Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 10 04, 20:44)
Pomona33, gal turi foto torto padėklo? Aš neturiu kur serviruoti tortus, nerandu patinkančio, tai gal kada nors dar atsiras pardavimuose g.gif

Kazkur reikia paieskoti, gal rytoj tai padarysiu, nes siandien jau jegu nera, bet tas padeklas nerealus, apvertus ji aukstyn kojom vaisius galima serviruoti, na pieskosiu ir butinai idesiu foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 10 06, 20:12)
gal čia iš kokio seno katalogo? g.gif
Merginos, gal kuri turite? Ar verta?

taigi i litraza paziurekit ir bus aisq... doh.gif juk kataloge asotelis 1l buvo, o cia maziukas delto ir kaina pigi, manau mazo tokio neapsimoka pirkti ka jame pasigaminti? vienam zmogui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 06, 21:21)
tas padeklas nerealus, apvertus ji aukstyn kojom vaisius galima serviruoti, na pieskosiu ir butinai idesiu foto  4u.gif

baik erzinti su tuo padėklu cool.gif dabar lauksiu akcijų-atrakcijų smile.gif kaip sulaukiau Ultra Pro nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 06, 11:46)
Jau paskelbti kalėdiniai pasiūlymai  smile.gif  Prabangos dubenys, alegro dubenėliai, alegro puodeliai

http://www.tvarkosli...nt01returnid=62

000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif

Vilniaus pasiulymai nuo Kauno skiriasi ne viskas buna Kaune, ka Vilnius paskelbe verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 10 06, 20:24)
baik erzinti su tuo padėklu cool.gif dabar lauksiu akcijų-atrakcijų smile.gif kaip sulaukiau Ultra Pro nuolaidos thumbup.gif

Ne erzinu , o negaliu atsidziaugti lotuliukas.gif
radau kazkokia nelabai geros kokybes foto, bandysiu ikelt gal rodys thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Isejo, rodo nuotraukyte, tai ikeliu dar kaip dubuo su dangciu atrodo:
user posted image
Atsakyti
O man patinka tas asotelis ir net labai. Naudoju zymiai dazniau nei didiji 2,25 l micropliusa g.gif Sviesta ar sokolada, zelatina yik jame tirpdau. Dirba nesustodamas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

p.s. foto virsuje kur ikeliau padeklo foto, matosi, kad torto padeklo kojele praplateja, ji tusciavidure yra , tai va i ja galima apvertus prideti pvz. vynuogiu, jos taip graziai nukare buna, o aplink kitokiu vaisiu prideti dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 06 spalio 2010 - 20:37
Nerealiai graziai atrodo, bet nervina, kad visko neprisipirksi doh.gif
user posted image

O kas liecia apie "Prabangos" serija, tai man ji net labai patinka, ji tokia neutrali kaip ir Prizmes kolekcija, o va jau "elegancija" reikia paderinti ta ryskia spalva (aisq jei derinat), o "Prabanga" man labai patinka, turiu viska is jos, gaila, kad iseme is katalogo verysad.gif nes ta didzioji serviravimo lekste ziauriai tinka daryti "silkei pataluose", o su "elegancija" taip graziai neiseina, nes uzgozia ta zalia ar melyna spalva ax.gif
Atsakyti
Silkei pataluose man per didele. As darau toj zydroj prabangoj. Didzioji man labai pravercia transportuojant uzkandzius, ir pyragai joje gerai atrodo, kai reikia kur veztis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 06, 21:12)
vožtuvėliai abudu uždaryti ir laikau viršutinėje lentynoje.
Papildyta:

mane Prabangos serija visiškai nežavi schmoll.gif Turiu serviravimo lėkštę, kelis dubenis 600ml. Su Elegancija nesulyginsi wub.gif
Papildyta:

http://www.tupperwar...s.xsl/1161.html
Papildyta:

gal čia iš kokio seno katalogo? g.gif
Merginos, gal kuri turite? Ar verta?

tai man atrodo cia del to, kad dabar naujas atsirado asotelis, irgi raudonas(vysninis), bet siek tiek skiriasi dizainas ir gal dar geresnis koks pagal funkcijas savo biggrin.gif todel isparduoda sita senesni, bet gal ir klystu, nes juk kataloge tai senas g.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit, kiek dabar kainuoja skutiklis bulvems (salotinis su gelezte per sona)?
Atsakyti
sis mikrobanges asotelis tai tikrai sena preke. buvo ne viena karta pigiau. net keliu spalvu ispardavimuose yra buve. labai populerus nebuvo, bet isigijo ne viena seimininke smile.gif . tik sakyciau pardavimo kaina buvo didesne.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 07, 08:10)
sis mikrobanges asotelis tai tikrai sena preke. buvo ne viena karta pigiau. net keliu spalvu ispardavimuose yra buve. labai populerus nebuvo, bet isigijo ne viena seimininke  smile.gif . tik sakyciau pardavimo kaina buvo didesne.

apie kuri jus cia asoteli, kalbat, nes as matau tai 1lt, tai kaina jo tikrai normali, o va tas kur 500ml tai jis maziukas ir ne asotelis, o kaip indelis, ir dar yra ovalus 1.5l. tai gal apie ta, bet jis ir kaip indas g.gif , as manau tas geriausias 1llt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 07, 09:22)
apie kuri jus cia asoteli, kalbat, nes as matau tai 1lt, tai kaina jo tikrai normali, o va tas kur 500ml tai jis maziukas ir ne asotelis, o kaip indelis, ir dar yra ovalus 1.5l. tai gal apie ta, bet jis ir kaip indas  g.gif , as manau tas geriausias 1llt  g.gif

"Kiekvienas svečias užsakęs >60 Lt gali įsigyti 500 ml mikrobangės ąsotėlį tik už 43 Lt veitoj 147 Lt. Kodas 4727"

kai taip skelbia jie patys, tai taip ir aptariam smile.gif .
Papildyta:
Prabangos serija yra labai sena, todel naudojama visu placiai, nes tuo metu tw nieko grazesnio ir nebuvo. tos serijos lekstes bl. grazios, atrodo lyg porcelianines. ju triju dydziu yra. taip pat dvieju dydziu dubeneliai sriubai ar pan., zodziu nedideli. tiek lekstes, tie pamineti dubeneliai neskaidrus. taip pat stiklines prabangos grazios. serviruoti stala su sia kolekcija nesudetinga-tinka viskas smile.gif . tik kazkaip keisti teko trukusius ju dubenis ne viena sandelyj, o vat kt. kolekciju tokiu trukiu nebuvo. minusas ir tai, jog braizosi viskas ir tai lb. matosi. pvz. elegancija spalvota, todel nusidevejimas ne toks akivaizdus.
Atsakyti