O jei plykyti pienu ar musti kiausini tai jie nesurugs/nesuges???
[quote=beprotiskai_fantastiska,2010 12 20, 16:19]
Aš tai dabar pagalvojau, kad matyt dėl to kad dažai atšalo bedažant, nelabai ryškaia pasidengė man. na bandysiu gal dar iki Naujų dar kartą nusidažyt Beje, kaip jūs palaikot tuos dažus šiltus kol nusidažot?
Papildyta:
As inda su chna istatau i siek tiek didiesni inda su karstu vandieniu ir kol dazau plaukus nespeja atsalt.
Aš tai dabar pagalvojau, kad matyt dėl to kad dažai atšalo bedažant, nelabai ryškaia pasidengė man. na bandysiu gal dar iki Naujų dar kartą nusidažyt Beje, kaip jūs palaikot tuos dažus šiltus kol nusidažot?
Papildyta:
As inda su chna istatau i siek tiek didiesni inda su karstu vandieniu ir kol dazau plaukus nespeja atsalt.
Ieva, čia visi atsakymai į rūpimus klausimus: http://www.hennaforh...ennaforhair.pdf
QUOTE(micefee @ 2010 12 21, 20:52)
Ieva, čia visi atsakymai į rūpimus klausimus: http://www.hennaforh...ennaforhair.pdf
Labai aciu.
Deja, bet man niekaip tos knygoa neatsiuncia...
+2010 12 21, 19:23-->
Iš vakaro galima palikti tik užpylus vynu ar citrina, o aliejus, pienas, kiaušinis ir t.t. dedami prieš pat tepant.
QUOTE(Ieva @ 2010 12 21, 19:23)
O jei plykyti pienu ar musti kiausini tai jie nesurugs/nesuges???
Iš vakaro galima palikti tik užpylus vynu ar citrina, o aliejus, pienas, kiaušinis ir t.t. dedami prieš pat tepant.
O ka su basma daryti? Iskat uzplykyti vandeniu ( ar galima kuo kitu?) ir pilti i chna?
+2010 12 22, 06:32-->
taip jos brandinti nereikia
QUOTE(Ieva @ 2010 12 22, 06:32)
O ka su basma daryti? Iskat uzplykyti vandeniu ( ar galima kuo kitu?) ir pilti i chna?
taip jos brandinti nereikia
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 12 21, 16:30)
Plaukus reikia išplauti su šampūnu ir nusausinti prieš dažymą
Man geriau tepasi, bet matau, jog čia irgi labai individualus dalykas - kiekviena atranda savo geriausią variantą
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 12 22, 14:45)
Man geriau tepasi, bet matau, jog čia irgi labai individualus dalykas - kiekviena atranda savo geriausią variantą
tai žinoma, kiekviena ieško, kas jai geriausiai tinka na, bet aš bandau galvoti taip:
kai dažai plaukus, sausi plaukai sugeria drėgmę kartu su dažais, tai gal geriau tepant ant sausų švarių plaukų geriau nusidažo? čia teorinis pamąstymas, nes pati nebandžiau dažyti šlapių plaukų, tik sausus, tad ir palyginti negaliu
Ar pakanka 2,5 valandos laikyti dazus (nusidazius ant plauku)..?
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 22, 15:31)
tai žinoma, kiekviena ieško, kas jai geriausiai tinka na, bet aš bandau galvoti taip:
kai dažai plaukus, sausi plaukai sugeria drėgmę kartu su dažais, tai gal geriau tepant ant sausų švarių plaukų geriau nusidažo? čia teorinis pamąstymas, nes pati nebandžiau dažyti šlapių plaukų, tik sausus, tad ir palyginti negaliu
Turbut rekomenduojama plaukus isplaut tam kad jie butu visiskai svarus,neriebaluoti ir tt. nes jei plaukas riebus dazai sunkiai isigeria ir "isitvirtina". O slapiu niekas ir nedazo,jie turi but vos dregni. Pavyzdziui mano plaukai dregni yra paklusnesni ir lengvai issukuojami,lengviau sklastymus daryt dazant. Su sausais turbut nesusitvarkyciau,nes puciasi plaukai i visas puses,o ypac kai nemazai ataugusiu nauju trumpu plaukeliu tai isivaizduojat kad vargas susitvarkyt.
Papildyta:
+2010 12 22, 16:09-->
QUOTE(Ieva @ 2010 12 22, 16:09)
Ar pakanka 2,5 valandos laikyti dazus (nusidazius ant plauku)..?
Ziurint kokio intensyvumo ir tamsumo spalvytes laukiat. As visada laikau 2-3val. ilgiau neistempiu,bet buna kad kitos mergaites ir per nakti buna su dazais,taip sakant miega su turbanu.