QUOTE(ylang @ 2010 11 15, 13:43)
Miltų sijoklis kataloge kainuoja 64 Lt, už 39 Lt tau jį kažkas parduos labai pigiai, nes net savikaina jo yra žymiai didesnė. Taip kad pasisekė tau (gal kas akcijinį kokį turėjo)
O tą dubenį irgi pigiai nusipirkai
Nekataloginis sijoklis buvo ir dar pigiau ne taip seniai, gal kokie 37 lt
. dubuo akcijos metu buvo 69 lt irgi neseniai. jam buna akcija kievienais metais rudenio pabaigoje-ziemos pradzioje. o kocelas + padeklas uz 86 lt tai, speju, kocelas akcijine kaina 32 lt ir padeklas pilna katalogine kaina. nes paskutiniu metu padeklui akcijos nebuvo
Papildyta:
QUOTE(Vienadienė @ 2010 11 15, 17:44)
Tai vat jei žinočiau tiksliai tai būtų puiku, o dabar tik iš anas tam sakė
turbūt apie silikoninį
dar kažkada lyg kažkoks akmuo buvo
Kepimo akmuo buvo, bet ne taip ilgai, nes su juo ir problemos kilo. pvz. jis duzdavo, o garantija jam negaliojo
. buvo kas gyre isigijes, ir buvo kas peike - cia jau kaip visada
Papildyta:
[quote=laizanika,2010 11 16, 01:42]
Siule man toky kitoky, bet as uzsisakiau ta normalu, is katalogo. Ji man net uzsake o ne turejo nupirkta, tai nezinau is kur tokia nereali kaina, bet esu apsipatenkinta ir laiminga visa
kai parduodama rinkiniai, konsultantas gali isardyti ta rinkini taip, kaip jam ir klientams patogu - laimi visi
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 11 16, 13:49)
KA REISKIA teslos gremstukas
, ka su juo daryt
mane ir nervija, vis ta raudona linija, kisas tuos tikrai daznai
, o va to dar baltimu ale gritineliu sukekelio dar neturiu, kazin apsimoka atskirai ta daikta
, jauciu ner butinumo preke
o kazin kas ten per deze
gremztukas senokai, bet buvo pas mus po 4 lt sooociai
. vieniem tiko, kt. nelabai. juo tiek dubeni isgramdyt, tiek skarda ar kazkokia talpa nuo teslos likuciu ir pan.
galima
Papildyta:
QUOTE(gandre @ 2010 11 16, 15:36)
as irgi jiem laukiu nuolaideliu jau geda2:
kocelai po 32 lt buvo visai neseniai. abejotina ar taip pigiai dar iki svenciu butu
Papildyta:
QUOTE(laizanika @ 2010 11 16, 18:58)
Gali buti, bet man isplaka puikiai ir mikseris, o as keksus, pyragus, varskes apkepus kepu retai, blynams manau nebutina baltymu isplakti iki standumo. Taigi kadangi su juo plakasi tik grietinele ir kiausinio baltymas permeciau sav galvele kad retai man jo teprireiktu. Taigi, kiekvienam aisku asmeniskai, bet man jis visai nebutinas
Sutinku, kad plakiklis nera pirmo butinumo, juolab, kad jis ner pigus
. o plaktus baltymus deti sveika visur, nes purumas tik tada garantuotas, isbandykite