Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laurindre @ 2010 11 03, 14:21)
Man irgi atrode, kad daug terliones. O dabar manau kitaip. Svarbiausia rasti tinkama tesla, kad gerai, plonai issikociotu. Naminiai koldunai labai skanus gaunasi.
As net kita savaite rengiu mokymus savo namuose. Jei kas nori, is KLaipedos galima prisijungti mirksiukas.gif Nes daug zmoniu, turinciu koldunine nenaudoja, nes nemoka ja naudotis schmoll.gif

Aš bandžiau pyragėlius daryti, tai uogienė išbėgo, tešla gerai nesukibo, vien žo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 11 03, 13:26)
Aš bandžiau pyragėlius daryti, tai uogienė išbėgo, tešla gerai nesukibo, vien žo... doh.gif

Pyrageliams gal geriau ravioline mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 11 03, 14:26)

Del teslos sukibimo, tai greiciausiai ne koldunu forma kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 03, 13:21)
Man irgi atrode, kad daug terliones. O dabar manau kitaip. Svarbiausia rasti tinkama tesla, kad gerai, plonai issikociotu. Naminiai koldunai labai skanus gaunasi.
As net kita savaite rengiu mokymus savo namuose. Jei kas nori, is KLaipedos galima prisijungti mirksiukas.gif Nes daug zmoniu, turinciu koldunine nenaudoja, nes nemoka ja naudotis schmoll.gif
I kita musu temute kur receptukai, parasykit, kokia koldunams tesla darote bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti

i 
Virtuvės prietaisų ir TW ieškokite čia
Atsakyti
labukas senai matytos draugytes mirksiukas.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
ateinu su "pasistojusiu"...klausimu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
sakykit is 3-ju tesliniu dubenu kuris ten aukstas toks buvo-yra g.gif
turiu ta didely,tai jis platus ir zemas..o kad butu aukstas man reikia,na kad plakt su mikseriu tarkim patogu butu...
tai kuris,tas vidurinis ar maziausias? 4u.gif

ir dar ka pasipasakosiu ax.gif
ana dien MB vos neismete vaiko gertuves tos salotines,nes nuo visokiausiu sulciu ir arbateliu kazkoks nemalonus kvapas y ja ysigre...toks lyg prirugus ji butu..nors plaunu daznai blink.gif bandziau issveist su indu plovikliais,pyliau virinta vandeny ir laikiau,mama dar pries saulute laike doh.gif kad iskaitintu blink.gif
niekas nepadejo...jau ne pati nezinojau ka daryt...ale paskui sakau reik saldiklin mest bigsmile.gif ir ka jus sau manot vuolia didis.gif flirt.gif jokio pasalinio kvapo thumbup.gif kaip anksciau nepagalvojau taip padaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 05 lapkričio 2010 - 15:08
QUOTE(gwidita @ 2010 11 05, 15:02)

Gertuvelem ir kitiems indziukams, labai padeda isplovus padeti ant silto radiatoriaus "dziuti"... kvapo nelieka man niekada taip palaikius, o jei lieka ir radiatorius nepadeda, tada taip saldiklis, ar kamera padeda super, tik kai isimsit is kameros gink Dieve neismeskit is ranku blink.gif "sukes" garantuotos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 05, 17:02)
labukas senai matytos draugytes mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
ateinu su "pasistojusiu"...klausimu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
sakykit is 3-ju tesliniu dubenu kuris ten aukstas toks buvo-yra g.gif
turiu ta didely,tai jis platus ir zemas..o kad butu aukstas man reikia,na kad plakt su mikseriu tarkim patogu butu...
tai kuris,tas vidurinis ar maziausias? 4u.gif

ir dar ka pasipasakosiu ax.gif
ana dien MB vos neismete vaiko gertuves tos salotines,nes nuo visokiausiu sulciu ir arbateliu kazkoks nemalonus kvapas y ja ysigre...toks lyg prirugus ji butu..nors plaunu daznai blink.gif bandziau issveist su indu plovikliais,pyliau virinta vandeny ir laikiau,mama dar pries saulute laike doh.gif kad iskaitintu blink.gif
niekas nepadejo...jau ne pati nezinojau ka daryt...ale paskui sakau reik saldiklin mest bigsmile.gif ir ka jus sau manot vuolia didis.gif  flirt.gif jokio pasalinio kvapo thumbup.gif kaip anksciau nepagalvojau taip padaryt doh.gif

Pagal kaina ir patoguma virtuveje siulyciau 3 l dubeni smile.gif . Manau mazutis dubuo tokiu lt nevertas unsure.gif .
Atsakyti
As issitraukiau siandien is sandeliuko toki 5 l dubeni, nes reikejo 5 min duonai. Koks man jis fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 05, 21:43)
As issitraukiau siandien is sandeliuko toki 5 l dubeni, nes reikejo 5 min duonai. Koks man jis fainas wub.gif

Man jie visi tokie labai mieli - patys mieliausi iš TW dubenų thumbup.gif
Atsakyti
Dar kol buvo kataloge paskutine savaite puoliau pirkti, net ir i kaina neziurejau doh.gif Bijojau, kad nebebus lotuliukas.gif Nors dabartine violetine man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 05, 21:43)

jo mano irgi tas 5l.raudonas wub.gif superinis man jis thumbup.gif
su mentele tesla issiminkau..ranku net neprireikia...aisku ziurint kokia tesla darau rolleyes.gif
o db ta fioletava spalva wub.gif wub.gif wub.gif
uzsimaniau maziuko ir auksto rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 11 05, 22:10)
Dar kol buvo kataloge paskutine savaite puoliau pirkti, net ir i kaina neziurejau doh.gif Bijojau, kad nebebus lotuliukas.gif Nors dabartine violetine man nelabai schmoll.gif

va matai...o man tai baisiausiai ji grazi blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti