QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 17:15)
as ir tik vartotoja, tai labai gerai butent tokie atsiliepimai, as jau isimylejus tw netoli metu ir teko nemazai ka isbandyt, yra labai geru daiktu kuriuos myliu aisku yra keleta kur dabartinem akim nepirkciau, bet gyveni ir mokaisi aisku va gerai kai pasiklausi ir gauni atsiliepimus apie viena ar kita produkta, aciu , aciu ir kitoms pasidalinancioms naudinga info
naudotus ir netikusius tw indziukus visad galit parduoti kazkam kitam, tik jau pigiau, zinoma, nei pati kazkada isigijote. bet geriau, nei jie, kad dulka manau. nemazai yra kas lb. noretu, bet "neikanda" nauju tw prekiu kainu. aklai netikiu visa tw produkcija, bet tai nieko keisto - juk negali viskas buti idealu .
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 10:09)
tada tikrai nemazas, galvojau koks minukas, nes tw ziuriu perkant uz tam tikra suma linke ka nors is minuku duot, tai tada neblogai, aciu uz info
realiai tai nera maza deze. man asmeniskai vaistams ar sagoms gaila butu naudoti. pukiai tiks kazkokiems biriems produktams ar pietu nesant sumustiniu keleta ir dar pyrago gabaleli koki .
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2010 10 28, 13:24)
Bet ju kaina labai skiriasi, nors talpa tik 200g skirtumas
jeigu jus apie dabar kataloge esancius ultrapro indus. ju forma visikai skirtinga. cia jau ne talpa esme. 3,5 l aukstas ir gilus, o 3,3 l - zemas ir staciakampis. kaina tai ir lemia .
Papildyta:
QUOTE(miig @ 2010 10 27, 16:44)
ačiū ačiū
ai ta proga dar paklausiu, jeigu mano miltai ir kruopos būna spintelėje į kurią dvimetis smalsuolis gali lengvai patekti ir iminėtį, nes nu gi bais įdomu, geriau rinktis Optimum? nes kaip suprantu jos sunkiau užsidaro?
ai ta proga dar paklausiu, jeigu mano miltai ir kruopos būna spintelėje į kurią dvimetis smalsuolis gali lengvai patekti ir iminėtį, nes nu gi bais įdomu, geriau rinktis Optimum? nes kaip suprantu jos sunkiau užsidaro?
optimum istikruju uzsidaro-atsidaro gan sunkiai. kasdienai tai nepatogu, bet, jei yra tikslas, kad vaikas taip greit neatsidarytu - jos tinka puikiai . zmones sias dezes naudoja pvz. plaukiant plaustais ar baidaremis sudet i jas mobilius tel. dokumentus, pinigines. uzsidaro rimtai, sandariai, ikritus i vandeni nesuslampa turinys ir pan. - pasiteisino.