Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gandre @ 2010 11 16, 10:59)
tai gaunasi,kad gruodzio menesi chef'ui bus dar didesne nuolaida nei rudeniniam pasiulyme?  blink.gif

bet anyway jau labai laukiu savojo !!

Drysciau papriestarauti 4u.gif
Lapkricio pasiulymuose kaina QC 155lt, o gruodzio menesy 189-15%=161lt
Atsakyti
Pomona33, truputėlį užlenkei čia su tuo, kad nesirūpinkite šeima, negaminkite ir nereiks TW biggrin.gif Na neturėjau TW ir taip pat gaminau, taip pat rūpinausi šeima ir t.t. biggrin.gif Esmė yra ta, kad TW palengvina tą rūpinimąsi, gaunasi greičiau ir patogiau, bet tikrai ne visi gaminiai yra mirtinai reikalingi.

QUOTE(Vilmoska @ 2010 11 16, 08:57)
čia yra gruodžio pasiūlymai  biggrin.gif , tik latvių kalba pokolkas  mirksiukas.gif , jie pirmauja kaip visada

pirkėjams
http://ezers.dtg.lv/.../decembris.html

šeiminkėms
http://ezers.dtg.lv/.../decembris.html

konsultantams
http://ezers.dtg.lv/...m/45-48ned.html

Skubu pranešti, kad šį mėnesį bent jau mano piniginė bus išsaugota  bigsmile.gif
na gal tik tos raudonos dėžės reikėtų bulvėms.  doh.gif 
Tik įdomu- kokia jos talpa  g.gif

Man irgi nieko nereikia, kažkaip jau nervina, vis kiša ir kiša šefus ir centrifūgas, sūrio malūnėlius į pasiūlymus, nagi kiek galima? biggrin.gif Jau seniai turiu biggrin.gif O kas čia per citrusų spaudyklė? Ir dar tas plokščias oranžinis daiktas - ten tarka?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 11 16, 12:12)
Ir dar tas plokščias oranžinis daiktas - ten tarka?

tešlos gremštukas
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 16, 12:33)
tešlos gremštukas

KA REISKIA teslos gremstukas g.gif , ka su juo daryt g.gif

mane ir nervija, vis ta raudona linija, kisas tuos tikrai daznai lotuliukas.gif , o va to dar baltimu ale gritineliu sukekelio dar neturiu, kazin apsimoka atskirai ta daikta g.gif , jauciu ner butinumo preke biggrin.gif
o kazin kas ten per deze g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 11 16, 10:29)
Sveikos, gal žinote ar dar galioja šis pasiūlymas:
Rinkinys Nr.2: labai smagūs du BtB dubenėliai 600 ml su 100% sandariais dangteliai ir miltų sijoklis (puikiai tiks ne tik miltams sijoti, bet ir kai reikės gražiai apibarstyti  cukraus pudra ar kakava, jame galėsite ir laikyti, nes sandariai užsidaro) tik 88 Lt vietoj 102 Lt. Kodas 4749

g.gif

galioja visa lapkricio menesi mirksiukas.gif bet as sau, tai paemiau rinkinys NR.3. Ten kaip beskaiciuotum pigiausias variantas, o visas dalis apart sijoklio arba parduosiu arba padovanosiu mirksiukas.gif Kaledos arteja, o smulkios dovaneles stiprina draugyste thumbup.gif

Speed Chefas ale baltymu ar grietineles plakiklis tai man labai tinka ir patinka thumbup.gif drinks_cheers.gif As su mikseriais niekad tai gerai ir greit nesuplakdavau baltymu, ir visad vengdavau kepiniu kur baltymus atskirai reikia plakt...... Bet tai tikrai ne pats reikalingiausias dalykas, be jo galima isgyvent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 16 lapkričio 2010 - 12:01
Mano Kruasanai gavosi unreal thumbup.gif

Isbandziau mamos kociojimo lenta ir kocela, nu irgi unreal, lauksiu nuolaidu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 11 15, 23:42)
Kazko tu manes nesupratai, man niekas negriuvo, man i tas skylutes sulindo tesla kol as tepiau dzema.

Na as taip ir supratau,kad tesla sulindo i ta skyle ir tau tas nepatiko ir sakau, kad kazkas netaip, nes as daug visko pridedu tepu, judinu ir t.t. ir man niekas neikrenta i tas skyles nei tesla niekas...
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2010 11 16, 11:12)
Pomona33, truputėlį užlenkei čia su tuo, kad nesirūpinkite šeima, negaminkite ir nereiks TW  biggrin.gif  Na neturėjau TW ir taip pat gaminau, taip pat rūpinausi šeima ir t.t.  biggrin.gif  Esmė yra ta, kad TW palengvina tą rūpinimąsi, gaunasi greičiau ir patogiau, bet tikrai ne visi gaminiai yra mirtinai reikalingi.

