradėjo aiškinti, kad gražiau kabantys. Juk svarbiausia, kad man patiktų, o ne kitiems.
Papildyta:
Parašius žinutę supratau, kad vis gi rinksiuosi kažką panašaus į pirmąjį variantą  thumbup.gif

Neklausykit ka sneka kiti, rinkites tai, kas Jums patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2010 10 19, 21:31)
Smagiai čia  lotuliukas.gif

Na va, aš nežinau kokius auskarus rinktis  g.gif  Ar tokius panašius perliukus , ar kokius kabančius panašius į šituosg.gif Nors jokių kabančių nenešioju, bet man jau iš visų pusių "patarėjos" pradėjo aiškinti, kad gražiau kabantys. Juk svarbiausia, kad man patiktų, o ne kitiems.
Papildyta:
Parašius žinutę supratau, kad vis gi rinksiuosi kažką panašaus į pirmąjį variantą  thumbup.gif

kabantys ir man graziau, bet butent tas pavyzdukas jusu idetas man nepatiko. o tie prie ausytes perliukai kuklus ir grazus, nes pati tokius turiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 19, 21:49)
aš rinkčiaus pirmą, nes irgi mėgstu burbuliukus (pati turėsiu apvalius su mažais svarovskiukais) kažką panašaus į tai, tik baltus:

http://www.alibaba.c...0...;t=12&cids=

mmmm.... grazus... wub.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
apyranke cia ax.gif galvojau plauku papuosimas :ax:
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 24, 21:20)

apyranke cia  ax.gif galvojau plauku papuosimas  :ax:

o, kaip tik matem panasius baltus auskariukius Akropoly wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 14, 15:12)
manau kad tiktu papuosti pamergiu rankytes... tada nereiketu joms puoksteliu laikyti rankose...  ax.gif

QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 17, 21:27)
vyro sesuo turėjo vietoj puokštės tokią su ramunėm smile.gif tai gavosi kaip vestuvinės suknelės tąsa (suknelė buvo labai labai paprasta, lininė).

ten radau ne tik ant rankos, yra visas kompletas su auskarais ir turbut sage didziule, bet man kazkodel neleido ideti schmoll.gif (raso bendras dydis virsija, nors dar toli iki 2mb)
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 24, 22:10)
o, kaip tik matem panasius baltus auskariukius Akropoly wub.gif

aga, kaio tik radau ir idejau toki pavyzduka... 4u.gif gal ir tiktu kokiom stilingom vestuvem kokia idomesnia tematika... g.gif cool.gif
Atsakyti
o man tie kutai primena užuolaidų kutus, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 25, 19:05)
o man tie kutai primena užuolaidų kutus, nors tu ką  doh.gif

man irgi lotuliukas.gif bet siaip priderinus tai gal visai nuostabiai atrodytu wub.gif
Atsakyti
Betgi ir gerai, kad visų skoniai skirtingi, nes eitų visos vienodais papuošalais arba suknelėm biggrin.gif
Atsakyti
turetu buti kazkas israiskingo ant kaklo , manau butu grazu su daug akmenuku, cirkoniu ar svarovskiu. labai grazu tada buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikasiu* @ 2010 11 08, 19:16)
turetu buti kazkas israiskingo ant kaklo , manau butu grazu su daug akmenuku, cirkoniu ar svarovskiu. labai grazu tada buna smile.gif

Na, cia kaip kam g.gif Dar labai reikia ziuret i bendra vaizda,o ne kraut ant saves viska,ka tik galima. Man asmeniskai daug graziau kuklus ir neperkrauti papuosalai. Bet ivairiu zmoniu buna.Kai paziuriu i nuotakas,kurios ant saves sudeda viska,ka tik randa (karuneles,veliuma,geles i plaukus,apyrankes,auskarus ir t.t.) tai net juokas ima, o joms tai grazu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 09 lapkričio 2010 - 16:13