Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Man ledu saukstas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 08, 17:45)
Man ledu saukstas labai patinka thumbup.gif

drinks_cheers.gif nors tai jau prabangos daiktukas, ne būtinybė blush2.gif Aš jo neturiu, bet draugė turi smile.gif Labai patogu su juo iš moliūgų, cukinijų sėklas išgremžti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 08, 17:47)
drinks_cheers.gif  nors tai jau prabangos daiktukas, ne būtinybė  blush2.gif  Aš jo neturiu, bet draugė turi  smile.gif  Labai patogu su juo iš moliūgų, cukinijų sėklas išgremžti  thumbup.gif

o man tai zinokit jis ne prabanga, ir ne butinybe biggrin.gif per viduriuka biggrin.gif man tai jis nepamainomas dalykas saldytom uogom kabint, nes jau visi saukstai sulankstyti buvo....
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 11 08, 14:45)
Dar noriu užklausti: ar senasis ledų šaukštas dar būna išpardavimuose? Ar vertas jis dėmesio? Būtų neblogai ir jį prie visų pilkųjų turėti smile.gif
Papildyta:
Kalbėjote dėl dubenų - nepatikėsit, bet man "einamiausias" -10 ltr talpos smile.gif
Kaunas sandelio ispardavime turi dar ledu sauksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 11 08, 16:45)
Sveikos, merginos, nebeužsuku čia, nes kitur užsikabinus. Bet Asese geruoju miniu dažnai, kai tik UltraPro pasiimu. Tai štai, tik tiek ir norėjau pasidžiaugti. Iš tiesų kaip gerai, kai TW jau nemažai yra ir pagundų lieka vis mažiau smile.gif

Dar noriu užklausti: ar senasis ledų šaukštas dar būna išpardavimuose? Ar vertas jis dėmesio? Būtų neblogai ir jį prie visų pilkųjų turėti smile.gif
Papildyta:
Kalbėjote dėl dubenų - nepatikėsit, bet man "einamiausias" -10 ltr talpos smile.gif

Sis dubuo ir pas mane daznas, bet cia diskusija buvo apie dubenu kolekcija plakimui, kuriai nuolaida 45 sav. Tai kt. dubenys.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 08, 23:12)
Sis dubuo ir pas mane daznas, bet cia diskusija buvo apie dubenu kolekcija plakimui, kuriai nuolaida 45 sav. Tai kt. dubenys.

Tai dabar klausimas g.gif . Tai kokios spalvos 45 sav. bus tie plakimo dubenys g.gif . Nes buvo violetiniai, o dabar atėjo pasiūlymas, kad alyviniai g.gif
Atsakyti
Tai kad violetiniai, apie alyvinius nieko negirdejau. Gal ne taip spalva ivardino g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 09, 08:21)
Tai kad violetiniai, apie alyvinius nieko negirdejau. Gal ne taip spalva ivardino g.gif

Tai, kad nuotraukoj tai tokie šviešūs alyviniai.
http://www.tvarkoslinija.lt/
Pažiūrėkit 45 magiška savaitė. Pakeistos spalvos. g.gif

Nors ir anksčiau rašė, kad alyviniai, tik nuotrauka buvo violetinių. Dar galvojau, kad klaida kokia. O dabar ir nuotrauka kita g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 09 lapkričio 2010 - 08:45
Laba diena,
Kepimo formu silikoniniu yra 3 rusys?Karaliene, karaliska ir keksiuku? Noriu nusipirkti kepimo forma ir galvoju o gal ko nors nezinau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 11 09, 10:31)
Laba diena,
Kepimo formu silikoniniu yra 3 rusys?Karaliene, karaliska ir keksiuku? Noriu nusipirkti kepimo forma ir galvoju o gal ko nors nezinau?  g.gif

Yra ir daugiau, bet dabar nuolaida yra tik šioms, kurios yra kataloge:
user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Mergaites, turiu klausimuka. Gavau is praeito men. pasiulymo indus 1,6 l makaronams (kur buvo pasiulyme 2 uz 55 Lt) thumbup.gif ar juose galima laikyti tik makaronus ir kruopas? ar galima pvz. ir miltus suberti g.gif nes as tris panaudojau o i ketvirta nebezinau ka beipilti, nebent miltus ax.gif ir dar klausimas - dabartiniuose pasiulymose yra ir Turbo Chef ir Quick Chef III pigiau, galvoju kuri isigyti? g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 09, 09:21)

Aš juos mačiau realiai, tai žinokit spalva arba alyvinė tamsesne arba šviesesnė fioletinė lotuliukas.gif Žinokit tikrai spalva graži, nei labai tamsi, nei šviesi tongue.gif O fotkėse visad spalvos būna iškreiptos.... Vat susirinkime perfotkino dubenis, bet vistiek ne ta spalva ir viskas....

rutuliuke, jei tau reikia jų abiejų, tai žiūrėk kam dabar nuolaida didesnė, tą ir griebk blush2.gif

O aš noriu to miltų sijoklio, bet, kad man nereikia BtB mažųjų dubenukų po 650ml doh.gif ir taip ir anaip svarsčiau, kad gal ne TW reikia, bet, kad kiti normalesni mačiau apie 30 lt ir be dangtelio, o dangtelis jam reikalingas, kad kiekvieną kart nereiktų ten miltų perdėjinėt.... Nu žodžiu tongue.gif
Atsakyti