Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gvilmina @ 2010 10 04, 22:21)
*si gigantiska pjaustytuva galima isigyti ir dabar  mirksiukas.gif chmmm.
siaip....
sios kolekcijos desertniniu lekstuciu, bei stikliniu... galima isigyti ir dabar 

kur???? g.gif nei Išpardavimuose, nei Sutaupyk su Tupperware NĖRA g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 04, 18:37)
O man TW indai dar patinka dėl to, kad turint mažą vaikutį nori , kad kuo ilgiau ir ramiau jis pamiegotų. Tuo metu aš tyliai galiu darbuotis virtuvėje, o su kitais-iš karto triukšmas-taukšt, barkšt blink.gif ...ir vaikas jau atsikėlęs doh.gif

Pirmas dalykas kuo prieš 8 metus patraukė TW buvo būtent šita Diasajos nurodyta ypatybė mirksiukas.gif . Virtuvėje nepakenčiu barškančių ir sunkių įrankių ir puodų. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 10 04, 23:45)
Prizmė sukurta imituojant svarovski kristalus. be grožio, dar ir praktiška - dangtelis 100 proc. sandarus.

tik dangteliai kazkokie man nelabai tinkantys, nes balti lyg pienuoti. kazkaip man ir pavadinimas ju kt. buvo lietuvoj PRISMA. bet kuriuo atveju tai apie ta pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 10 05, 01:44)

pagalvojau, kad uzuomina bus suprasta smile.gif . na, jei ner nei ten, nei ten, vadinas kazkas kt. turi smile.gif . moderatoriu bijau tai ir maskuojuos cool.gif .
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
O koks skirtumas tarp raudonu ir tamsiu ULTRA PRO?? g.gif
Tik spalva?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suntata @ 2010 10 05, 14:03)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
O koks skirtumas tarp raudonu ir tamsiu ULTRA PRO?? g.gif
Tik spalva?? g.gif

taip - tik spalva.
tw isvis megejai spalvas kaitalioti tu paciu indu kaskart. taip ir smagiau akis paganyti, o ir zmones gali prisiderinti prie virtuves sienu spalvos smile.gif . kokybe indu nuo to nesikeicia.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 05, 00:44)

gvilmina pati juos gamina namie lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 05, 12:36)
pagalvojau, kad uzuomina bus suprasta  smile.gif . na, jei ner nei ten, nei ten, vadinas kazkas kt. turi  smile.gif . moderatoriu bijau tai ir maskuojuos  cool.gif .

O uzuominas cia visos supranta, tiesiog nelabai suprantu kodel jusu vis dar neuzblokavo, del forumo taisykliu pazeidimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(girnia @ 2010 10 05, 16:43)
gvilmina pati juos gamina namie  lotuliukas.gif
Papildyta:

O uzuominas cia visos supranta, tiesiog nelabai suprantu kodel jusu vis dar neuzblokavo, del forumo taisykliu pazeidimu  g.gif

tai uzblokuokite jus. o jei neturite tokiu igaliojimu, pasiskuskite tiesiogiai, gal palengves.
Papildyta:
gal bandete kuri smulkinti zalia mesa farso gaminimui su naujuoju triju peiliu QUICK CHEF 3 ? ar tai isvis realu, ar neaplimpa peiliai ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 05, 16:11)
gal bandete kuri smulkinti zalia mesa farso gaminimui su naujuoju triju peiliu QUICK CHEF 3 ? ar tai isvis realu, ar neaplimpa peiliai ir pan.?

Nebandžiau, man rodos nerealu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 04, 22:44)
O mane sužavėjo šioje nuorodoje gigantiškas pjaustytuvas. Bet LT pasiūlymuose tokio nėra g.gif Kodėl mus skriaudžia?

O as toki turiu thumbup.gif .Nusipirkau,kai ispardavime buvo. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2010 10 05, 19:42)
Nebandžiau, man rodos nerealu.

Ir as taip manau.Mesa ant lentutes ir su geru peiliu pjaustyti arba malti mesmale.Na,o su maluneliu, kai kas,ta pati farsa deda su ingredientais ir sumaiso. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 05, 13:36)

pagalvojau, kad uzuomina bus suprasta  smile.gif .

Na,o as ir kad labai noriu,bet esu kantri ir palauksiu mirksiukas.gif .Va,kaip atsirado trumpam torto forma,taip tikiuosi sulaukti ir prizmes pardavime ax.gif .
Gal pries kokias Kaledas ... wink_3.gif
Atsakyti
Pries kaledas jau bus prabanga. 4u.gif
Atsakyti
Na as toliau uz savo biggrin.gif
Cia tai geras bigsmile.gif lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 05, 19:24)
O as toki turiu  thumbup.gif  .Nusipirkau,kai ispardavime buvo.  ax.gif

nesitikėjau, kad jis toks geras darbininkas blush2.gif , tai ir nekreipiau dėmesio doh.gif Tikiuosi sulauksiu dar......aš labai kantri cool.gif
Atsakyti