Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laizanika @ 2010 11 16, 16:58)
blynams manau nebutina baltymu isplakti iki standumo.

Bet tai kokie blynai skanūs, purūs gaunasi wub.gif Mmmm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 15, 13:43)
Miltų sijoklis kataloge kainuoja 64 Lt, už 39 Lt tau jį kažkas parduos labai pigiai, nes net savikaina jo yra žymiai didesnė. Taip kad pasisekė tau (gal kas akcijinį kokį turėjo)  ax.gif O tą dubenį irgi pigiai nusipirkai  mirksiukas.gif

Nekataloginis sijoklis buvo ir dar pigiau ne taip seniai, gal kokie 37 lt smile.gif . dubuo akcijos metu buvo 69 lt irgi neseniai. jam buna akcija kievienais metais rudenio pabaigoje-ziemos pradzioje. o kocelas + padeklas uz 86 lt tai, speju, kocelas akcijine kaina 32 lt ir padeklas pilna katalogine kaina. nes paskutiniu metu padeklui akcijos nebuvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vienadienė @ 2010 11 15, 17:44)
Tai vat jei žinočiau tiksliai tai būtų puiku, o dabar tik iš anas tam sakė  biggrin.gif  turbūt apie silikoninį  smile.gif  dar kažkada lyg kažkoks akmuo buvo  ax.gif

Kepimo akmuo buvo, bet ne taip ilgai, nes su juo ir problemos kilo. pvz. jis duzdavo, o garantija jam negaliojo unsure.gif . buvo kas gyre isigijes, ir buvo kas peike - cia jau kaip visada smile.gif
Papildyta:
[quote=laizanika,2010 11 16, 01:42]
Siule man toky kitoky, bet as uzsisakiau ta normalu, is katalogo. Ji man net uzsake o ne turejo nupirkta, tai nezinau is kur tokia nereali kaina, bet esu apsipatenkinta ir laiminga visa lotuliukas.gif

kai parduodama rinkiniai, konsultantas gali isardyti ta rinkini taip, kaip jam ir klientams patogu - laimi visi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 11 16, 13:49)
KA REISKIA teslos gremstukas  g.gif , ka su juo daryt  g.gif

mane ir nervija, vis ta raudona linija, kisas tuos tikrai daznai  lotuliukas.gif , o va to dar baltimu ale gritineliu sukekelio dar neturiu, kazin apsimoka atskirai ta daikta  g.gif , jauciu ner butinumo preke  biggrin.gif
o kazin kas ten per deze  g.gif

gremztukas senokai, bet buvo pas mus po 4 lt sooociai smile.gif . vieniem tiko, kt. nelabai. juo tiek dubeni isgramdyt, tiek skarda ar kazkokia talpa nuo teslos likuciu ir pan. smile.gif galima
Papildyta:
QUOTE(gandre @ 2010 11 16, 15:36)
as irgi jiem laukiu nuolaideliu jau geda2:

kocelai po 32 lt buvo visai neseniai. abejotina ar taip pigiai dar iki svenciu butu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laizanika @ 2010 11 16, 18:58)
Gali buti, bet man isplaka puikiai ir mikseris, o as keksus, pyragus, varskes apkepus kepu retai, blynams manau nebutina baltymu isplakti iki standumo. Taigi kadangi su juo plakasi tik grietinele ir kiausinio baltymas permeciau sav galvele  kad retai man jo teprireiktu. Taigi, kiekvienam aisku asmeniskai, bet man jis visai nebutinas 4u.gif

Sutinku, kad plakiklis nera pirmo butinumo, juolab, kad jis ner pigus unsure.gif . o plaktus baltymus deti sveika visur, nes purumas tik tada garantuotas, isbandykite mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif mielosios ar zinote kad santaka pasieke tiksla 45 sav,gausime UltraPro.Sveikinu visas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 16, 18:00)
Bet tai kokie blynai skanūs, purūs gaunasi  wub.gif  Mmmm  bigsmile.gif

Itariu ir jau net burnoj jauciu kokia tu teisi....lotuliukas.gif

QUOTE(gvilmina @ 2010 11 16, 20:23)

Sutinku, kad plakiklis nera pirmo butinumo, juolab, kad jis ner pigus  unsure.gif . o plaktus baltymus deti sveika visur, nes purumas tik tada garantuotas, isbandykite  mirksiukas.gif

Tai va, kainuotu jis per pus pigiau be abejones itraukciau ji i ta sarsiuka savo noru ir nuolaidas medziociau, juolab kaip kazkuri cia rase tiem plakikliams daznai nuolaidos buna tai vienam tai kitam. Nu bet dabar gal veliau veliau kokiu dovanu kai kas sakys issirinkti, nes dabar dar turiu nemazai noru, o kol vyras nepyksta kad perku geriau juo nepiknaudziauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2010 11 17, 06:15)
4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif mielosios ar zinote kad santaka pasieke tiksla 45 sav,gausime UltraPro.Sveikinu visas drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Nu va, iš ryto kokia naujiena biggrin.gif . Sveikiniminai Santakos merginoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai Santakai 4u.gif

QUOTE(gvilmina @ 2010 11 16, 19:23)
kocelai po 32 lt buvo visai neseniai. abejotina ar taip pigiai dar iki svenciu butu  ax.gif

Gal kas turi užsilikusių akicijinių? Ir dar Samba litro ąsotį? Brūkštelkite AŽ.
Atsakyti
Filmukas apie nepirmo butinumo plakikli tongue.gif ideja puiki, mes su merginom tikrai juos darysim 4u.gif

http://www.youtube.c...u/0/zbwIepiGRhI

Didziausi sveikinimai Santakai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

48 sav, gremztukas puikus daiktas tortui puost thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš 4u.gif Net pavydu...... blush2.gif
Atsakyti
taciau pirmadieni trukumas dar buvo virs 36 tukst Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 17, 11:19)
Sveikinu ir aš 4u.gif Net pavydu...... blush2.gif

Sveikinimai drinks_cheers.gif

Gal ir mes i Santaka pereinam lotuliukas.gif Regis jos ir praeita kart pasieke tiksla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2010 11 17, 10:30)
Sveikinimai  drinks_cheers.gif

Gal ir mes i Santaka pereinam  lotuliukas.gif  Regis jos ir praeita kart pasieke tiksla    mirksiukas.gif

O Vilnele nelaimejo??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 11 17, 09:59)
48 sav, gremztukas puikus daiktas tortui puost thumbup.gif

KOks gremztukas??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 17, 13:10)
[size=1][/size]O Vilnele nelaimejo??? blink.gif

verysad.gif
Atsakyti