Uzlenkiau biggrin.gif ta ir turejau omeni,kad palengvina tik neparasiau, parasiau grubiau, kad vaizdziau isivaizduoti butu lotuliukas.gif bet ir rasiau,kad nu isvis negyvenk namie tai nieko nereiks, na kaip gali nereikti nors ko nors ??? blink.gif nebutina kepti mielinius pyragus ir kildinti teslas, bet indeliu kelionej , i darba ir t.t. tai juk reikia, tai reiskias reikia tw lotuliukas.gif ir niekada neteigiau ,kad visi gaminiai reikalingi... puse is ju ten tik butaforija... tongue.gif bet kitu likusiu indu labai reikia, o juk galetum ir be ju apseiti kaip tu sakei, juk ir be ju pagaminsi, bet cia ir yra tw liga, reikia ju , o ne kitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 16 lapkričio 2010 - 13:02
QUOTE(laizanika @ 2010 11 16, 12:44)
Mano Kruasanai gavosi unreal  thumbup.gif

Isbandziau mamos kociojimo lenta ir kocela, nu irgi unreal, lauksiu nuolaidu  thumbup.gif

Man jau seilė iki kelių netyso, nu bet tingiu aš žaisti su ta sloksniuota tešla doh.gif

Bent jau aš iškočioju normaliai tešlą tik su šiuo kočėlu, su mediniu man niekaip nesigauna plonai, o su šiuo galiu net peršviečiamai, pvz., kai reikia skruzdėlyną kepti biggrin.gif Be padėklo tai galėčiau apseiti, bet jei bus nuolaida komplektui, tai geriau turėti abu.

QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 16, 13:00)
Uzlenkiau  biggrin.gif ta ir turejau omeni,kad palengvina tik neparasiau, parasiau grubiau, kad vaizdziau isivaizduoti butu  lotuliukas.gif  bet ir rasiau,kad nu isvis negyvenk namie tai nieko nereiks, na kaip gali nereikti nors ko nors ??? blink.gif  nebutina kepti mielinius pyragus ir kildinti teslas, bet indeliu kelionej , i darba ir t.t. tai juk reikia, tai reiskias reikia tw  lotuliukas.gif ir niekada neteigiau ,kad visi gaminiai reikalingi... puse is ju ten tik butaforija... tongue.gif bet kitu likusiu indu labai reikia, o juk galetum ir be ju apseiti kaip tu sakei, juk ir be ju pagaminsi, bet cia ir yra tw liga, reikia ju , o ne kitu  lotuliukas.gif

Nu dabar tai tikra pravda drinks_cheers.gif Pvz. mielinę tešlą su TW darai sau ir vargo nematai, o be TW jau užtrunka ilgiau, terlionės daugiau.

Atsakyti
Speed Chefas ale baltymu ar grietineles plakiklis tai man labai tinka ir patinka thumbup.gif drinks_cheers.gif As su mikseriais niekad tai gerai ir greit nesuplakdavau baltymu, ir visad vengdavau kepiniu kur baltymus atskirai reikia plakt...... Bet tai tikrai ne pats reikalingiausias dalykas, be jo galima isgyvent biggrin.gif
[/quote]

Na, žiuriu fimuką tai pakankamai greitai jis suplaka g.gif

http://www.youtube.c..._A&translated=1
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 16, 14:00)
Na as taip ir supratau,kad tesla sulindo i ta skyle ir tau tas nepatiko ir sakau, kad kazkas netaip, nes as daug visko pridedu tepu, judinu ir t.t. ir man niekas neikrenta i tas skyles nei tesla niekas...

Ne ne, visa tesla nesulindo, ale kazkiek idubo, nu man taip atrodytu kad patogiau butu jog nebutu ten tu skyluciu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 11 16, 12:49)
o va to dar baltimu ale gritineliu sukekelio dar neturiu, kazin apsimoka atskirai ta daikta  g.gif , jauciu ner butinumo preke 

Man kazkaip sita preke atrodo labai jau siauro vartojimo, na kiek gamini kad rektu plaktu baltymu arba grietineles, taip ir dulkes jis 1-2 kartus i menesy naudojamas. Siaip aisku gal greiciau isplaka, bet nesiskundziu, turiu triochla misery bet su juo puikiai isplaku baltymus ir jie apvertus nekrenta lauk, ir grietinele puikiai susiplaka. Kazkaip pr brangu man ir turbut cia vienintelis daigtas kuris ne kiek negundo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 11 16, 16:03)
Man kazkaip sita preke atrodo labai jau siauro vartojimo, na kiek gamini kad rektu plaktu baltymu arba grietineles, taip ir dulkes jis 1-2 kartus i menesy naudojamas. Siaip aisku gal greiciau isplaka, bet nesiskundziu, turiu triochla misery bet su juo puikiai isplaku baltymus ir jie apvertus nekrenta lauk, ir grietinele puikiai susiplaka. Kazkaip pr brangu man ir turbut cia vienintelis daigtas kuris ne kiek negundo  blush2.gif

Man šitas plakiklis (kaip ir daugumai čia pasisakiusių) NEREALUS bigsmile.gif Galiu patikinti, kai nei vienas mikseris taip nesuplaka baltymų. O panaudojimas asmeniškai man jo labai platus. Dažnai kepu keksus, pyragus, blynus, varškės apkepus - visada baltymus plaku su speedy cchef'u. Apie grietinėlę jau nekalbu wub.gif Pas mane jis kaip turi būt įdarbintas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 16, 17:35)
Man šitas plakiklis (kaip ir daugumai čia pasisakiusių) NEREALUS  bigsmile.gif Galiu patikinti, kai nei vienas mikseris taip nesuplaka baltymų. O panaudojimas asmeniškai man jo labai platus. Dažnai kepu keksus, pyragus, blynus, varškės apkepus - visada baltymus plaku su speedy cchef'u. Apie grietinėlę jau nekalbu  wub.gif Pas mane jis kaip turi būt įdarbintas  mirksiukas.gif

Gali buti, bet man isplaka puikiai ir mikseris, o as keksus, pyragus, varskes apkepus kepu retai, blynams manau nebutina baltymu isplakti iki standumo. Taigi kadangi su juo plakasi tik grietinele ir kiausinio baltymas permeciau sav galvele kad retai man jo teprireiktu. Taigi, kiekvienam aisku asmeniskai, bet man jis visai nebutinas 4u.gif
Atsakyti