Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(etaeta @ 2010 10 28, 08:46)
980 ml talpa jo  4u.gif Ganetinai nemazas  4u.gif

tada tikrai nemazas, galvojau koks minukas, nes tw ziuriu perkant uz tam tikra suma linke ka nors is minuku duot, tai tada neblogai, aciu uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 10 28, 08:45)
Sveikos, o kokios talpos Ultrapliusa pasiulysit nusipirkti ar 2litru ar 3.5l ar 3.3l. Gal kas turite pigiau, nei kataloge?

Matau, kad turit dvi dukrytes ax.gif , tai 2 litrų šitokiai šeimai būtų tikrai mažokas.... Reiktų 3,5 l ar 3,3 l 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 28 spalio 2010 - 08:43
QUOTE(INEXS @ 2010 10 28, 08:45)
Sveikos, o kokios talpos Ultrapliusa pasiulysit nusipirkti ar 2litru ar 3.5l ar 3.3l.

mūsų šeimai (trys suaugę ir du vaikai(kugelio nevalgo)) pilnai užtenka 3,5l.
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 09:09)
tada tikrai nemazas, galvojau koks minukas, nes tw ziuriu perkant uz tam tikra suma linke ka nors is minuku duot, tai tada neblogai, aciu uz info  mirksiukas.gif

aš jame vaistus laikau thumbup.gif labai patogus, tik dabar problema atsirado-dar noriu doh.gif
Atsakyti
o as imciau ne ta 3.5, bet 3.3l, nes jis toks kaip lazanijos indas, kvadratinis , ner aukstas, man sis indas superinis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 10 28, 09:50)
mūsų šeimai (trys suaugę ir du vaikai(kugelio nevalgo)) pilnai užtenka 3,5l.
Papildyta:

aš jame vaistus laikau thumbup.gif labai patogus, tik dabar problema atsirado-dar noriu doh.gif

cia gera ideja su tais vaistais, reiks tada ir pasiimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 10 28, 07:45)
Sveikos, o kokios talpos Ultrapliusa pasiulysit nusipirkti ar 2litru ar 3.5l ar 3.3l. Gal kas turite pigiau, nei kataloge?

Tik didesnį , pas mane keturi šeimoje, bet vyras megėjas kugelio- tai neapsirikau pasiėmus 4,7 l. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 28, 11:16)
Tik didesnį , pas mane keturi šeimoje, bet vyras megėjas kugelio- tai neapsirikau pasiėmus 4,7 l.  mirksiukas.gif

gal 5.7 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 10:20)

aha smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 10 28, 09:42)
Matau, kad turit dvi dukrytes  ax.gif , tai 2 litrų šitokiai šeimai būtų tikrai mažokas.... Reiktų 3,5 l ar 3,3 l  4u.gif

Bet ju kaina labai skiriasi, nors talpa tik 200g skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 10:20)
Mes kitoje temuteje diskutavom jau apie situs puodus, tai as sakau, kad mastykit realiai, jeigu nepirksit keliu indu su skirtingais ismatavimais. Tai galvokit i prieki, jei kepsit kugeli, mesa, kauliukus, o jei anti Kaledoms??? Ar zasi?? arba vista ciela?? Pagalvokit ka valgyt gaminat ir keliems zmonems? Ar ateina sveciu ir prireikia didesnio puodo?? Tuomet ir issispres problema ir klausimu nekils drinks_cheers.gif
As turiu 5l Ultra Plus ir dar lazanijai nesusilaikius nusipirkau, tai atsidziaugti negaliu ir man ju abieju reik tongue.gif is didesnio puodo maistas neispuls, o i mazesni jau nebesutalpinsite ko daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 28, 15:44)
[size=1][/size]Mes kitoje temuteje diskutavom jau apie situs puodus, tai as sakau, kad mastykit realiai, jeigu nepirksit keliu indu su skirtingais ismatavimais. Tai galvokit i prieki, jei kepsit kugeli, mesa, kauliukus, o jei anti Kaledoms??? Ar zasi?? arba vista ciela?? Pagalvokit ka valgyt gaminat ir keliems zmonems? Ar ateina sveciu ir prireikia didesnio puodo?? Tuomet ir issispres problema ir klausimu nekils  drinks_cheers.gif
As turiu 5l Ultra Plus ir dar lazanijai nesusilaikius nusipirkau, tai atsidziaugti negaliu ir man ju abieju reik  tongue.gif is didesnio puodo maistas neispuls, o i mazesni jau nebesutalpinsite ko daugiau  mirksiukas.gif

bet pas jus ziuriu didele patirtis su tw, visais beveik klausimais ir geru patarimu duodat thumbup.gif
man patinka kai pasakomos ne tik teigiamos bet ir neigiamos puses tada lengviau apsisprest ar reik to daikto ar nea, nes ne kelis litus kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 15:02)
bet pas jus ziuriu didele patirtis su tw, visais beveik klausimais ir geru patarimu duodat  thumbup.gif
man patinka kai pasakomos ne tik teigiamos bet ir neigiamos puses tada lengviau apsisprest ar reik to daikto ar nea, nes ne kelis litus kainuoja  thumbup.gif
Aha, aciu uz pagyrimus ax.gif todel, kad as esu isimylejusi siuos puodus vartotoja, o ne aklai norinti "prakisti" kuo brangesni daikta konsultante (nesupykit tos kurios esat geros konsultantes, bet visokiu buna). Neperku aklai TW vien todel,kad isprotejusi del ju esu, todel ir kitiems negaila patarti, nes kam meluoti zmogui, as visada pasakau pliusus ir minusus kitiems is savo patirties, nes jau 10 metu siuos indus "kaupiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 28, 16:10)
[size=1][/size]Aha, aciu uz pagyrimus ax.gif  todel, kad as esu isimylejusi siuos puodus vartotoja, o ne aklai norinti "prakisti" kuo brangesni daikta konsultante (nesupykit tos kurios esat geros konsultantes, bet visokiu buna). Neperku aklai TW vien todel,kad isprotejusi del ju esu, todel ir kitiems negaila patarti, nes kam meluoti zmogui, as visada pasakau pliusus ir minusus kitiems is savo patirties, nes jau 10 metu siuos indus "kaupiu"  lotuliukas.gif

as ir tik vartotoja, tai labai gerai butent tokie atsiliepimai, as jau isimylejus tw netoli metu ir teko nemazai ka isbandyt, yra labai geru daiktu kuriuos myliu aisku yra keleta kur dabartinem akim nepirkciau, bet gyveni ir mokaisi aisku va gerai kai pasiklausi ir gauni atsiliepimus apie viena ar kita produkta, aciu , aciu ir kitoms pasidalinancioms naudinga info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 28 spalio 2010 - 15:17