Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Olimpiete @ 2010 11 10, 14:02)
Merginos, kame laikote arbatos pakelius?

obuoliuke wub.gif
user posted image
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...a.d?id=32640979
Atsakyti
Gal turite kas maitinimo buteliuka?
Atsakyti
QUOTE(SuperWoman @ 2010 11 11, 13:35)
Gal turite kas maitinimo buteliuka?

Aš turiu, naudoju, bet daugiau nebepirkčiau schmoll.gif Po kelių naudojimų buteliukas leidžia. Gal man papuolė nekokybiškas g.gif
Nepirkčiau dar ir dėl to, kas čiulptukų ne tik nekeičia, bet jų ir nėra pirkt atskirai. Aišku, tinka Avent, bet gal tada ir buteliuką verta pasižiūrėt kitokį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 11 11, 11:20)

o kur tuos skaic iukus iziuret? g.gif
Atsakyti
Ant dugno dazniausiai yra imustas toks nedidelis ratukas, o ten skaiciai ir rodykle....
Atsakyti
As truputeli susimaisiau, Jus man pasakykite, alyvines spalvos dubenys plakimui, turi sandarius dangcius, ar tik ta viena plakimui su skyle? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 17:28)
As truputeli susimaisiau, Jus man pasakykite, alyvines spalvos dubenys plakimui, turi sandarius dangcius, ar tik ta viena plakimui su skyle?  g.gif

Tą vidurį galima išimti plakimui arba įdėti - bus sandarus dubuo
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 11, 13:40)
Aš turiu, naudoju,  bet daugiau nebepirkčiau  schmoll.gif Po kelių naudojimų buteliukas leidžia. Gal man papuolė nekokybiškas  g.gif
Nepirkčiau dar ir dėl to, kas čiulptukų ne tik nekeičia, bet jų ir nėra pirkt atskirai. Aišku, tinka Avent, bet gal tada ir buteliuką verta pasižiūrėt kitokį  blush2.gif

drinks_cheers.gif vyresnėlis tik iš TW buteliuko ir gėrė doh.gif tai pirko ir pirkom vis naujus buteliukus, nes kiti čiulptukai jam netiko. Ko tik dėl vaikų nepadarai blush2.gif
Gerai, kad antras sūnus ne toks išrankus.
Atsakyti
Ale vaikai uzseda ant Tw greiciau nei mamos lotuliukas.gif Vienos klijentes mergaite tik Tw vaikiska gertuvele-puodeli pripazino. O ten silikono vidus vis itrukdavo, tai kelis sykius keiciau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos smile.gif
Noreciau isgirsti nuomone jusu apie dekoravimo rutuli 4u.gif Ar turit si daikta? ar patenkintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 11 11, 17:33)
Sveikos mergynos smile.gif
Noreciau isgirsti nuomone jusu apie dekoravimo rutuli 4u.gif  Ar turit si daikta? ar patenkintos g.gif

Kaip jau ne karta sakiau, verta isigyti nebent del antgaliu, kad papildyti konditerinio maiselio antgaliu kieki. Jis dar tinka visiems antgaliams laikyti. O naudojimui visai netinkamas schmoll.gif Daug teslos ar idaro lieka viduje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 11, 18:27)
Ale vaikai uzseda ant Tw greiciau nei mamos lotuliukas.gif Vienos klijentes mergaite tik Tw vaikiska gertuvele-puodeli pripazino. O ten silikono vidus vis itrukdavo, tai kelis sykius keiciau doh.gif  doh.gif

O pas mane tas puodelis neprigijo. Kelis kartus panaudojom- kažkaip bėga per jį vanduo, vaikas šlapias visas sėdėdavo schmoll.gif

Atsakyti