Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(liekna @ 2010 10 04, 23:35)
Zinok labai faini  thumbup.gif

Man irgi patiko user posted image
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 10 05, 17:38)
Man irgi patiko user posted image

drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
o niekas neplanuoja puostis auksinaiis auskarais? blush2.gif
tik ranku darbo bizuterija???
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 10 10, 09:40)

Man kazkaip vestuvems nesinori auksiniu, viskie karoliukai man asmeniskai graziau, bet cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 10 10, 09:40)

Na o as kaip tik ir masciau kad per savasias vestuves tikriausiai dabinsiuosi auksu, nes ir siaip ji megstu ir man graziau ziurisi wub.gif bet cia mano tokia asmenine nuomone, zinoma labai grazu ir ranko darbo bizuterija ir sidabriniai papuosalai wub.gif kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 10 10, 19:50)
Na o as kaip tik ir masciau kad per savasias vestuves tikriausiai dabinsiuosi auksu, nes ir siaip ji megstu ir man graziau ziurisi wub.gif  bet cia mano tokia asmenine nuomone, zinoma labai grazu ir ranko darbo bizuterija ir sidabriniai papuosalai  wub.gif kiekvienam savo mirksiukas.gif

as galvoju gal minimalistiskai pasipuosti auksinaiais auskarais ir suzadetuviu ziedeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 10 11, 06:42)
as galvoju gal minimalistiskai pasipuosti auksinaiais auskarais ir suzadetuviu ziedeliu wub.gif

Auksiniai manau tinka prie auksiniu vestuviniu ziedu.. Va man butu auksas ne i tema prie baltu ziedu, bet manau jei nedideli ir priderinti tai kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 20:43)
Vat ir man patiko, kazkaip neesu macius daugiau niekur tokiu, dazniausiai buna arba spalvoti, arba perliukai, o cia tokie pusiau skaidrus  wub.gif  Man labai prie svarkelio saguciu tinka  mirksiukas.gif

kaip keista, kad dar yra nemaciusiu tokiu bumbulu lotuliukas.gif man tai jau pabodes tas alia 'kalnu kristolas' rolleyes.gif bet svarbiausia, kad jum buvo netiketas ir grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 10 12, 16:49)
kaip keista, kad dar yra nemaciusiu tokiu bumbulu  lotuliukas.gif  man tai jau pabodes tas alia 'kalnu kristolas'  rolleyes.gif  bet svarbiausia, kad jum buvo netiketas ir grazus  drinks_cheers.gif

Na, jus kai uzsiimat (kaip supratau is ankstesniu posakiu temose) papuoslais, tai visokiu ,,ciudu'' jau matet biggrin.gif
Man jie tokie ir labai kuklus, bet ir puosnus tuo paciu wub.gif ai nezinau, tiesiog kazkodel krito i aki man jie ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Neissirenku auskaru doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 12 spalio 2010 - 20:17
QUOTE(liekna @ 2010 10 12, 21:17)
Neissirenku auskaru  doh.gif

Man pirmi labiau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti