Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

O kokių mūsų Davija naujienų parvežė po savaitgalio bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 22:52)
o tas kocelas be padeklo "neveikia"?

Abu veikia viens be kito smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 07, 21:58)
Abu veikia viens be kito  smile.gif .

Man asmeniškai padėklas reikalingesnis blush2.gif Jei lieptų rinktis vieną, rinkčiaus padėklą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 07 lapkričio 2010 - 21:00
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 20:52)
o tas kocelas be padeklo "neveikia"?

Tiesiog kartu daug patogiau. Kocelas susivynioja i padekla ir uzima tiek pat vietos. Prie padeklo maziau kimba tesla, prie kocelo taip pat. Kociojant sviestine labai padeda ipiltas saltas ar net ledinis vanduo. Karta mane tai labai isgelbejo, nes nebuvo saldytuvo, kur atvesinti tesla.Kociojant mieline tesla, galima ipilti silto vandens, jei norime, kad tesla greiciau kiltu 4u.gif

Asese, as irgi taip maniau, kol neturejau. Bet dabar savo medinuko jau neissitraukiu, nes nebeina su juom kocioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 07 lapkričio 2010 - 21:05
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 07, 21:58)
Abu veikia viens be kito  smile.gif .

QUOTE(Asese @ 2010 11 07, 22:00)
Man asmeniškai padėklas reikalingesnis  blush2.gif Jei lieptų rinktis vieną, rinkčiaus padėklą smile.gif

Aciu 4u.gif
gal galima apie ta padekla placiau?

nesu as tw fane, tik turi jie daiktu,kurie neturi pigesniu analogu- tai i tuos ir ziuriu blush2.gif dabar turiu surine- labai patenkinta,uzmirsau ta suriu ir mesyciu apdziuvima saldytuve thumbup.gif dar turiu mentele ta silikonine- neblogas daiktas,kai pirkau,nebuvau macius nieko panasaus pirkti,o dabar mama nusipirko is kazkokio prekybcentrio uz 5 litus- nu nematau as tarp ju tokio skirtumo,koks yra kainose blush2.gif vat ir kocelo man dabar prireike, kaina aisku biski uzlenkta kaip uz plastmase, bet kadangi atsiliepimai neblogi ir niekur daugiau nemaciau, teks pirkti- mazasis labai megsta pica biggrin.gif dar visokiu dezuciu mama yra pridovanojus, bet man jos dezutes kaip dezutes... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 07 lapkričio 2010 - 21:11
Asese, o aš kažkaip galvojau, kad tu Vilnietė blush2.gif o čia dabar Klaipėdoj sandėlių ieškai tongue.gif

O naujienos, tai, kaip pagrindinė, kad daug dirbt reiktų 45 savaitę, iki rytojaus dar ieškot naujokų, su nuostabia starto dovana Ultra PRO (tamsiai fioletavu bigsmile.gif ) ir iškart demonstruotojo nuolaida 4u.gif ir įveikt šios savitės tikslą doh.gif 4u.gif

o gruodžio naujienos mačiau jau ryt Vilnelės susirinkime truputi pasakys, mums nieko nesake.... O šiaip tai apturėjom be galo gerą laiką, nuostabioj vietoj thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Asese is Silutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 07, 22:03)
Bet dabar savo medinuko jau neissitraukiu,

O aš savo medinuką išmečiau, nes stovi be darbo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 22:09)

nesu as  tw fane,

aš ir nesu. Kiekvieną TW daiktą įsigydama ilgai svarstau. Tik įsigydama mini Quic Shefą dvejojau, bet nesigailiu, o labai džiaugiuosiu-vien tik dėl svogūnų smulkinimo verta įsigyti. Mano vyras nevalgo svogūnų, tai po šio stebuklo, valgo ir pats nežino ką valgo biggrin.gif
Atsakyti
O aš labai laukiu nuolaidos/akcijos duoninei, tik jos nėra ir nėra verysad.gif Gal prieš Kalėdas bus...

QUOTE(diasaja @ 2010 11 07, 21:25)
Mano vyras nevalgo svogūnų, tai po šio stebuklo, valgo ir pats nežino ką valgo biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 23:09)
Aciu  4u.gif
gal galima apie ta padekla placiau?

nesu as  tw fane, tik turi jie daiktu,kurie neturi pigesniu analogu- tai i tuos ir ziuriu  blush2.gif dabar turiu surine- labai patenkinta,uzmirsau ta suriu ir mesyciu apdziuvima saldytuve  thumbup.gif dar turiu mentele ta silikonine- neblogas daiktas,kai pirkau,nebuvau macius nieko panasaus pirkti,o dabar mama nusipirko is kazkokio prekybcentrio uz 5 litus- nu nematau as tarp ju tokio skirtumo,koks yra kainose  blush2.gif  vat ir kocelo man dabar prireike, kaina aisku biski uzlenkta kaip uz plastmase, bet kadangi atsiliepimai neblogi ir niekur daugiau nemaciau, teks pirkti- mazasis labai megsta pica  biggrin.gif dar visokiu dezuciu mama yra pridovanojus, bet man jos dezutes kaip dezutes...  blush2.gif

tw dezeliu sandarumui ner lygiu, juose produktai ilgai islieka sviezi, neapdziuve ir pan. be to, tai saugus indai, nes pvz. neisskiria melanina, kuris sukelia onkologinius susirgimus. siais chemijos laikais, jau tai yra paspirtis juos naudoti, mano manymu smile.gif . kaina lemia pagaminimo tecnologija.
padeklas tikras pagalbininkas ir pvz. formuojant kokius kotletukus, paniruojant juos tiesiog ant pacio padeklo. taip pat issidelioti kokius koldunus ar virtinukus, bandeles bei pan. stalas lieka svarus, kai sie darbai atliekami ant pacio padeklo smile.gif .
Atsakyti
Sveikos, merginos, nebeužsuku čia, nes kitur užsikabinus. Bet Asese geruoju miniu dažnai, kai tik UltraPro pasiimu. Tai štai, tik tiek ir norėjau pasidžiaugti. Iš tiesų kaip gerai, kai TW jau nemažai yra ir pagundų lieka vis mažiau smile.gif

Dar noriu užklausti: ar senasis ledų šaukštas dar būna išpardavimuose? Ar vertas jis dėmesio? Būtų neblogai ir jį prie visų pilkųjų turėti smile.gif
Papildyta:
Kalbėjote dėl dubenų - nepatikėsit, bet man "einamiausias" -10 ltr talpos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 11 08, 15:45)
Sveikos, merginos, nebeužsuku čia, nes kitur užsikabinus. Bet Asese geruoju miniu dažnai, kai tik UltraPro pasiimu. Tai štai, tik tiek ir norėjau pasidžiaugti. Iš tiesų kaip gerai, kai TW jau nemažai yra ir pagundų lieka vis mažiau smile.gif

Dar noriu užklausti: ar senasis ledų šaukštas dar būna išpardavimuose? Ar vertas jis dėmesio? Būtų neblogai ir jį prie visų pilkųjų turėti smile.gif
Papildyta:
Kalbėjote dėl dubenų - nepatikėsit, bet man "einamiausias" -10 ltr talpos smile.gif

O kaip smagu girdėt, kad tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti