Na nusidaziau ir as pagaliau.
Rezultatas panasus i
Nufotkinsiu veliau savo ikelsiu.
Dazyta su chna:basma:vad. bespalve chna - 3:1:1, uzplikita ramuneliu arbata+saukstas aliejaus+isspausta citrinos. Laikiau 20 min.
Saknis nedazytas paeme gerokai silpniau, gal reiks pabandyti ateity ant saknu vien palaikyti
Bendrai imant esu patenkinta.
Klausimas - jus ta kose kaip tepat ant plauku, man su sepetuku kaip dazai paprasti nesigavo
jei tokia spalva isgavot tai labai grazu:)
Na va, perskaičiau visą temą
žodžiu, eisiu pirkti žolelių ir bandysiu eksperimentuot..
nebaugina manęs nei raudona spalva, nei ryža, neui ruda. jei gausis tamsūs - tai valio. jei būsiu marga - tai baika, neimu į galvą
nebenoriu chemijos ant galvos, taip kad banysiu žolininkaut:)
nebaugina manęs nei raudona spalva, nei ryža, neui ruda. jei gausis tamsūs - tai valio. jei būsiu marga - tai baika, neimu į galvą
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 29, 10:49)
Na va, perskaičiau visą temą
Sekmes.
as labai bijojau, ir nieko, galva vietoj ir vaizdas neblogas Vakar antra kart daziausi
QUOTE(Shana @ 2011 03 29, 12:35)
Sekmes.
as labai bijojau, ir nieko, galva vietoj ir vaizdas neblogas Vakar antra kart daziausi
galva vietoj
savaitgalį ir aš pasibandysiu, kaip tik turėsiu laiko, tai galėsiu su tiurbanu ant pakaušio zyliot:)
mergaites, jungiuosi prie jusu, nes taip pat uzsiimu "zolininkyste" jau pora menesiu dazausi su chna.. Galiu pasakyti, kad po pusantru metu eksperimentavimu, pagaliau man pavyko tureti ryzus plaukus.. Bet atsirado vienas bet.. taigi plaukuciuose nuo visu spalvos paiesku yra raudonu cheminiu be amonia dazu likutis (juosta kokiu 4-6cm) ir net neisivaizduoju kiap ja isimti?! bandyciau ta raudonuma su rudais dazais padazyti, bet gi suzinojau, kad chna jokie cheminiai neima Ar tikrai? o gal kas nors bandete ant apsiplovusios chna dazyti cheminiais?
Baisoka pasidare, nes mano plaukai iki nugaros vidurio todel jei noreciau persidazyti kitaip, tai nejau tektu laukti kol ataugs chna??
Baisoka pasidare, nes mano plaukai iki nugaros vidurio todel jei noreciau persidazyti kitaip, tai nejau tektu laukti kol ataugs chna??
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2011 03 31, 14:45)
mergaites, jungiuosi prie jusu, nes taip pat uzsiimu "zolininkyste" jau pora menesiu dazausi su chna.. Galiu pasakyti, kad po pusantru metu eksperimentavimu, pagaliau man pavyko tureti ryzus plaukus.. Bet atsirado vienas bet.. taigi plaukuciuose nuo visu spalvos paiesku yra raudonu cheminiu be amonia dazu likutis (juosta kokiu 4-6cm) ir net neisivaizduoju kiap ja isimti?! bandyciau ta raudonuma su rudais dazais padazyti, bet gi suzinojau, kad chna jokie cheminiai neima Ar tikrai? o gal kas nors bandete ant apsiplovusios chna dazyti cheminiais?
As ne iki galo supratau - tu tik ta juosta nori perdazyti, taip?
O aš deja po beveik pusės metų žolininkystės atsisakau to... baisiai išsausėjo plaukai man nuo jų... tampa panašūs į pakulas o taip norėjau atsiaugint gražius sveikus plaukus be chemijos, o gavosi kaip gavosi nukirpau jau ir taip gerą gabalą galų, ir vistiek neįkišu plaukų šepečio į juos nors pildavau ir aliejaus, ir trynį dėdavau, bet matyt per sausi mano plaukai tom žolėm.. Taigi teks ieškot mažiausiai kenkiančių plaukų dažų ir tikiuosi plaukai atsigaus KADANORS..
Susidomėjau LOGONA augaliniais dažais.. kaži čia ta pati chna ir basma tik trisdešimt kartų brangiau? ir dar įdomu kada po chna paims kokie nors dažai mano plaukus
Susidomėjau LOGONA augaliniais dažais.. kaži čia ta pati chna ir basma tik trisdešimt kartų brangiau? ir dar įdomu kada po chna paims kokie nors dažai mano plaukus
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 31, 19:08)
O aš deja po beveik pusės metų žolininkystės atsisakau to... baisiai išsausėjo plaukai man nuo jų... tampa panašūs į pakulas o taip norėjau atsiaugint gražius sveikus plaukus be chemijos, o gavosi kaip gavosi nukirpau jau ir taip gerą gabalą galų, ir vistiek neįkišu plaukų šepečio į juos nors pildavau ir aliejaus, ir trynį dėdavau, bet matyt per sausi mano plaukai tom žolėm.. Taigi teks ieškot mažiausiai kenkiančių plaukų dažų ir tikiuosi plaukai atsigaus KADANORS..
Labai gaila ,kad toks Tavo sprendimas
As daziau apie pusantru mietu chna ir basma,bet mano plaukai neissausejo.O tarp dazymo bandei daryt alejinius kaukes arba kokius drekinancios?
QUOTE(Shana @ 2011 03 31, 17:42)
As ne iki galo supratau - tu tik ta juosta nori perdazyti, taip?
tiesiog isbandziau viena atspalvi is loreal, o man gavosi ne ryzi (kaip tikejausi) o raudoni, daziau tik saknis. Po to vel grizau prie kito atspalvio, todel ta raudonu plauku juosta ir liko. Tad as galvoju, kaip man ja parudinti bent nes dabar plaukai keliu spalvu..
QUOTE(olivka9 @ 2011 03 31, 20:11)
Labai gaila ,kad toks Tavo sprendimas
As daziau apie pusantru mietu chna ir basma,bet mano plaukai neissausejo.O tarp dazymo bandei daryt alejinius kaukes arba kokius drekinancios?
Taip, į savaitę kartą mažiausiai darausi naminę kaukę, su kiaušiniu, aliejais, ir būna jei ryte galvą plaunu tai iš vakaro galus ištepu aliejum.. žinokit manau kad tiesiog mano plaukam netinka tos žolės tie tokie pasišiaušę pasidarė, net darbe klausinėja bendradarbės kas mano plaukam sakau, kaip pakulos... o ir priemones naudoju natūralias, ekologiškas... velniai žino kas čia pasidarė, bet kažkaip sutapo su "žolinimusi", tai bandysiu jį nutraukt..
man irgi po dažymo baisūs plaukai buvo...pralaukiau tas tris dienas ir užsidėjau kokoso aliejaus kaukę prieš plovimą.Po jos tikrai plaukiukai atsigavo-minkštučiai,švelnučiai dabar manau ,kad be aliejinių kaukių styrotų kaip šiaudai tie mano plaukai...