QUOTE(laizanika @ 2010 11 15, 23:42)
Kazko tu manes nesupratai, man niekas negriuvo, man i tas skylutes sulindo tesla kol as tepiau dzema.
Na as taip ir supratau,kad tesla sulindo i ta skyle ir tau tas nepatiko ir sakau, kad kazkas netaip, nes as daug visko pridedu tepu, judinu ir t.t. ir man niekas neikrenta i tas skyles nei tesla niekas...
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2010 11 16, 11:12)
Pomona33, truputėlį užlenkei čia su tuo, kad nesirūpinkite šeima, negaminkite ir nereiks TW
Na neturėjau TW ir taip pat gaminau, taip pat rūpinausi šeima ir t.t.
Esmė yra ta, kad TW palengvina tą rūpinimąsi, gaunasi greičiau ir patogiau, bet tikrai ne visi gaminiai yra mirtinai reikalingi.
Uzlenkiau
ta ir turejau omeni,kad palengvina tik neparasiau, parasiau grubiau, kad vaizdziau isivaizduoti butu
bet ir rasiau,kad nu isvis negyvenk namie tai nieko nereiks, na kaip gali nereikti nors ko nors ???
nebutina kepti mielinius pyragus ir kildinti teslas, bet indeliu kelionej , i darba ir t.t. tai juk reikia, tai reiskias reikia tw
ir niekada neteigiau ,kad visi gaminiai reikalingi... puse is ju ten tik butaforija...
bet kitu likusiu indu labai reikia, o juk galetum ir be ju apseiti kaip tu sakei, juk ir be ju pagaminsi, bet cia ir yra tw liga, reikia ju , o ne kitu