Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 17:15)
as ir tik vartotoja, tai labai gerai butent tokie atsiliepimai, as jau isimylejus tw netoli metu ir teko nemazai ka isbandyt, yra labai geru daiktu kuriuos myliu aisku yra keleta kur dabartinem akim nepirkciau, bet gyveni ir mokaisi aisku va gerai kai pasiklausi ir gauni atsiliepimus apie viena ar kita produkta, aciu , aciu ir kitoms pasidalinancioms naudinga info  4u.gif

naudotus ir netikusius tw indziukus visad galit parduoti kazkam kitam, tik jau pigiau, zinoma, nei pati kazkada isigijote. bet geriau, nei jie, kad dulka manau. nemazai yra kas lb. noretu, bet "neikanda" nauju tw prekiu kainu. aklai netikiu visa tw produkcija, bet tai nieko keisto - juk negali viskas buti idealu smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 10:09)
tada tikrai nemazas, galvojau koks minukas, nes tw ziuriu perkant uz tam tikra suma linke ka nors is minuku duot, tai tada neblogai, aciu uz info  mirksiukas.gif

realiai tai nera maza deze. man asmeniskai vaistams ar sagoms gaila butu naudoti. pukiai tiks kazkokiems biriems produktams ar pietu nesant sumustiniu keleta ir dar pyrago gabaleli koki smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2010 10 28, 13:24)
Bet ju kaina labai skiriasi, nors talpa tik 200g skirtumas smile.gif

jeigu jus apie dabar kataloge esancius ultrapro indus. ju forma visikai skirtinga. cia jau ne talpa esme. 3,5 l aukstas ir gilus, o 3,3 l - zemas ir staciakampis. kaina tai ir lemia smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(miig @ 2010 10 27, 16:44)
ačiū ačiū  notworthy.gif
ai ta proga dar paklausiu, jeigu mano miltai ir kruopos būna spintelėje į kurią dvimetis smalsuolis gali lengvai patekti ir iminėtį, nes nu gi bais įdomu, geriau rinktis Optimum? nes kaip suprantu jos sunkiau užsidaro?

optimum istikruju uzsidaro-atsidaro gan sunkiai. kasdienai tai nepatogu, bet, jei yra tikslas, kad vaikas taip greit neatsidarytu - jos tinka puikiai smile.gif . zmones sias dezes naudoja pvz. plaukiant plaustais ar baidaremis sudet i jas mobilius tel. dokumentus, pinigines. uzsidaro rimtai, sandariai, ikritus i vandeni nesuslampa turinys ir pan. - pasiteisino.
Atsakyti
Nieko nesunkiai jie uzsidaro. Naudoju kruva kasdien ir esu labai patenkinta. Labiausiai myliu Optimukus del ju funkcionalumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 28, 18:50)
Nieko nesunkiai jie uzsidaro. Naudoju kruva kasdien ir esu labai patenkinta. Labiausiai myliu Optimukus del ju funkcionalumo wub.gif

o palyginus juos su pvz. SpaceMaker dezutes kaip? juk SpaceMaker istikruju atsidaro daug lengviau smile.gif .
Atsakyti
Man patogesni Optimos. Space Maker nepasakyciau, kad labai lengvai darinejasi, ypac nauji g.gif Dar jei labai pilnas pripiltas ir labai biriu produktu doh.gif Tiesa, ju turiu ir naudoju. Labiausiai man juose patinka laikyti druska thumbup.gif Jie pas mane laikomi lentynoje akiu aukstyje, tai tokioje vietoje jie tikrai patogiausi thumbup.gif Bet stalciuose ar spintlese tikrai ne rolleyes.gif
Todel ir siulau pradzioje isigyti po viena ar kelis skirtingus ir atrasti labiausiai tinkanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 28, 19:06)
Man patogesni Optimos. Space Maker nepasakyciau, kad labai lengvai darinejasi, ypac nauji g.gif Dar jei labai pilnas pripiltas ir labai biriu produktu doh.gif Tiesa, ju turiu ir naudoju. Labiausiai man juose patinka laikyti druska thumbup.gif Jie pas mane laikomi lentynoje akiu aukstyje, tai tokioje vietoje jie tikrai patogiausi thumbup.gif Bet stalciuose ar spintlese tikrai ne rolleyes.gif
Todel ir siulau pradzioje isigyti po viena ar kelis skirtingus ir atrasti labiausiai tinkanti mirksiukas.gif

Stalciuose sutinku, kad specamaker ne vieta. Atidaryti tai viena, o va uzdaryti tai jau tikrai spacemaker patogiau, nei optimum smile.gif , bet tai tik mano nuomone ir patirtis namiskiu. Jusu mintis gera - isigyti kelis skirtingus, bet ne visi tai gali sau leisti unsure.gif
Atsakyti
Tada belieka daryti vakareli savo namuose ir isbandyti praktiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 28, 19:58)
Tada belieka daryti vakareli savo namuose ir isbandyti praktiskai mirksiukas.gif

