Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(jums @ 2010 10 14, 15:24)
Labai grazus masyvus kaklo papuosalas  wub.gif

user posted image
user posted image

papuosalas ir jaunoji pati tai nuostabi, bet jaunikis man kaip kaimo jurgis doh.gif
Atsakyti
čia toks stilius - yuppie su prieskoniu smile.gif man labai faina, toks pažaidimas iš tradicijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 18, 13:04)
papuosalas ir jaunoji pati tai nuostabi, bet jaunikis man kaip kaimo jurgis doh.gif

Man tai kaip tik labai gerai atrodo smile.gif Tik ta kepure nuimciau ceremonijos metu smile.gif Bet siaip man jie abu labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 18, 14:18)
Man tai kaip tik labai gerai atrodo smile.gif Tik ta kepure nuimciau ceremonijos metu smile.gif Bet siaip man jie abu labai labai  wub.gif

As dar jam barzda nuskusciau, labai nemegstu barzdotu vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 18, 15:21)
As dar jam barzda nuskusciau, labai nemegstu barzdotu vyru  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Man grazu paziureti, tik labai jau nesmagu buciuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 18, 14:22)
lotuliukas.gif  Man grazu paziureti, tik labai jau nesmagu buciuotis  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif labai skaniai ir bučiuotis ir visa kita daryti su barzdotu wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 10 18, 15:57)
irnesakyk.gif labai skaniai ir bučiuotis ir visa kita daryti su barzdotu wub.gif  hihihi.gif

... kai slaunis is vidines puses pakutena... taip, pim? lotuliukas.gif Nu va, paposlinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 18, 15:12)
... kai slaunis is vidines puses pakutena... taip, pim?  lotuliukas.gif  Nu va, paposlinau  doh.gif  lotuliukas.gif

Na va kokia smagia diskusija sukeliau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
hahahah, pasiutusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 18, 16:12)
... kai slaunis is vidines puses pakutena... taip, pim?  lotuliukas.gif  Nu va, paposlinau  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 18, 16:12)

thumbup.gif temos praskaidrinimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 10 18, 14:12)

Smagiai čia lotuliukas.gif

Na va, aš nežinau kokius auskarus rinktis g.gif Ar tokius panašius perliukus , ar kokius kabančius panašius į šituos ? g.gif Nors jokių kabančių nenešioju, bet man jau iš visų pusių "patarėjos" pradėjo aiškinti, kad gražiau kabantys. Juk svarbiausia, kad man patiktų, o ne kitiems.
Papildyta:
Parašius žinutę supratau, kad vis gi rinksiuosi kažką panašaus į pirmąjį variantą thumbup.gif
Atsakyti