Paskutinį kartą dažant taip įdomiai gavosi .
Užsiplikiau chna su sėmenim ir palaikiau gal 2 val., nes neatsirado galimybės eit dažytis , poto sumaišiau su užplikyta vandeniu basma. Irgi pabuvo apie 1 val. Na, ir tik tada ėjau tepliotis. Laikiau 3 val. Spalva gavosi labai tamsi mano akim žiūrint (tikra kaštoninė). Man labiau patikdavo ryžesnis atspalvis, kuris gaudavosi kai iš karto dažydavau sumaišytas žoles
Mano plaukai iki nugaros vidurio, tai man užtenka 2 chna ir pusė basmos pakelio
Kaunietėms gal bus aktualu (ten perkam žaliuose pakeliuose chna ir basma), kad išsikėlė "Martinos" parduotuvė iš Kalniečių į Vitebską.
+2010 12 16, 15:16-->
šiaip ir maximose yra, bent jau didesnėse. tik reik žinot kur žiūrėt. o žiūrėt reikia pačioj žemiausioje plaukų dažų lentynoje, kamputyje
Papildyta:
nesuprantu, kaip jums užtenka tokio mažo kiekio gal kai nebe pirmą kartą dažot, nėr reikalo kruopščiai padengt visus plaukus, užtenka tik ant šaknų?
aš kadangi dar tik 2 kartus dažiausi, tai nusprendžiau jau geriau daryti pagal instrukcijas ir nepagailėti žolių
QUOTE(Ieva @ 2010 12 16, 15:16)
Nemaciau, kuriame cia?
šiaip ir maximose yra, bent jau didesnėse. tik reik žinot kur žiūrėt. o žiūrėt reikia pačioj žemiausioje plaukų dažų lentynoje, kamputyje
Papildyta:
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 12 16, 15:38)
nesuprantu, kaip jums užtenka tokio mažo kiekio gal kai nebe pirmą kartą dažot, nėr reikalo kruopščiai padengt visus plaukus, užtenka tik ant šaknų?
aš kadangi dar tik 2 kartus dažiausi, tai nusprendžiau jau geriau daryti pagal instrukcijas ir nepagailėti žolių
QUOTE(mėnulis @ 2010 12 16, 08:20)
droge
ir Eurokos yra, daug pigiau, dar yra svaros prekese, bet nezn ar ji Viniuj yra.
QUOTE(-Gyte- @ 2010 12 08, 13:17)
Man niekaip nepavyko išgaut reikiamo tamsumo, ir riešutų miltelių dėjau, ir dvižingsnį dažymą bandžiau. Išsausėjo plaukai, pradėjo nebeblizgėt, veltis. Nors tikrai norėjau natūraliai dažyt, bet nepatiko man Dabar labai laiminga nusidažius beamoniakiais, žvilga plaukai, atsigavę
Man tas pats Chna dažiausi 3 metus, netinka žolės mano plaukams
sveikos merginos jungiuos prie jusu, pirma karta daziau su chna ir basma tai gavosi visai gerai tokia ruda pries saulia tai ryskiai ruda spalva, anksciau tokios norejau gaudavosi tamsesne tai dabar patenkinta, plaukai iki puses nugaros tai 100 gramu uzteko nudaze gerai
Sveikos. Jungiuos ir as. Jau nusipirkau zolyciu - kadangi esu tamsi, kazkada juodai dazydavau, o naturali tokia lietuviska pilkai rusva, tai nusipirkau du pokelius Basma ir viena Chna (Mano plaukai nera trumpi, bet ploni ir labai nedaug ju, manau bent saknim uzteks). Radau pas jus daug kur parasyta kad gerai yra zoles subrandint per nakti pvz, o tai galioja tik Chna ar ir Basmai?
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 17, 21:54)
Sveikos. Jungiuos ir as. Jau nusipirkau zolyciu - kadangi esu tamsi, kazkada juodai dazydavau, o naturali tokia lietuviska pilkai rusva, tai nusipirkau du pokelius Basma ir viena Chna (Mano plaukai nera trumpi, bet ploni ir labai nedaug ju, manau bent saknim uzteks). Radau pas jus daug kur parasyta kad gerai yra zoles subrandint per nakti pvz, o tai galioja tik Chna ar ir Basmai?
brandint reikia tik chna, basma tik užpilti verdančiu vandeniu ir įmaišyti į subrandintą chna
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 17, 20:54)
na ir kaip sekesi? pas mane tokie pat naturalus plaukai, idomu kaip gavosi
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 17, 17:36)
sveikos merginos jungiuos prie jusu, pirma karta daziau su chna ir basma tai gavosi visai gerai tokia ruda pries saulia tai ryskiai ruda spalva, anksciau tokios norejau gaudavosi tamsesne tai dabar patenkinta, plaukai iki puses nugaros tai 100 gramu uzteko nudaze gerai
kokio atspalvio jusu naturalus plaukai? nesigavo i ryzuma ar raudonuma kai nudazet?
QUOTE(egluzzzele @ 2010 12 18, 19:14)
Papildyta:
kokio atspalvio jusu naturalus plaukai? nesigavo i ryzuma ar raudonuma kai nudazet?
gal daugiau i ryzuma nes truputi kavos plikiau, o naturalus tamsus pilki, bet nuo puses kazkur buvo dazyti auksiniu sokoladu ir pabluke
QUOTE(Horo @ 2010 12 17, 17:22)
Man tas pats Chna dažiausi 3 metus, netinka žolės mano plaukams
O man dvizingsnis budas duoda beveik juoda spalva.Jus i basma dejot druska?
QUOTE(egluzzzele @ 2010 12 18, 19:14)
na ir kaip sekesi? pas mane tokie pat naturalus plaukai, idomu kaip gavosi
Dar nebandžiau, užplikiau Chna su vandeniu/obuoliu actu, ir padejau šiltai per naktį o ryt supilsiu Basma, kai patarė Ronja, na ir bandysim laimę (pirmadienį ryte turiu gynimą universitete, tai tikiuosi jei būsiu žalia arba mėlyna tai pasigailės komisija )
QUOTE(austeja11 @ 2010 12 17, 15:40)
ir Eurokos yra, daug pigiau, dar yra svaros prekese, bet nezn ar ji Viniuj yra.
Ten ir basmos yra? Kokia mazdaug kaina?