Sveikos,
ieškojau informacijos apie dažymą augaliniais dažais ir radau jūsų temą. Labai norėčiau pabandyti augalinius dažus, bet abejoju dėl kelių dalykų, gal galėsit man patart, kas turit patirties šiame reikale:
- labiausiai neramu dėl to, kas bus su mano plaukais, kai norėsiu mest dažymą - ar vienintelis būdas atgauti natūralią spalvą yra nuauginti augalinių dažų paveiktus plaukus? Labai nekaip atrodytų... Kiek žinau, jie neblunka ir jų neveikia cheminiai dažai, o jei mano spalva su cha bus tamsesnė nei natūralūs, tai tikriausiai vėliau nebeišeis jų suvienodint (nušviesint) iki natūralios spalvos. Kaip jūs darot?
- dar vienas klausimas toms, kurios pastoviai dažos, kaip darote su šaknų dažymu? Aš visada dažant plaukus per visą jų ilgį laikui einant splava nepasidarys nevienoda, t.y. prie šaknų šviesesnė, o apačioje tamsi? Ar reiktų žaisti su šaknų dažymų ir po kiek laiko dėti dažus ant visų plaukų? Žilų plaukų pas mane nėra.
micefee, o jums leidžia siųstis iš
http://www.indien-produkte.de? Nes man rodo, kad į Lietuvą nesiunčia
O čia šiaip įdedu keletą nuotraukų akims paganyt su dažymų prieš ir po augaliniais dažais
Viena kirpėja Havajuose tuo užsiima, gaila, kad pas mus tokių nėra, arba bent jau aš nežinau, tada būtų viskas daug paprasčiau
Negaliu atsižiūrėt kokios gražios spalvos ir kaip pasikeičia plaukai
prieš
po
prieš
po
prieš
po