QUOTE(kleo_ox @ 2010 11 02, 23:16)
turbut bandysiu
o kad prisiruost, tai reik nusipirkt tada tikrai nusidazysiu. Gal galit pasakyti kur pirkti, i ka atsizvelgti perkant, noriu rudu - pilku (naturaliu plauku atspalvio) ar tokiu buna? pas mane ilgi , tankus plaukai. ju nemazai. kiek man tu pakeliu reiktu.? Prasau pakonsultuokite
p.s. ant tupakeliu yra spalvos pavaizduotos, ar parasytos?
Aš mačiau Jūsų plaukų foto, tai tikrai nepatariu su chna dažyti, nes taip, kaip norit, nesigaus. Geriau pirkit natūralius dažus jau iš karto sumaišytus, pavyzdžiui, Aubrey Organics, Tins Of Nature, Sante, Logona ir t.t.
Nors čia va mergina sugebėjo ant chemiškai dažytų plaukų labai gražią spalvą išgauti. Dažų santykio nežinau.
QUOTE(himalaia @ 2010 11 03, 02:50)
Šitoj nuotraukoj, kur micefee įdėjo, tai visai gražus atspalvis, mano dabar panašus.
Gal prie nuotraukos buvo proporcijos parašytos ir kokia natūrali plaukų spalva?
Man irgi čia laaabai gražus atspalvis.
Čia šitose nuotraukose tik su "brown henna" dažyta, o čia tie patys plaukai po dažymo su brown henna ir black henna. "I use a mixture of brown and black henna 2:1." Ką ji turėjo omeny sakydama "brown henna", neįsivaizduoju.
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 03, 01:14)
vaje vaje buvom susitike kitoj forumo temoj, bet cia pamaciau tavo foto, veido nematau, bet atrodai tokia faina labai ir simpatiska
ir plaukuciai labai gerai dera.
Ačiū, labai malonu.