Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Gal kas žinote, kokios talpos aukštasis signature, kur lapkričio mėn šeimininkei dovanėlė. 1,2 litro?
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulegraaza: 05 lapkričio 2010 - 22:26
QUOTE(Saulegraaza @ 2010 11 06, 00:26)
Gal kas žinote, kokios talpos aukštasis signature, kur lapkričio mėn šeimininkei dovanėlė. 1,2 litro?
Labai ačiū 4u.gif

Tai kad gal jis kokio 1 l talpos, kaip jau yra buve tokie pat tik violetines ir zydros spalvu ne taip seniai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 03, 14:21)
Man irgi atrode, kad daug terliones. O dabar manau kitaip. Svarbiausia rasti tinkama tesla, kad gerai, plonai issikociotu. Naminiai koldunai labai skanus gaunasi.
As net kita savaite rengiu mokymus savo namuose. Jei kas nori, is KLaipedos galima prisijungti mirksiukas.gif Nes daug zmoniu, turinciu koldunine nenaudoja, nes nemoka ja naudotis schmoll.gif

Kas kur, Klaipedoj kazkas bus bigsmile.gif As noreciau, mes koldunus valgom, megstam. Kada butu tie mokymai, kur, kaip, jeigu nenorit cia, lauksiu i az bigsmile.gif

QUOTE(gvilmina @ 2010 11 05, 19:25)
Pagal kaina ir patoguma virtuveje siulyciau 3 l dubeni  smile.gif . Manau mazutis dubuo tokiu lt nevertas  unsure.gif .

QUOTE(Asese @ 2010 11 05, 22:05)
Man jie visi tokie labai mieli - patys mieliausi iš TW dubenų  thumbup.gif

Nu va, as jau po gvilmina pasisakymo nusprendziau imti 3l, tai dabar vel isskydau del viso trijo uz akcijine 200lt kaina doh.gif Nu ka daryti kai valios nera. Uzsisakiau ta didyjy dubeny teslai 7.5l, tik negavau dar, tai gal tada galit patarti koks butu funkcionaliausias naudingiausias dar prie to dickio i kompanija? g.gif

Dar turiu klausima del Iso Dou. Noriu tureti inda kuriame galeciau laikyti maista iki kol atsiras valganciu ri jis neatsaltu. Ar tam tinka Servofiksas? Manes negundo tas grikiu virimas, nes mes nevalgom grikiu, bet kartais panaudociau jy ir pagal paskirty, bet va idomu ar jis atlieka to kito serviravimo dugens islaikancio siluma paskirty? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 11 07, 00:06)

Dar turiu klausima del Iso Dou. Noriu tureti inda kuriame galeciau laikyti maista iki kol atsiras valganciu ri jis neatsaltu. Ar tam tinka Servofiksas? Manes negundo tas grikiu virimas, nes mes nevalgom grikiu, bet kartais panaudociau jy ir pagal paskirty, bet va idomu ar jis atlieka to kito serviravimo dugens islaikancio siluma paskirty?  g.gif

Servofiksas tinkamas ne tik grikiams gaminti. jeigu norit tik serviravimui, tai gal gražesnis tas pailgas Iso Duo, nors aš Servofikse ir serviruoju, ir gaminu. man jis labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Iso duo servofix stebuklo nepadarys ir, jei tik del temperaturos islaikymo - tai nera termosinis indas. Jei pageidausite, jog ilgai laikytu siluma - taip neiseis. Kazkiek laikys, bet cia jau reik zinot, kiek tiksliai norite, jog issilaikytu... Geriausia pasiskolinti pabandymui. Yra buve, jog juo ir nusivildavo zmones, nors man jis puikiai tinka grikiams, ir kiausiniu virimui, ir produktams is salkilio atitirpinti, ir kt.

Jei jau isigijote 7.5 l dubeni, tai 5 l dubens jums manau jau nebereik. Vis tiek belieka reikalingiausias manau 3 l smile.gif . Dar gal 1,5 l praverstu buityje, bet lengviau butu patarti, jei butu zinoma kokio dydzio seima ir kiek daznai ka gaminate.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 07, 13:00)
Jei jau isigijote 7.5 l dubeni, tai 5 l dubens jums manau jau nebereik. Vis tiek belieka reikalingiausias manau 3 l  smile.gif . Dar gal 1,5 l praverstu buityje, bet lengviau butu patarti, jei butu zinoma kokio dydzio seima ir kiek daznai ka gaminate.

drinks_cheers.gif sutinku 100 proc su gvilmina - turint 7,5 l, reikalingiausias dar 3 litrų 4u.gif
Nors ir kitus aš naudoju pakankamai dažnai ax.gif Labai mieli jie man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 07 lapkričio 2010 - 12:05
Nulūžo TW Quik Chef rankeneles trys danteliai verysad.gif Gal žinote kur galima bandyti pakeisti Panevėžyje?
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2010 11 07, 12:10)
Nulūžo TW Quik Chef rankeneles trys danteliai verysad.gif Gal žinote kur galima bandyti  pakeisti Panevėžyje?

Panevezy sandelio tai nera, prasyk pas ka pirkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 07, 15:39)
Panevezy sandelio tai nera, prasyk pas ka pirkai 4u.gif

Ką ten berasi pas ką pirkta,kai inernetu pirkau.Bandysiu skambinti į Vilniaus sandėlį g.gif
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2010 11 07, 13:10)
Nulūžo TW Quik Chef rankeneles trys danteliai verysad.gif Gal žinote kur galima bandyti  pakeisti Panevėžyje?

Keicia tik Vilniuje arba Kaune, o dangteliai nuluzo, nes neispaudet rankeneles naudojant, ji turi isispausti stipriai, kad nejudetu, nes kitu atveju luzta dantukai. Mano pazistamai irgi taip buvo. Cia ne gamyklinis, o netinkamo naudojimo brokas. Taciau Vilniuje keicia lanksciau negu Kaune, siulyciau ten bandyti keisti, mano draugei pakeite, nors paasikino, kad jie galetu ir nekeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 11 07, 19:43)
Keicia tik Vilniuje arba Kaune, o dangteliai nuluzo, nes neispaudet rankeneles naudojant, ji turi isispausti stipriai, kad nejudetu, nes kitu atveju luzta dantukai. Mano pazistamai irgi taip buvo. Cia ne gamyklinis, o netinkamo  naudojimo brokas. Taciau Vilniuje keicia lanksciau negu Kaune, siulyciau ten bandyti keisti, mano draugei pakeite, nors paasikino, kad jie galetu ir nekeisti  mirksiukas.gif

Ačiū,gal ir mano kaltė,bet bandysiu pakeisti,jeigu nepasiseks,pirksiu naują,nes jau nebeapsieisiu be šios tarkutės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2010 11 07, 20:10)
Ačiū,gal ir mano kaltė,bet bandysiu pakeisti,jeigu nepasiseks,pirksiu naują,nes jau nebeapsieisiu be šios tarkutės ax.gif

Manau, kad pakeis: kiek keičiau - visus kol kas pakeitė smile.gif Keičiau Vilniuje 4u.gif
Jei reiktų pagalbos keičiant, parašykit į až ar el.paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 07 lapkričio 2010 - 19:14