Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(stefanija @ 2010 11 07, 20:10)
Ačiū,gal ir mano kaltė,bet bandysiu pakeisti,jeigu nepasiseks,pirksiu naują,nes jau nebeapsieisiu be šios tarkutės ax.gif

Vilniuj manau pakeis, tik kita karta stipriai ispauskit rankenele, kad spargteltu ir uzsifiksuotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2010 11 07, 19:10)
Ačiū,gal ir mano kaltė,bet bandysiu pakeisti,jeigu nepasiseks,pirksiu naują,nes jau nebeapsieisiu be šios tarkutės ax.gif

Paskubek, nes jei nepakeis, tai bent dabartine nuolaida jam pasinaudosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 07, 20:21)
Paskubek, nes jei nepakeis, tai bent dabartine nuolaida jam pasinaudosi 4u.gif

Lauringre, o Klaipėdoj keičia gaminius? Ar yra sandėlys?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 07, 19:28)
Lauringre, o Klaipėdoj keičia gaminius? Ar yra sandėlys?

Keicia, sandelys yra. Pati visai neseniai pasikeiciau Quick Shefa. Niekas pas mane neluzo, bet taip pradejo trasketi, kad jau baisu buvo ir sukti. Jei nedaug apkrovimo dar nieko buvo, bet kur reikia pasistengti, griaudejo siaubingai doh.gif O rankeneles as beveik nenuiminedavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 07, 20:32)
Keicia, sandelys yra. Pati visai neseniai pasikeiciau Quick Shefa. Niekas pas mane neluzo, bet taip pradejo trasketi, kad jau baisu buvo ir sukti. Jei nedaug apkrovimo dar nieko buvo, bet kur reikia pasistengti, griaudejo siaubingai doh.gif O rankeneles as beveik nenuiminedavau schmoll.gif

O kur yra, man buteliukas bėga, brokuotas...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 11 07, 19:34)
O kur yra, man buteliukas bėga, brokuotas...

Dubysos 62a, ruzavas namukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,sakykit, gal zinot kada nusimato kokios nuolaidos kocelui ir tam padekliukui? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 21:11)
Merginos,sakykit, gal zinot kada nusimato kokios nuolaidos kocelui ir tam padekliukui? Aciu  4u.gif

Kočėlui buvo praeitą mėnesį - 32 Lt vietoj 54 4u.gif
O kada bus abiems - belieka laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 21:15)
verysad.gif nezinojau...
tai dabar baisiai ilgai teks laukti ....

O gal ir bus mirksiukas.gif Kartais TW mėgsta patankinti nuolaidas tiems patiems gaminiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 22:15)
verysad.gif nezinojau...
tai dabar baisiai ilgai teks laukti ....

Jei isigytumete kocela su sia nuolaida ir padekla pilna kaina - tai butu vis tiek normali bendra suma, nesitikekite ir kocelo, ir padeklo vienu metu ir tik uz pvz. 32 + 32 = 64 lt smile.gif . Tikimybe istikruju nedidele, jei jus rimtai norite sulaukti to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 07, 21:23)
Jei isigytumete kocela su sia nuolaida ir padekla pilna kaina - tai butu vis tiek normali bendra suma, nesitikekite ir kocelo, ir padeklo vienu metu ir tik uz pvz. 32 + 32 = 64 lt  smile.gif . Tikimybe istikruju nedidele, jei jus rimtai norite sulaukti to  unsure.gif

o tas kocelas be padeklo "neveikia"?
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2010 11 07, 13:10)
Nulūžo TW Quik Chef rankeneles trys danteliai verysad.gif Gal žinote kur galima bandyti  pakeisti Panevėžyje?

Siūlau atvykt Panevėžyjeį susirinkimą arba mokymus, ir perduot Jolantai (ji veda susirinkimus), o toliau jau susikalbėsit mirksiukas.gif

Lapkričio 15 d. 18 val susirinkimas Panevėžyje Žemgulio 46 4u.gif

QUOTE(etaeta @ 2010 11 07, 19:43)
o dangteliai nuluzo, nes neispaudet rankeneles naudojant, ji turi isispausti stipriai, kad nejudetu, nes kitu atveju luzta dantukai. Mano pazistamai irgi taip buvo. Cia ne gamyklinis, o netinkamo  naudojimo brokas. T

Ot ir ne visai taip smile.gif Mano asmeninio rankenėlė dantelius kelis pametė po 4 metų, gan sunkaus darbo, ir aš ją mokėjau uždėt mirksiukas.gif Tiesiog, kaip Laurindre rašė, pradėjo traškėt braškėt, kol iškrito trys dantukai ax.gif
Atsakyti