QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 01, 01:04)
Ar spalva is pradziu nesigauna per tamsi, nes anksciau skaiciau atsiliepimus, kad nudazo vienu tonu tamsiau, bet veliau siek tiek atsiplauna Seniai domejausi tokiais, nes noriu sviesintus plaukus patamsinti ir atsiauginti, galbut neblogai gautusi ir man Gal galit nuotraukyte ymest, kaip gavosi? Nebutina bendro vaizdo, tik sona plauku nufotografuokit, jei turit galimybe
Paieškokite šioje temoje mano postą su mano nuotrauka. Fotografuota stovint po šviestuvu, ryškiai matosi. Prie šaknų plaukai turi raudoną atspalvį, bet taip ir turėjo būti, nes maišiau burgundy (burgudiško vyno) spalvą su dark brown (tamsiai ruda). Toliau plaukai tamsesni, bet nieko keisto, nes ten dar chemiškai tamsiai ruda spalva dažyti plaukai. Dabar kas mėnesį vaikštau į kirpyklą, kad po truputį nukirptų visus chemiškai dažytus plaukus. Taip, jūs teisi, spalva palaipsniui nusiplauna, pašviesėja (maždaug per 3-4 savaites), bet per tiek laiko atauga ir žili, tad bet kuriuo atveju man tenka vėl dažyti. Jeigu tokiu dažnumu tektų dažyti su cheminiais dažais, matyt jau būčiau plika.