Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(zaja @ 2010 11 11, 17:39)
O pas mane tas puodelis neprigijo. Kelis kartus panaudojom- kažkaip bėga per jį vanduo, vaikas šlapias visas sėdėdavo  schmoll.gif

Tai gal irgi truko viduje silikonas, reikejo bandyti keisti blink.gif Neturi niekas begti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 11, 18:56)
Tai gal irgi truko viduje silikonas, reikejo bandyti keisti blink.gif Neturi niekas begti schmoll.gif

Reikės apžiūrėti atidžiau g.gif Nors atrodo nuo pat pradžių taip buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 11, 17:56)
Mano drauge buvo vaikiukui pirkusi ir silikonas netrukes buvo, bet buteliuka pavertus vanduo bego kaip is ciaupo blink.gif pakeite jai kiek atsimenu, bet nebuvo patenkinta ir naujuoju, gradacija nusitryne greit (visiems taip), soskem skundesi ir t.t.sake nevertas tokiu pinigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 11, 19:37)
Kaip jau ne karta sakiau, verta isigyti nebent del antgaliu, kad papildyti konditerinio maiselio antgaliu kieki. Jis dar tinka visiems antgaliams laikyti. O naudojimui visai netinkamas schmoll.gif Daug teslos ar idaro lieka viduje doh.gif

Na nieko sau blink.gif , tikiuosi spejau ir atsauks si mano uzsakyma doh.gif
Aciu uz suteikta inf-ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 17:28)
As truputeli susimaisiau, Jus man pasakykite, alyvines spalvos dubenys plakimui, turi sandarius dangcius, ar tik ta viena plakimui su skyle?  g.gif

As su savo merginoma turinčiom šiuos dubenis apkalbėjom, kad jie ne sandarūs schmoll.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 19:25)
[size=1][/size]Mano drauge buvo vaikiukui pirkusi ir silikonas netrukes buvo, bet buteliuka pavertus vanduo bego kaip is ciaupo  blink.gif  pakeite jai kiek atsimenu, bet nebuvo patenkinta ir naujuoju, gradacija nusitryne greit (visiems taip), soskem skundesi ir t.t.sake nevertas tokiu pinigu  g.gif

O mano draugikė du vaikus užsiaugino taip juos bekeisdama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperWoman @ 2010 11 11, 14:35)
Gal turite kas maitinimo buteliuka?

Su zinduku istikruju nesusipratimas: negalima isigyti naujo, o plysta juk gan greit unsure.gif .bet yra mamyciu, kurios perka vaikuciams tik siuos buteliukus ir niekad jokiu nusiskundimu del ju nera buve. kiekvienam savo smile.gif . kadangi visi rimtu firmu vaikiski indai nera pigus, geriausia manau rinktis tw tuomet mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2010 11 11, 11:55)
Konteineriai šiukšlėms  ir kažkokios  talpos gaminamos ,bet tik ne maistui,nenorėčiau tuo tikėt,manau perlenkė lazdą ta ponia.

aplankykite "lark" paskelbta nuoroda ir nusivilsite verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 18:28)
As truputeli susimaisiau, Jus man pasakykite, alyvines spalvos dubenys plakimui, turi sandarius dangcius, ar tik ta viena plakimui su skyle?  g.gif

Dangtis: du viename mirksiukas.gif . norint - bus plakimo (isemus centrini langeli), norint - bus sandarus (idejus centrini langeli). niekad del jo sandarumo neturejau abejoniu. jis uzsidaro rimtai ir tvirtai thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 11 11, 19:33)
Sveikos mergynos smile.gif
Noreciau isgirsti nuomone jusu apie dekoravimo rutuli 4u.gif  Ar turit si daikta? ar patenkintos g.gif

buvau isigijus, bet gan greit pusvelciui pardaviau, kad akiu nebadytu, nes nevertas nieko praktiskai... kremo lieka lb. daug, plaunasi nepatogiai ir pan. verysad.gif . aisku, buvo ir yra kas naudoja ir jiems tinka smile.gif
Atsakyti
gal jau kokiu gruodzio naujienikiu girdejot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 11 11, 21:38)
As su savo merginoma turinčiom šiuos dubenis apkalbėjom, kad jie ne sandarūs schmoll.gif

QUOTE(gvilmina @ 2010 11 12, 01:24)
Dangtis: du viename  mirksiukas.gif . norint - bus plakimo (isemus centrini langeli), norint - bus sandarus (idejus centrini langeli). niekad del jo sandarumo neturejau abejoniu. jis uzsidaro rimtai ir tvirtai  thumbup.gif .

Aš turiu tokį senesnį, geltoną, bet jis nėra sandarus. Kur demonstruotoja demonstravo per vakarėlį, buvo sandarus. Taigi nutariau saviškį sandėlyje pakeisti, bet vos pakeitė, nes tipo tai plakimo dubuo ir jis neturi būti sandarus. Tik rimtai susipykus ir įrodinėjant, kad kataloge rašo, kad tai tešlos dubenys - pakeitė. Kadangi keičiau ne pati, tas, į kurį pakeitė taip pat buvo nesandarus, o toliau keisti net nebandžiau, nes jų jau nebuvo sandėlyje. Galvoju gal dabar, kai atsirado kitos spalvos, bandyti keisti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 12 lapkričio 2010 - 10:01
va va, mano merginoms tas pats, tas dangtis net kai uzdedi matos, kad nesandariai net uzsideda, o vienai merginai, net uzdengus jame iskeptus ceburekus, namie vistik jaucias ju kvapas....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 11 12, 10:55)
va va, mano merginoms tas pats, tas dangtis net kai uzdedi matos, kad nesandariai net uzsideda, o vienai merginai, net uzdengus jame iskeptus ceburekus, namie vistik jaucias ju kvapas....

Tai kad netgi tuščią jį uždarius ir paspaudus jo dangtį bet kurioj vietoj, oras iš dobens laisvai "vaikšto"... Tai turbūt man nė neverta vėl bandyt keisti, ane? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 11 12, 11:55)

QUOTE(ylang @ 2010 11 12, 12:07)
Tai kad netgi tuščią jį uždarius ir paspaudus jo dangtį bet kurioj vietoj, oras iš dobens laisvai "vaikšto"... Tai turbūt man nė neverta vėl bandyt keisti, ane?  unsure.gif

o aš įsivaizdavau kad jei jau tešlai tai sandarus turėtų būti g.gif
Atsakyti
Dėl dekoravimo burbulo, tai norėjau jį pirkti, bet kai prisiklausiau nuomonių doh.gif . Tai atšokau. Turiu įsigijus TW dekoravimo maišelį- tai thumbup.gif . Na, aišku kaina nemaža, bet jis talpus ir lengvai plaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti