Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 07, 14:45)
As tai atradima visiems vokieciams padariau, kad nereiktu kiekviena ryta begti i kepyklele prancuzisku bandeliu,  lotuliukas.gif  nusipirkti ju daugiau ir laikyti "ToastSmart"  thumbup.gif  kaip sviezios ir minkstos lieka  thumbup.gif  juk kita diena su prancuzisku batonu ir galva praskelt gali koks kietas lieka, o sitoj duoninej minkstas minkstas  drinks_cheers.gif

o aš kaip tik prancūziško batono ir pan. kaip ciabata, nededu į duoninę schmoll.gif Nes tos duonos man traškios skanios biggrin.gif Kokie mes visi skirtingi drinks_cheers.gif

O kalbant apie torto žiedą, tai aš naudosiu TIK tortų gamybai (+ tiramisu ir mascarponiniai įvairūs), bet želei, šaltienai, silkei schmoll.gif Vat man tiem dalykams tinkamiausias želė žiedas, su savo sandariu DANGČIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 07, 20:14)
Kai bustinej buvau,tikrino moteriskes ta forma pasieme.Vandens nepraleidzia  tongue.gif  thumbup.gif

kokia puiki žinia thumbup.gif , nes lb nervina, kai sulaistant biskvitą, prateka.
Atsakyti
Aciu visoms uz receptus 4u.gif
bet as tokios formos noreciau gelezines, kad kept orkaitej galeciau g.gif nedarysiu as tu biskvitu tai taip ir neuzsisakiau schmoll.gif
Atsakyti

i 
Skelbimų lenta gyvenančioms Aglijoje čia
Atsakyti
Bet kaip pritaikiau minkstus Condiserve indelius cool.gif .Viename-keciupas,kitame-grietine,treciame-kondensuotas pienas.Patogu mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar kur idarbinau mazus zeliukus.Reikejo biski pazaisti,nes dvi turiu ax.gif Sustandinau juose grietinele.Tada sudeliojau pilnavidurej zeles formoj ir apliejau skaidria zele.Gaila,fotiko salia neturejau.Kita karta ikelsiu grozi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 10 spalio 2010 - 08:06

i 
Čia ne Skelbimų lenta, bet kokie skelbimai yra ir bus trinami.
Atsakyti
Merginos, ar torto formavimo ziedas turi dangti?
Atsakyti
QUOTE(Adlozi @ 2010 10 10, 21:47)

Ne schmoll.gif
Atsakyti
Jau isbandziau torto forma, tiesa dar negavau, teko skolintis. Dukryte gimtadieniui uzsiprase torto, kur be formos nepadarysi.
http://www.sonatinos...iu-ir-kava.html
Zinokit, tikrai vertas grieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 10, 12:52)
Čia ne Skelbimų lenta, bet kokie skelbimai yra ir bus trinami.

O kur skelbimu lenta gyvenancioms Lietuvoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlozi @ 2010 10 10, 21:47)

Apatini zieda jis turi, tik vursutinio ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 10 11, 12:19)
O kur skelbimu lenta gyvenancioms Lietuvoje  g.gif

Skelbimų lenta yra skelbimam, bet ne komercijai.
Atsakyti