Brac, pamirsau apie tokia galimybe - rimtai blush2.gif . Taip - tai geriausia norint issirinkti.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 28, 17:06)
Man patogesni Optimos. Space Maker nepasakyciau, kad labai lengvai darinejasi, ypac nauji g.gif
O man pvz,atvirksciai, man sunkiai atsidaro "kompaktines dezutes" (tos kur is abieju pusiu galima atidaryti), stai sitos:
user posted image
jos man nepatinka, nes sunkiai atsidaro, ypac naujos, man jos nepatogios, o stai space maker, stai sios:
user posted image
tik spusteli su pirstu priekyje ir atsoka dangtelis pats, ziauriai patogu, bent jau man g.gif
na o optimum tai aisq visiskai kitokie dangteliai ir net nera ka lyginti su s.maker, visiskai kitoks atidarymo ir uzdarymo budas, bet man nera sunkus, gal darote kaip ne taip?? g.gif Optimum uzsidaro taip:
uzdedat danteli lygiai ir spaudziate vertikaliai abiem rankom ir horizontaliai abiem rankom toj pacioj vietoj skirtinguose kampuose ir per kelis kartus uzsispaudzia kuo puikiausiai thumbup.gif
Papildyta:
kazin supratot kaip cia taip prirasiau, kaip tuos optimum uzdaryti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 28, 20:42)
[size=1][/size]O man pvz,atvirksciai, man sunkiai atsidaro "kompaktines dezutes" (tos kur is abieju pusiu galima atidaryti), stai sitos:
user posted image
jos man nepatinka, nes sunkiai atsidaro, ypac naujos, man jos nepatogios, o stai space maker, stai sios:
user posted image
tik spusteli su pirstu priekyje ir atsoka dangtelis pats, ziauriai patogu, bent jau man  g.gif
na o optimum tai aisq visiskai kitokie dangteliai ir net nera ka lyginti su s.maker, visiskai kitoks atidarymo ir uzdarymo budas, bet man nera sunkus, gal darote kaip ne taip??  g.gif  Optimum uzsidaro taip:
uzdedat danteli lygiai ir spaudziate vertikaliai abiem rankom ir horizontaliai abiem rankom toj pacioj vietoj skirtinguose kampuose ir per kelis kartus uzsispaudzia kuo puikiausiai  thumbup.gif
Papildyta:
kazin supratot kaip cia taip prirasiau, kaip tuos optimum uzdaryti  hihihi.gif

aisku. aciu uz praktiskus patarimus smile.gif . ta pati bandziau ir anskciau rasyti - lengviau atsidaranciu uz SpaceMaker ner, bent jau man smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 28, 17:50)

Man tai ir jos nesunkiai, ir labai patinka išvis betkokie optimukai thumbup.gif

QUOTE(gvilmina @ 2010 10 28, 17:59)
o palyginus juos su pvz. SpaceMaker dezutes kaip? juk SpaceMaker istikruju atsidaro daug lengviau  smile.gif .

O man Space meikerių minusas ir yra, kad per lengvai atsidaro doh.gif pvz. vienoj laikau cukrų (didesnį kiekį, ne arbatai tongue.gif ), tai dangtelis pastoviai atsokineja, matyt pakliūna koks cukraus grūdelis, bet visad imu atsargiai - kad vargo paskui nebūtų. O šiaip tai mažiausios dukros mėgstami dribsniai tai šitoj dėžutėj, kad vaikui vargt nereiktų.....

Modulinės man be galo patinka, aš didžiojoj miltus laikau.....

Žodžiu, turėkit visokių jų, nes visad yra ką į jas dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 28, 23:58)
Man tai ir jos nesunkiai, ir labai patinka išvis betkokie optimukai thumbup.gif
O man Space meikerių minusas ir yra, kad per lengvai atsidaro doh.gif pvz. vienoj laikau cukrų (didesnį kiekį, ne arbatai tongue.gif ), tai dangtelis pastoviai atsokineja, matyt pakliūna koks cukraus grūdelis, bet visad imu atsargiai - kad vargo paskui nebūtų. O šiaip tai mažiausios dukros mėgstami dribsniai tai šitoj dėžutėj, kad vaikui vargt nereiktų.....

Modulinės man be galo patinka, aš didžiojoj miltus laikau.....

Žodžiu, turėkit visokių jų, nes visad yra ką į jas dėt doh.gif

spacemaker itariu, kad gal keist reiketu, jei taip lengvai atsoka unsure.gif . tikrai neturetu manau... beveik visos jos visad pas mane pilnos ir taip nebuna. miltus laikau Staciaus indelyje taip vadinamajame telpa 2 kg. tai lb. sena kolekcija. dangteliai isvis lengvai atsidaro, vos pirsteliu paspaudus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 28, 18:50)

Man optimukai is visu dezuciu patys paciausi. thumbup.gif Kaip sakan del skonio nesigincijama,bet pagal mano skoni,tai jokiu kitu moduliniu dezuciu nebuc prisipirkus tik optimukus.Norisi,kad spintelej butu tik viena rusis indeliu ax.gif
Atsakyti