Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 11 02, 19:44)
Gal klaidą padarei? g.gif Aš turiu mažiausią 500ml g.gif

Yra ir mazesniu mirksiukas.gif As net pora turiu bigsmile.gif Tik, manau, vyras didesnius ima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 02, 20:44)
Gal klaidą padarei? g.gif Aš turiu mažiausią 500ml g.gif

tai kad nesuklydau: 250 ir 320 dar turiu biggrin.gif Arbatom, kavai, cukrui l.gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 11 02, 20:53)
tai kad nesuklydau: 250 ir 320 dar turiu  biggrin.gif Arbatom, kavai, cukrui l.gerai thumbup.gif

oi, ir aš 320ml turiu blush2.gif
Atsakyti
Visą lapkričio mėnesį KOLDŪNINĖ tik 45 lt bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti

i 
Primename, kad tema skirta klausimams, patarimams, atsiliepimams tik apie pačią produkciją, jos +/-, o ne skelbimams, t.y. temoje draudžiama skelbtis, kad ieškote/norite pirkti tam tikrų produktų ar siūlote jų įsigyti. Bet kokios panašaus pobūdžio žinutės yra ir bus trinami be įspėjimo. Nariams skiriami įspėjimai. Skelbimams yra skirta Skelbimų lenta.

Prašytumėm visų laikytis tvarkos ir atidžiau skaityti tiek bendras forumo, tiek atskirų skyrelių taisykles. Ačiū.

Moderatorės.
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 10 30, 15:31)
Man Optimum indeliai taip pat  thumbup.gif , bet mano vyrui tai jų vis maža...jis į komandiruotes visus  susirenka: nuo mažiausio iki 500ml  biggrin.gif

Diskusija prasidejo nuo to, kad buvo aptariami indai labiausiai tinkami biriems produktams, o ne transportavimui. Taip, sutinku, kelioneje Optimum labai pravercia, bet buvo kalba ne apie tai.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 03, 04:54)
Diskusija prasidejo nuo to, kad buvo aptariami indai labiausiai tinkami biriems produktams, o ne transportavimui. Taip, sutinku, kelioneje Optimum labai pravercia, bet buvo kalba ne apie tai.

Labai atsiprašau ax.gif , kad visada kažkam neįtinka kas nors...na taip kava ir cukrus juk nebirūs produktai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 11 03, 09:22)
Labai atsiprašau  ax.gif , kad visada kažkam neįtinka kas nors...na taip kava ir cukrus juk nebirūs produktai  biggrin.gif

Kas jose buna vezama jus neminejote.
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 11 03, 07:22)
Labai atsiprašau  ax.gif , kad visada kažkam neįtinka kas nors...na taip kava ir cukrus juk nebirūs produktai  biggrin.gif

Nera cia ko atsiprasineti, as visada sakiau, kad Optima patys funkcionaliausi, naudojami daug placiau, nei kompaktines ar Space Makeriai thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau jau ne karta naujaji inda mikrobangei makaronams virti - jokiu minusu siai d. nematau smile.gif .
Atsakyti
O Jums dirbti du koldūnine patinka? Man tai atrodo, kad ten labiau žaidimas, nei darbo palengvinimas... ax.gif
Atsakyti
Man irgi atrode, kad daug terliones. O dabar manau kitaip. Svarbiausia rasti tinkama tesla, kad gerai, plonai issikociotu. Naminiai koldunai labai skanus gaunasi.
As net kita savaite rengiu mokymus savo namuose. Jei kas nori, is KLaipedos galima prisijungti mirksiukas.gif Nes daug zmoniu, turinciu koldunine nenaudoja, nes nemoka ja naudotis schmoll.gif
Atsakyti