Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(ylang @ 2010 11 15, 12:43)
Miltų sijoklis kataloge kainuoja 64 Lt, už 39 Lt tau jį kažkas parduos labai pigiai, nes net savikaina jo yra žymiai didesnė. Taip kad pasisekė tau (gal kas akcijinį kokį turėjo)  ax.gif O tą dubenį irgi pigiai nusipirkai  mirksiukas.gif

Tai jau dabar busiu rami kaip belgas ir vyrui pasigirsiu kaip sutaupiau ir kad dabar galiu dar ka nors uzsisakyti lotuliukas.gif

Vakar isbandziau prancuzisku rageliu forma, nu tik nesupratau vieno dalyko, kam joje tos skyles ketvirtainiskos kiekviename tame trikampelyje g.gif Issikociojau tesla, uzsidedaju, su kocelu arba net ranka pabraukus taip graziai man supjauste, liux, bet kai norejau uztepti dzrema o jis kietokas buvo, tesla pradejo lysti tas ketvirtainiskas skyles, krastai ju irgi gan astrus aisku prasipjove ir paskui kepant pro tas ipjovas man dzemas isbego. Tai kai pamaciau ta nesamone, susipjaustydavau tesla ir ja issiimdavau ant lentutres, o maniau kad galesiu pabaigti pyragelius ant formos unsure.gif Tai va tai biski nuvyle, bet siaip likau patenkinta, siandien vakare bus dublis du, seimynai labai patiko pyrageliai thumbup.gif
Atsakyti
Nieko nenusimanau aš tuose TW induose, todėl labai prašau paaiškinkit, koks ten yra stebuklas ant kurio pica iškepa puikiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 14, 21:03)
Gal kas gruodžio naujienas žinote  ax.gif  Ir dar kas gydo nuo TW priklausomybės gal žinot? lotuliukas.gif

Aš galiu gydyti, 100Lt/h biggrin.gif

QUOTE(Vienadienė @ 2010 11 15, 15:05)
Nieko nenusimanau aš tuose TW induose, todėl labai prašau paaiškinkit, koks ten yra stebuklas ant kurio pica iškepa puikiai  blush2.gif

Tu gal čia apie silikoninį padėkliuką?
Atsakyti
Tai vat jei žinočiau tiksliai tai būtų puiku, o dabar tik iš anas tam sakė biggrin.gif turbūt apie silikoninį smile.gif dar kažkada lyg kažkoks akmuo buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 11 15, 15:44)
Tai vat jei žinočiau tiksliai tai būtų puiku, o dabar tik iš anas tam sakė  biggrin.gif  turbūt apie silikoninį   smile.gif  dar kažkada lyg kažkoks akmuo buvo  ax.gif

Greiciausiai akmeny ir tureta galvoje. 4u.gif Ant akmens pica tikrai skani, ir duona ant jo skani ir dar daug kas. Tik beda, kad jo nera ir jau, ko gero, nebus schmoll.gif
Tiesa, galima ir ant silikoninio paklotelio kepti, tik skonis nesulyginamas bigsmile.gif Tik tiek, kad neprikimba prie skardos. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 15 lapkričio 2010 - 17:38
QUOTE(ylang @ 2010 11 15, 16:22)
Nelabai apsimoka, už tiek nemažai TW gėrio išeina  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Tai va, gydyčiau ir pirkti turėčiau už ką TW lotuliukas.gif

Vienadiene, padėkliukas yra kataloge, 14-15psl.

Ne vien picas galima kepti, viską. Akmens neturiu, todėl negaliu palyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 15 lapkričio 2010 - 20:11
QUOTE(laizanika @ 2010 11 15, 11:54)
Laukiu miltu sijoklio, uzsisakiau uz 39Lt, cia brangiai ar ne? Parasiau i kita tema kad ieskau ir gavau pasiulyma  g.gif

O tavo miltų sijoklis tas kur rankeną paspaudi ir miltai byra, toks kaip puodelis mirksiukas.gif Nes aš mačiau dabar pardavinėjo biški kitokį, tokį aukštesnį, jis irgi miltų sijoklis biggrin.gif ten, kad miltai ar cukraus pudra byrėtų, tai reikia sukti rankenėlę....
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 14, 21:03)
Ir dar kas gydo nuo TW priklausomybės gal žinot? lotuliukas.gif

Zinau,..... negaminkit, nesirupinkit seima, arba isvis jos neturekit, nevalgykit namuose, tik kazkur kazkoki sintetini maista arba kazko pan.i maista... nekeliaukit, neiskylaukit, nekepkit saslyku vasara gamtoj ir nereiks TW indu... doh.gif zodziu ne - GYVENKIT, o tik egzistuokit lotuliukas.gif \
Gal ir kraupei parasiau, bet zinau kam siu indu nereikia, todel mazdaug panasiai parasiau... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(laizanika @ 2010 11 15, 12:37)
Vakar isbandziau prancuzisku rageliu forma, nu tik nesupratau vieno dalyko, kam joje tos skyles ketvirtainiskos  kiekviename tame trikampelyje g.gif

