Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 07, 17:28)
[size=1][/size]
Na gal cia ir skanu ir kam patinka, bet kaip as nemegstu tokiu biskvitiniu pyragu ala tortu  doh.gif
jau man geriau "BtB" prancuzisku pyrageliu forma  thumbup.gif turiu ja ir dabar jai nuolaida yra, nereali! Galima padaryti su kumpiu, su suriu, ne vien saldzius tuos ragelius. Nem nem , man si forma labiau verta demesio ir pinigu  essen.gif  bet cia aisq kiekvieno skonis kitoks ir delto nesigincysim  mirksiukas.gif

Tikrai: kaip kam patinka drinks_cheers.gif
Nes man tos prancūziškų bandelių tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 07, 17:28)
[size=1][/size]
Na gal cia ir skanu ir kam patinka, bet kaip as nemegstu tokiu biskvitiniu pyragu ala tortu  doh.gif
jau man geriau "BtB" prancuzisku pyrageliu forma  thumbup.gif

o man ir torto formavimo žiedo reikia (užsisakiau), ir pyragėlių reikia, bet palauksiu kol kita nuolaida bus. Visko negali iš karto. VISKO MAN REIKIA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 07, 17:05)
o man ir torto formavimo žiedo reikia (užsisakiau), ir pyragėlių reikia, bet palauksiu kol kita nuolaida bus. Visko negali iš karto. VISKO MAN REIKIA lotuliukas.gif

tai ka jus su tuo torto ziedu daryt ruosiates, tik tuos biskvitinius pyragus? g.gif
Atsakyti
Esme tame, kad su sia forma biskvito galima minimaliai deti, visa kita gali buti bet kas - sufle pvz.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 07, 19:01)
Esme tame, kad su sia forma biskvito galima minimaliai deti, visa kita gali buti bet kas - sufle pvz.

Ne tai suprantu,kad bet ka deti galima, bet turiu omeni ,kad pvz. saltienos skystos jau nesupilsi, prabegs, jis grynai tik tortams formuoti?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 07, 21:11)
Ne tai suprantu,kad bet ka deti galima, bet turiu omeni ,kad pvz. saltienos skystos jau nesupilsi, prabegs, jis grynai tik tortams formuoti?

Kai bustinej buvau,tikrino moteriskes ta forma pasieme.Vandens nepraleidzia tongue.gif thumbup.gif
Na,o del saltienos manau,kad dubeny ji graziau atrodytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 07 spalio 2010 - 19:15
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 07, 19:14)
Kai bustinej buvau,tikrino moteriskes ta forma pasieme.Vandens nepraleidzia  tongue.gif  thumbup.gif
Na,o del saltienos manau,kad dubeny ji graziau atrodytu  mirksiukas.gif

Tai aisq,kad graziau, tik as ieskau milijono priezasciu kam dar galima butu ta forma panaudoti ,kad negriausciau saves ir uzsisakyciau lotuliukas.gif bet niekam daugiau nesugalvoju tik tie biskvitiniai tortai man pries akis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir saltienai tikrai tinka thumbup.gif
Dar sumasciau, kad visai sekmingai silke po suba galima suformuoti. Paskui tik sonus nuemei ir puiku thumbup.gif Tiramisu jame esu dariusi vaiko gimtadieniui, super atrode sone pirsteliai sustatyti thumbup.gif
Reikia mums sitos formos tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 07 spalio 2010 - 19:32
toj tortinej as darysiu maskarpones torciuka, nes musu seimynai patinka, galima ale mesos tortus daryt ir pertepinet lotuliukas.gif , aisku jai kazko daug neisgalvosi, nu dar koki ale zele tortika galima padaryt, jei biskvitai nepatinka ir jei ji nepraleidzia vandens, bus galima padaryt didesni nei zele ziede arba gal net koki ledu, tik neznau ar i kamera ja galima kisti, cia kurios konsultuoja ir dirba tw gal atsakys g.gif
Atsakyti
O ne doh.gif nejaugi ir man sito daikto reikia wacko.gif
man tai kokia silke patale atrodo turetu labai netvarkingai atrodyti, man Prabangoj ji graziausia...na mastau koki realu patiekala siandien visa diena ir nesugalvoju g.gif o maskarpones recepteli galite ikelti i kita temuke, kur kulinarines idejos su TW? ax.gif
laurindre,
o kaip tiramisu darete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 07, 20:36)
O ne  doh.gif  nejaugi ir man sito daikto reikia  wacko.gif
man tai kokia silke patale atrodo turetu labai netvarkingai atrodyti, man Prabangoj ji graziausia...na mastau koki realu patiekala siandien visa diena ir nesugalvoju  g.gif  o maskarpones recepteli galite ikelti i kita temuke, kur kulinarines idejos su TW?  ax.gif
laurindre,
o kaip tiramisu darete? ax.gif

Sitam puslapyje paskutinis http://www.supermama...?...2471&st=216

Kaip tik tokioj formoj ir darytas.
As kiausiniu nededu, plaku grietinele ir dedu zemaitijos pieno separuota varske. Pilu kokio skanaus likerio, siulau netaupyti, nes karta nusipirkau lietuviska kavos likeri, visiskas ssss. Teko pirkti brangesni amareta, nes sheridana jau buvau sunaudojusi siam tortui.Virsu barstau tarkuotu sokoladu, tarkuoju surio malunelyje 4u.gif
Atsakyti
as mascarpone dazniausiai darau pagal si

torciukas maskarpone
Atsakyti