QUOTE(isabelaa @ 2010 10 10, 19:37)
nusipirkau norfoj tos chna sumaisiau istepaiu plaukus palaikaiu ir kai pradejau plaut
palukai kaip dratai kieti vos ranka tarp plauku eejo ikisti
.
cia taip turi buti? ar as kaska ne taip padariau?
beje ten apie dazoma poveiki nk neparasyta tiesiog prieziuros priemone, plauku, o dos , ir kuno.
Chna ir basma sausina plauką, dėl to reikia arba reguliariai darytis aliejines kaukes, lepinti plaukus kondicionieriais, plikyti sėmenų nuoviru, galima dar mušti kiaušinio trynį, įpilti šaukštą nerafinuoto aliejaus, arba kaip aš - dažyti tik šaknis
Tavo dažai tokiuose baltuose pakeliuose?
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 11, 14:05)
Ernesin, man labai patinka tavo plaukų spalva
.
Nusprendžiau, kad jei jau natūralistė - tai visa (reiškia ir plaukus reik dažyt natūraliai). Labai noriu pasitikslinti, kaip tu juos dažai
. Radau parašyta, jog imi lygiom dalim chna, basma ir riešutą (čia iš AZ? jis tamsumą duoda?) ir sumaišai plikytom sėmenim ( ką jos duoda?). Šitą mišinį laikyti apie 2 val.?
O šitaip dažant nusidažytų žili plaukai?
(gaila, bet čia matyt genai savo daro....)
Mano natūralūs plaukai - pilki rudi neaiškūs tokie
. Dažydavau cheminiais rudais kaštoniniais. Dabar jau kokie trys mėnesiai nieko jiems nedaryta.
Ačiū
Dažus šiuo metu naudoju iš AZ, jaučiu ilgam man jų užteks
bet kai išbaigsiu, tikrai nesisiųsiu(nebent graikinio riešuto miltelių ir dar nemėgintų
šių) nes Lietuvoje perkami salotiniuose pakeliuose man niekuo neprastesni+geriau nukanda žilą plauką
Dažau visokiomis dalimis, eksperimentuoju, prieš porą dienų dažiau tik su chna ir riešuto milteliais, tai iš viso tamsi gavosi, manau jog didžiausią tamsumą duoda graikinio riešuto milteliai
Sėmenų nuoviru plikau, kadangi jis suriša masę ir ne taip byra tie grūdeliai, o be to ir sveika plaukams
kaip jau minėjau žili nelabai nusidažo, bet ir nešviečia kaip prieš tai.
Pradžioje dažydavau visus plaukus, bet plaukai linkę pūstis ir sausėti, taigi nusprendžiau pereiti tik prie šaknų ir nesigailiu, jau apie metus dažausi tik jas
Laikau apie porą valandų