Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 29, 20:46)
Man optimukai is visu dezuciu patys paciausi.  thumbup.gif  Kaip sakan del skonio nesigincijama,bet pagal mano skoni,tai jokiu kitu moduliniu dezuciu nebuc prisipirkus tik optimukus.Norisi,kad spintelej butu tik viena rusis indeliu  ax.gif

drinks_cheers.gif Bent viena mane palaiko drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Optimum indeliai taip pat thumbup.gif , bet mano vyrui tai jų vis maža...jis į komandiruotes visus susirenka: nuo mažiausio iki 500ml biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, norėjau jūsų paklausti dėl kočiojimo padėklo. Kažkur kažkada skaičiau kad jis kažkaip prilimpa ir kai kočioji su kočelu jis neslidinėja, nebepamenu. Kaip tai padaryti, nes man nepavyksta. Pasidalinkite patirtimi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, o mane dar domina atsiliepimai apie dekoravimo burbula, kaip jis, girdejau kad tuose tarpuose uzsilieka nemazai idaro, ar geriau maiselis dekoravimo, prasom visus neigiamus atsiliepimus apie ji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2010 11 02, 11:27)
Labas mergaitės, norėjau jūsų paklausti dėl kočiojimo padėklo. Kažkur kažkada skaičiau kad jis kažkaip prilimpa ir kai kočioji su kočelu jis neslidinėja, nebepamenu. Kaip tai padaryti, nes man nepavyksta. Pasidalinkite patirtimi  blush2.gif  ax.gif

Kiek pamenu dregna sluoste deda po padeklu ir tada neslidineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2010 11 02, 10:27)
Labas mergaitės, norėjau jūsų paklausti dėl kočiojimo padėklo. Kažkur kažkada skaičiau kad jis kažkaip prilimpa ir kai kočioji su kočelu jis neslidinėja, nebepamenu. Kaip tai padaryti, nes man nepavyksta. Pasidalinkite patirtimi  blush2.gif  ax.gif

Labai priklauso nuo stalvirsio. Kai kuriems uztenka su dregna sluoste perbraukti ir patiesti paklotele, per virsu pabrakti ir prilimpa.Ant mano stalvirsio sitas variantas netinka, as suslapinu popierini ranksluosti, patiesiu ir tada dedu pakloteli, perbraukiu rankomis pakloteli, kad prikibtu. Tada laikosi g.gif

QUOTE(lupipita @ 2010 11 02, 10:27)
sveikos, o mane dar domina atsiliepimai apie dekoravimo burbula, kaip jis, girdejau kad tuose tarpuose uzsilieka nemazai idaro, ar geriau maiselis dekoravimo, prasom visus neigiamus atsiliepimus apie ji  lotuliukas.gif

As jo nepirkciau, labai sunku isspausti viska iki pabaigos. Geriau is karto dekoravimo maiselis. O visu geriausia abu, nes skiriasi antgaliai, maiselis ne visus reikalingus turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 02, 12:06)
Labai priklauso nuo stalvirsio. Kai kuriems uztenka su dregna sluoste perbraukti ir patiesti paklotele, per virsu pabrakti ir prilimpa.Ant mano stalvirsio sitas variantas netinka, as suslapinu popierini ranksluosti, patiesiu ir tada dedu pakloteli, perbraukiu rankomis pakloteli, kad prikibtu. Tada laikosi g.gif
As jo nepirkciau, labai sunku isspausti viska iki pabaigos. Geriau is karto dekoravimo maiselis. O visu geriausia abu, nes skiriasi antgaliai, maiselis ne visus reikalingus turi doh.gif

aciu uz nuomone tada ir nereikia, dar va pasiziurejau klipuka atrodo viskas super lengvai graziai, o ir buvau kad ne viskas issispaudzia, galvojau dar jusu paklausiu kad turi, o del antgaliu jo , galetu but dasipirkti ivairiu tokiu atveju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 11 02, 12:27)
sveikos, o mane dar domina atsiliepimai apie dekoravimo burbula, kaip jis, girdejau kad tuose tarpuose uzsilieka nemazai idaro, ar geriau maiselis dekoravimo, prasom visus neigiamus atsiliepimus apie ji  lotuliukas.gif

taip, burbulas netikes verysad.gif . lieka gerokai ir tai erzina... maiselis geriausia smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2010 11 02, 12:27)

istikruju visa esme tame, koks stalvirsis. isbandykite su dregna sluoste ir be jo, o tada bus aisku ar su juo viskas gerai, nes esu keitusi padeklu pora, kurie niekad taip ir nelipo - juos pakeite i kt. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už atsakymus dėl kočiojimo padėkliuko, reikės išbandyti įvairius būdus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 11 02, 11:27)

QUOTE(laurindre @ 2010 11 02, 12:06)

va, va ir as pritariu viskam drinks_cheers.gif Maiselis ir labai brangus, o jei noresit profesionaliau su juo darbuotis, tai antgaliu kiekis gan ribotas ir jie gan storai viska daro. Pas mane yra abeji antgaliai, bet vistiek jie noriu kur smulkiau viska darytu... As gal siusciaus tokius kur profes darbuojas, uz ta kaina jau neblogas rinkins iseina....
o burbule lieka net labai daug idaro, todel as su juo dirbu kai daug idaro turiu... tu pinigu tikrai nevertas....

O man nelimpa paklotelis prie stalo, bet man to ir nereikia, as moku taip kociot, kad jis net neslankioja tongue.gif ir man atrodo, kad ant stalvirsiu tai be sansu prikinbdyt, visi jie labai slidus buna...
Atsakyti
As tortus puosiu pakankamai daznai ir man pilnai uztenka 10 antgaliu. Neuztektu, jei dirbtum profesionaliai (t.y. tortus keptum pardavimui). Savom reikmem tikrai uztenka thumbup.gif
O teslos paklotelis kartais reikia, kad priliptu, nesakau, kad visada, bet kartais labai reikia g.gif Man slapia servetele tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 02 lapkričio 2010 - 18:00
QUOTE(zifara @ 2010 10 30, 14:31)
Man Optimum indeliai taip pat  thumbup.gif , bet mano vyrui tai jų vis maža...jis į komandiruotes visus  susirenka: nuo mažiausio iki 500ml  biggrin.gif

Gal klaidą padarei? g.gif Aš turiu mažiausią 500ml g.gif
Atsakyti