aš vėl grįžau prie savo terlionių
Nes kai pagalvoju, man tuoj bus 23-eji, o aš jau nepamenu, kaip natūralios spalvos plaukais atrodžiau
pradėjau dažyti plaukus 9-oj klasėj
metus dažiau chna, paskui nusiblondinau, ir 11 klasėj vėl chna ir du metukus "chnanavau". Paskui man įgriso visa terlionė ir pradėjau dažyti beamoniakiais dažais. O dabar susimąsčiau
visgi kiekvieną mėn į mano kūną patenka visokių medžiagų per plaukų dažus
kadangi susigrąžinti lietuvišką pilką spalvą nekerpant plaukų nėra vilties, nusprendžiau tęsti dažymus chna ir esu labai patenkinta
nes svarbiausia pavyko nepriteršti visur, antra išgavau labai gražią spalvą, tokią šiltą kaštoninę - šokoladinę ir gana tolygiai man padengė ir nuaugusias šaknis ir kitus plaukučius, kurie buvo po spalvos išėmimo. O mišinys buvo toks banalutis: 2 chna + 1 basma
Man reikia šiokio tokio patarimo: aną kartą kai nuolat dažydavau chna labai sausėjo mano plaukai. Gal kuri žinot kokią natūralią patikrintą kaukę, arba ką nors ką dažant galima įdėti į mišinį, kad nesausėtų plaukai? Būčiau beprotiškai dėkinga
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A