QUOTE(Shana @ 2011 03 05, 23:35)
Horo, galetumet mestelti savo plauku nuotraukyte
?
Mano chnu/basmu siuntinukas parejo, dazysiu turbut kita savaite pirma kart, baisu
Labukas, bėda ta, kad sulūžęs mano fotoaparatas, o telefono negaliu prijungt prie PC
bet tikrai nėra ko bijoti.
QUOTE(Sulu @ 2011 03 06, 11:42)
Galima įpilti nerafinuotų aliejų į mišinuką, pvz.kokosų, avokadų. Tik reikia labai nedaug, kad gerai išsiplautų.
bus išbandyta
QUOTE(ernesin @ 2011 03 06, 12:03)
Aš kad išvengti plaukų sausinimo dažau tik plaukų šaknis, apie 3-4cm(pradžioje žinoma kokius 10 dažymų dažiau visus), aišku plaukai nėra 100% vientisai vienos spalvos, bet kadangi žolinuosi jau virš dviejų metų tai pakankamai sodri spalva. Laikausi nuostatos, kad geriau dažyti kuo įmanoma dažniau, bet tik šaknis, tuomet mažiau sausinamas plaukas, o spalva per ilgesnį laiką į plauką įsigeria pakankamai gerai.
reiks pabandyti, jei matysiu, kad ir aliejus pilant sauseja, nes dabar noriu visai susilygint spalvą.
Man dar iškilo klausimas dėl amlos, ją tiesiog įmaišot į mišinį, ir kiek maždaug dedat? Jos daug reikia, kad būtų koks pasikeitimas, ar nelabai?
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A