Man labai miltu sijoklis patinka As buvau pasiryzusi ir uz pilna kaina ji pirkti.
Bet gavau dovanu Naudoju jau metus. Labai pravercia, ypac koldunu gamybai
QUOTE(rutuliukė @ 2010 11 09, 11:01)
Mergaites, turiu klausimuka. Gavau is praeito men. pasiulymo indus 1,6 l makaronams (kur buvo pasiulyme 2 uz 55 Lt) ar juose galima laikyti tik makaronus ir kruopas? ar galima pvz. ir miltus suberti nes as tris panaudojau o i ketvirta nebezinau ka beipilti, nebent miltus ir dar klausimas - dabartiniuose pasiulymose yra ir Turbo Chef ir Quick Chef III pigiau, galvoju kuri isigyti?
ka sugalvosi ta gali laikyti makaronu induose. Šie indai tinka makaronams, kruopoms, cukrui, dribsniams, sausainiams, saldainiams, vaistažolėms, skalbimo milteliams.
Del Turbo Chef ir Quick Chef tai rekomenduociau Quick Chef, daug funkcionalesnis.
QUOTE(Asese @ 2010 11 09, 09:34)
Yra ir daugiau, bet dabar nuolaida yra tik šioms, kurios yra kataloge:
o kokiu yra dar?
miltu sejoklio ir as noriu, bet tie indukai ir man nereikalingi, viena turiu uztenka, jauciu lauksiu jam geresniu akciju, o dabar susilaikysiu, nors paskaicius jusu postus, noriu
sveikos, mano kocelo dangtukas suluzo Jei kuri demonstruotoja apsiimtu pakeist, buciau labai dekinga Zirmunupse esam
Ir kokios kainos su nuolaidom silikonu?
QUOTE(bonza @ 2010 11 09, 10:51)
sveikos, mano kocelo dangtukas suluzo Jei kuri demonstruotoja apsiimtu pakeist, buciau labai dekinga Zirmunupse esam
Nu įdomiai čia jūs Juk jau kitoj TW temoj į jūsų tokį pat klausimą rašiau, kad nekeičia niekas kočėlo dangtelių, pirkti juos reikia, 8 Lt kainuoja ir kad tinka nuo mineralinio dangtelis.... Kita vertus, juk pati vilnietė esat, tai imkit ir nuvažiuokit į sandėlį, įsitikinsit.
As ta kocelo dangteli isvis nusukusi stalciuje laikau Uzsuku tik, kai labai reikia vandens ipilti Jau paniskai bijau, kad sudus
QUOTE(laurindre @ 2010 11 09, 11:23)
As ta kocelo dangteli isvis nusukusi stalciuje laikau Uzsuku tik, kai labai reikia vandens ipilti Jau paniskai bijau, kad sudus
Man tai iš viso kočiojant mielinę tešlą nuskrido tas kamštelis, įskilo ir nuskrido nuo kočėlo Kitoj TW temoj rašiau, kad specialiai dėl geltono kamštelio pirkau Rasos mineralinį su citrina, mineralinio kamštelis laiko puikiai. Kaži, kodėl TW tokių patvarių pagamint negali...
O aš noriu to miltų sijoklio, bet, kad man nereikia BtB mažųjų dubenukų po 650ml ir taip ir anaip svarsčiau, kad gal ne TW reikia, bet, kad kiti normalesni mačiau apie 30 lt ir be dangtelio, o dangtelis jam reikalingas, kad kiekvieną kart nereiktų ten miltų perdėjinėt.... Nu žodžiu
[/quote]
Tai va ir man tas pats, bet dabar galvoju imsiu rinkinuką, o tuos dubenukus draugėms padovanosiu. Šventės juk artėja . Pridėsiu dar saldainių, ir bus dovana
QUOTE(lupipita @ 2010 11 09, 11:47)
miltu sejoklio ir as noriu, bet tie indukai ir man nereikalingi, viena turiu uztenka, jauciu lauksiu jam geresniu akciju, o dabar susilaikysiu, nors paskaicius jusu postus, noriu
as tai turbut nebesusilaikysiu, artėja Kalėdos reiks kept meduoliukus ir panašiai, tai jam pats darbymetis būtų....
QUOTE(Vilmoska @ 2010 11 09, 13:07)
Tai va ir man tas pats, bet dabar galvoju imsiu rinkinuką, o tuos dubenukus draugėms padovanosiu. Šventės juk artėja . Pridėsiu dar saldainių, ir bus dovana
Aš ir arba dovanosi arba parduosiu
Man tas kamštukas visai nereikalingas kočėlo, aš niekad nieko nepilu, o situacija pas mane atvirkštinė: kamštuką užsukau ant šampūno litrinio butelio, nes tas suskilo, kol litro neišnaudosiu, tol koėlas be kamštuko
Merginos gal kuri kur nors dar matėte tokį indelį kiaušiniams?
Sveikos, senbuves ir naujokes
Turiu prasyma Pagaliau uzsiregistravau Dubline TW demonstruotoja, bet dabar labai reikia ideju pirmam vakareliui. Juolab, kad mano "TW krepselis" skurdokas
Turiu:
Ultra Plius,
zele zieda,
Samba visus dubenis,
BtB tarka, sulciaspaude,
kocela su padeklu,
Cool Smart,
Fridge Smart,
Iso Duo servofiksa.
Na dar skustuka, menteles, cesnaku spaustuka, surio maluneli.
Labai prasau man padeti suplanuoti pirmaji vakareli, nes labai senai to nebedariau ir tikrai viska pamirsau
Domintu receptai is turimo inventoriaus. Pasiulymai ka dar extra isigyti ir t.t... Labai lauksiu jusu nuomoniu ir pasiulymu.
Aciu
Turiu prasyma Pagaliau uzsiregistravau Dubline TW demonstruotoja, bet dabar labai reikia ideju pirmam vakareliui. Juolab, kad mano "TW krepselis" skurdokas
Turiu:
Ultra Plius,
zele zieda,
Samba visus dubenis,
BtB tarka, sulciaspaude,
kocela su padeklu,
Cool Smart,
Fridge Smart,
Iso Duo servofiksa.
Na dar skustuka, menteles, cesnaku spaustuka, surio maluneli.
Labai prasau man padeti suplanuoti pirmaji vakareli, nes labai senai to nebedariau ir tikrai viska pamirsau
Domintu receptai is turimo inventoriaus. Pasiulymai ka dar extra isigyti ir t.t... Labai lauksiu jusu nuomoniu ir pasiulymu.
Aciu