Turbut kazka netaip darete.... g.gif man nieko panasaus nebuvo.. schmoll.gif tie kvadraciukai yra (iscentruota kurioje vietoje idara deti) ir man super viskas buvo. Gal Jusu dzemas koks per kietas buvo, gal tesla per stora daret, kad "igriuvo" viskas per tuos tarpus?
As issikocioju tesla ant padeklo, tada nuimu likuti aplinkui ir dedu idara (dariau ne saldzius o su mesyte, kumpiu, alyvuogem, kapareliais, svogunais, suriu...na zodziu visko pridejau) ir man niekas nesugruvio, kuo puikiausiai susivyniojo ir grazus vos ne vienodi visi gavosi. Arba gal kaip tik Jusu tesla per plonai iskociota, kad vos prisilietus prie tu krastu ji susipjauste, per kuriuos poto isbego idaras g.gif ryskiai kazka ne taip daret padengdama teslos pagrinda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 15 lapkričio 2010 - 22:23
QUOTE(davija @ 2010 11 15, 21:48)
O tavo miltų sijoklis tas kur rankeną paspaudi ir miltai byra, toks kaip puodelis mirksiukas.gif Nes aš mačiau dabar pardavinėjo biški kitokį, tokį aukštesnį, jis irgi miltų sijoklis biggrin.gif ten, kad miltai ar cukraus pudra byrėtų, tai reikia sukti rankenėlę....

Siule man toky kitoky, bet as uzsisakiau ta normalu, is katalogo. Ji man net uzsake o ne turejo nupirkta, tai nezinau is kur tokia nereali kaina, bet esu apsipatenkinta ir laiminga visa lotuliukas.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 15, 23:32)
Turbut kazka netaip darete.... g.gif  man nieko panasaus nebuvo.. schmoll.gif  tie kvadraciukai yra (iscentruota kurioje vietoje idara deti) ir man super viskas buvo. Gal Jusu dzemas koks per kietas buvo, gal tesla per stora daret, kad "igriuvo" viskas per tuos tarpus?
As issikocioju tesla ant padeklo, tada nuimu likuti aplinkui ir dedu idara (dariau ne saldzius o su mesyte, kumpiu, alyvuogem, kapareliais, svogunais, suriu...na zodziu visko pridejau) ir man niekas nesugruvio, kuo puikiausiai susivyniojo ir grazus vos ne vienodi visi gavosi. Arba gal kaip tik Jusu tesla per plonai iskociota, kad vos prisilietus prie tu krastu ji susipjauste, per kuriuos poto isbego idaras  g.gif  ryskiai kazka ne taip daret padengdama teslos pagrinda  g.gif

Kazko tu manes nesupratai, man niekas negriuvo, man i tas skylutes sulindo tesla kol as tepiau dzema. Nu jo,zemas kietokas, bet as nenorejau kad jis butu vienoje vietoje, as ji norejau uztepti per visa trikampiuka. O man sulindo butent todel, kad tesla buvo labai plona. Nu jeigu dedi kieta idara tai aisku viskas gerai,k o as norejau uztepti. Beto tje puseje kur didieji pyrageliai per vidury to duobutes niekaip nesigauna nes viename trikampelyje ju gaunasi 2. mirksiukas.gif
Pasidariau tikruju cruasanu tesla, saldutyve laukia ryto thumbup.gif Rytoj bandysiu kas gausis per skonis ir antra karta forma rageliu isbandysiu thumbup.gif Recepta emiau is cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 15 lapkričio 2010 - 23:43
čia yra gruodžio pasiūlymai biggrin.gif , tik latvių kalba pokolkas mirksiukas.gif , jie pirmauja kaip visada

pirkėjams
http://ezers.dtg.lv/.../decembris.html

šeiminkėms
http://ezers.dtg.lv/.../decembris.html

konsultantams
http://ezers.dtg.lv/...m/45-48ned.html

Skubu pranešti, kad šį mėnesį bent jau mano piniginė bus išsaugota bigsmile.gif
na gal tik tos raudonos dėžės reikėtų bulvėms. doh.gif
Tik įdomu- kokia jos talpa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 16 lapkričio 2010 - 09:00
Sveikos, gal žinote ar dar galioja šis pasiūlymas:
Rinkinys Nr.2: labai smagūs du BtB dubenėliai 600 ml su 100% sandariais dangteliai ir miltų sijoklis (puikiai tiks ne tik miltams sijoti, bet ir kai reikės gražiai apibarstyti cukraus pudra ar kakava, jame galėsite ir laikyti, nes sandariai užsidaro) tik 88 Lt vietoj 102 Lt. Kodas 4749

g.gif
Atsakyti
galioja
Atsakyti