Merginos, kame laikote arbatos pakelius? Signature tokie geltoni, kur 2vnt sia sav siulomi kazko man neatitinka ismatavimu...Gal kas kokiu minciu pasiulys. Aciu.
QUOTE(Olimpiete @ 2010 11 10, 15:02)
Merginos, kame laikote arbatos pakelius? Signature tokie geltoni, kur 2vnt sia sav siulomi kazko man neatitinka ismatavimu...Gal kas kokiu minciu pasiulys. Aciu.
As laikau Optimum tam siauram maziausiam 320 ml jis turbut, jau dabar nepamenu tiksliai talpos. Puikiai issilaiko aromatas
QUOTE(Bijuna @ 2010 11 10, 12:44)
Sveikos, o kur dar galima gauti Signature indeliu Man jie kazkaip
Galima, šią savaitę naujiesiems Signature, pailgiems akcija - 2 vnt. 45Lt Man jie tokie smagūs
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 10, 13:39)
Jus apie SERVOFIX turbut. jis ne tik grikiams skirtas. su juo daug ka galima nuveikti. pvz. kiausinius virti, jogurta gaminti ir kt. turiu ju daug metu ir esu lb. patenkinta juo.
IR DAR KLAUSIMAS jo nera tam zaliam kataloge?ir kokia jo kaina?
Labas vakaras Išbandžiau ir aš TUPPERWARE indus Nesenai gavo savo užsisakytus indukus sūneliui Tai super Esu labai patenkinta, nemaniau, kad jie tokie kokybiški bus Labai gerai, kad dubenėlis prisiklijuoja prie staliuko, buteliukas irgi liuks, nebega pavertus
QUOTE(zydrem @ 2010 11 10, 18:58)
IR DAR KLAUSIMAS jo nera tam zaliam kataloge?ir kokia jo kaina?
Yra kataloge 1985 numeris, kaina kataloge 114 lt. Dabar jam nuolaida 97 lt.
QUOTE(Olimpiete @ 2010 11 10, 16:02)
O jus bandete susideti arbata i si signature geltona su skirtuku? man jie lb. tinkami arbatai .
As arbata pokeliais laikau
, labai gerai susistato arbata, o biria arbata, kaip ir minejau pries keleta zinuciu atgal, Optimum indukuose
, labai gerai susistato arbata, o biria arbata, kaip ir minejau pries keleta zinuciu atgal, Optimum indukuose
Kaip smagu skaityt postus, kai moterytes dziaugias sia produkcija
O man patiko vadovių susirinkime vienos auksinės vadovės mintis, kodėl mes turėtumėm rinktis TW, tai ji sakė, pažiūrėkit kur yra į konteinerius metama rūšiuojama plastmasė, tai iš jos toliau perdirbama ir vėl gaminami tie patys konteineriai, pakeliai margarinui, indai ir t.t. O antra jos gera mintis buvo, kad perkant TW gaminius širdį skauda tik vieną kart, tai yra kai moki pinigus o daugiau visą likusį laiką džiaugies savo pasirinkimu.....
Kaunietės, pakeistas jūsų burtažodis gal kas galėtų duot naują
O man patiko vadovių susirinkime vienos auksinės vadovės mintis, kodėl mes turėtumėm rinktis TW, tai ji sakė, pažiūrėkit kur yra į konteinerius metama rūšiuojama plastmasė, tai iš jos toliau perdirbama ir vėl gaminami tie patys konteineriai, pakeliai margarinui, indai ir t.t. O antra jos gera mintis buvo, kad perkant TW gaminius širdį skauda tik vieną kart, tai yra kai moki pinigus o daugiau visą likusį laiką džiaugies savo pasirinkimu.....
Kaunietės, pakeistas jūsų burtažodis gal kas galėtų duot naują
QUOTE(davija @ 2010 11 11, 09:46)
TW, tai ji sakė, pažiūrėkit kur yra į konteinerius metama rūšiuojama plastmasė, tai iš jos toliau perdirbama ir vėl gaminami tie patys konteineriai, pakeliai margarinui, indai ir t.t.
Konteineriai šiukšlėms ir kažkokios talpos gaminamos ,bet tik ne maistui,nenorėčiau tuo tikėt,manau perlenkė lazdą ta ponia.
QUOTE(Olimpiete @ 2010 11 10, 14:02)
As arbata ir kava laikau Kolumbusuose, tamsiai melynuose
QUOTE(airise @ 2010 11 11, 10:55)
Konteineriai šiukšlėms ir kažkokios talpos gaminamos ,bet tik ne maistui,nenorėčiau tuo tikėt,manau perlenkė lazdą ta ponia.
aš ne chemikė į smulkmenas nesileidžiu, pati naudoju indus ir taras tinkamas maistui naudot ir nesigailiu