+2010 12 19, 22:13-->
QUOTE(Ieva
@ 2010 12 19, 22:13)
Nusipirkau chna, bet ten buvo dvieju rusiu tai paemiau kazkokia be SP tai man rodos ten bespalve, nes vat prie basmos parasyta "plauku dazymui ir stiprinimui" ar kazkas panasaus, o prie chna tik stiprinimui. Tai ji tikriausiai jokios spalvos nepriduos ar ji irgi tinka su basma maisyti, ar basma tik su ta "spalvota" chna maisyti? Buciau dekinga uz atsakymus.
P.S. Cia ne i tema, bet ar kas bande manhdi (piesinius ant kuno su chna), ta chna ta pati tinka, ja irgi brandinti reikia?
aš perku maximoj, ten labai aiškiai parašyta, kuri dažanti, o kuri bespalvė. ir ant dažančios chna raudonplaukė, o ant nedažančios berods blondinė mergina
nedažanti nenaudojama dažams, tad nereikėtų jos maišyti į dažymui skirtą mišinį
aš labai noriu išbandyti, tad renku info. kiek skaičiau, tai chna persijoja, kad liktų tik pačios smulkiausios dalelės (pvz - į aukštą plastmasinį indą įdeda nailoninę kojinę, į ją suberia žoleles, sandariai uždaro ir krato. tai kas išsisijoja per kojinę - tinkama naudoti piešiniam ant kūno, o kas lieka - tinkama dažyti plaukus). jos nebrandina, bet maišo su cukrum, fruktoze ar sacharoze, kad mišinys gautųsi tąsokas, elastingesnis, tad galima būtų piešti linijas be pertrūkių. čia šiaip atskira ir didelė tema, ne taip paprasta
taip pat chna naudoja kaip nagų laką, ji nagus nudažo amžiam, t.y., tol, kol nuauga ir nukerpamas nagas, tol jis būna raudonai oranžinis