Sveikos dar karta:]zodziu daziau dar karta,imeciau kiausa,ipyliau truputi aliejaus,ipyliau daugiau vandens ir viskas gavosi liux aciu
Su ta kur iv atspalviai galimi saugokites jei plaukai labai sviesus ar sviesinti galite sulaukti netiketo rezultato buvau sugalvojus tokia rudo atspalvio padazyti, plaukai lyg ir nieko buvo su tikiu vysniniu atspalviu, o ten kur sruogeles buvo pasidare ryskiai ryskiai rozines kadangi priekyje buvau sviesinus truputi, tai kirpciukai buvo rooooziniai ir pora savaiciu man neissiplove, visus plaukus ir kirpciukus surisus ir prisegus vaiksciojau, kol galiausiai paprasta chna uztepiau
Draugas taip pasibaisejo ta rozine spalva, kad db kaskart atveza chna, kad tik nepirkciau nesamoniu
Draugas taip pasibaisejo ta rozine spalva, kad db kaskart atveza chna, kad tik nepirkciau nesamoniu
QUOTE(ernesin @ 2010 11 09, 19:20)
chna su atspalviais nebūna, tai greičiausiai bus su cheminėmis priemaišomis
parasyta kad chna - vysnines spalvos, rudi, bet smirda tai kaip augaliniai.
Papildyta:
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 20:40)
parasyta kad chna - vysnines spalvos, rudi, bet smirda tai kaip augaliniai.
o jum kai uzpilate vandeniu chna nesigauna tokie guziukai dazuose ir paskui trupa kai tepi?
QUOTE(fairynlovely @ 2010 11 09, 19:57)
Su ta kur iv atspalviai galimi saugokites jei plaukai labai sviesus ar sviesinti galite sulaukti netiketo rezultato buvau sugalvojus tokia rudo atspalvio padazyti, plaukai lyg ir nieko buvo su tikiu vysniniu atspalviu, o ten kur sruogeles buvo pasidare ryskiai ryskiai rozines kadangi priekyje buvau sviesinus truputi, tai kirpciukai buvo rooooziniai ir pora savaiciu man neissiplove, visus plaukus ir kirpciukus surisus ir prisegus vaiksciojau, kol galiausiai paprasta chna uztepiau
Isivaizduoju kaip nesmagu buvo kai tokia ryski ir neprognozuota spalvyte gavosi. As sau pasizadejau gyvenime daugiau nesidažyt chna su atspalviais. Si pavasari daziausi Venitos dazais,berots spalva juodoji tulpe buvo,tai kazkoks kosmaras. Maza to kad vonia visa violetine buvo,tai dar galvos oda per 3 plovimus vos atsiplove,o plauku taip normaliai ir nenudaze. Atsizegnojau as nuo tu dazu is karto. Kazkokio rasalo milteliu turbut imaiso,tikrai man labai nepatiko. Paprasta chna zymiai labiau man patiko.
QUOTE(ernesin @ 2010 11 09, 19:20)
chna su atspalviais nebūna, tai greičiausiai bus su cheminėmis priemaišomis
as tokius pirkau... Eurokose, jie nauji...
QUOTE(ernesin @ 2010 11 09, 21:12)
Parašykite kas gausis
Siandien daziau gavos is sviesiai rudu- tokie rudai raudoni.
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 21:09)
O tokiu dar neteko matyti. Gal galetumete parasyti kas sudetyje parasyta?
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 21:44)
o jum kai uzpilate vandeniu chna nesigauna tokie guziukai dazuose ir paskui trupa kai tepi?
Nea, man gaunasi normali skysta košytė be jokių guzukių.
O tuose spalvotuose reikia labai žiūrėti, ko į sudėtį prideda. Būna kažkoks procentas sodium bla bla bla ar kažkas pan, žodžiu, metalų, kad geriau spalva nukąstų. Čia ernesin gali daugiau pakomentuoti. Jei jau norit iš karto sumaišytų dažų, žiūrėkit, kad sudėty būtų vien žolės, nieko daugiau.
Aš eurokos tokią basmą pirkau (tik dėžutėj):
Sudėtis - vien basma. Taip pat ir chna nusipirkau iš tos pačios serijos, bet dar neišbandžiau jos, nes turėjau marokietiškos chna.
QUOTE(ernesin @ 2010 11 09, 21:22)
Ką darysite?
na mano naturali plauku spalva - sviesiai ruda, kai nudaziau gavos tokie tamsiai rudai raudoni, bet esu patenkinta siuo bandymu , labai norejau tokiu plauku, tik dar bandysiu karta dazyti po savaites kokios gal gausis ryskesne raudona.
Papildyta:
QUOTE(Magic_girl @ 2010 11 09, 23:39)
O tokiu dar neteko matyti. Gal galetumete parasyti kas sudetyje parasyta?
Sudetis: Lawsonia Inermis, Kaolin, Xanthan Gum, Sodium Sulfate, Urea, Benzophenone-3, CI 76070, CI 42510.
Na tokia sudetis parasyta . Jie nauji, ju yra tik tai Eurokos, kaina 3,49lt.
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 11 10, 11:00)
Nea, man gaunasi normali skysta košytė be jokių guzukių.
O tuose spalvotuose reikia labai žiūrėti, ko į sudėtį prideda. Būna kažkoks procentas sodium bla bla bla ar kažkas pan, žodžiu, metalų, kad geriau spalva nukąstų. Čia ernesin gali daugiau pakomentuoti. Jei jau norit iš karto sumaišytų dažų, žiūrėkit, kad sudėty būtų vien žolės, nieko daugiau.
Sudėtis - vien basma. Taip pat ir chna nusipirkau iš tos pačios serijos, bet dar neišbandžiau jos, nes turėjau marokietiškos chna.
Buvau siandien Eurokos, maciau yra dezuteje, ir visai sakyciau nebrangu reiks ir man kada pabandyti Basma.
Aisku, kazkaip neatkreipiau demesio niekad i sudeti, bet maciau ten yra Sodium ir kazkokiu CI su skaiciais.
As matyt su ka tik uzplikytu vandeniu uzpilu, del to man guziukai gaunas.
Pasidomejau sudetimi, tai cia daug cheminiu priemaisu: Xanthan Gum, Sodium Sulfate, Urea, Benzophenone-3, CI 76070, CI 42510.
O dar siandien viena pokeli priedo nupirkau , bet kazkaip man plaukams sie dazai nepakenke, bet truputuka grauze .
QUOTE(micefee @ 2010 11 11, 00:21)
Vava, nieko gero iš tokių dažų.
ir dar brangesni uz paprastus...
o kaip jus gaunate raudona spalva sumaisius chna dazus?