Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(miig @ 2010 10 27, 15:31)
o klausykit, egzistuoja koks nors sarašiukas pagal kurį orientutis renkantis dėžučių dydį. na dėžutės tai ml, o kaip žinia kruopos, miltai ir kiti produktai g ir kg?
tarkim jei reikia sutalpint 1kg miltų tai kurios optimum reiktų ir pan. ačiū

Tupperware Modulinės dėžutės
Talpa ir dydžiai:
0.5 l dėžutėje: 500 g druskos, cukraus, datulių, 400 g ryžių, manų, perlinių kruopų, 300 g riešutų, sausainių, džiovintų vaisių, 24 arbatos maišeliai.
1.1l dėžutėje: 500g cukraus, miltų, jūros druskos, maltų duonos džiuvėsių, besėklių razinų, cukraus, pupelių, ryžių, sausainių, 48 arbatos maišelius.
1.7 l dėžutėje: 1.5 kg cukraus, 1 kg miltų, razinų, 750 g avižų.
2.3 l dėžutėje:2 kg cukraus pudros, 1.5 kg miltų, 1.9 kg ryžių, ankštinių kruopų, 160 arbatos maišelių.
2.9 l dėžutėje: 2.5 kg cukraus, 2.4 ryžių, lešių, 2 kg miltų, cukraus, spaghetti makaronų.

Ir i kitas panasaus turio, telpa panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 27 spalio 2010 - 14:39
QUOTE(etaeta @ 2010 10 27, 15:37)
Tupperware Modulinės dėžutės
Talpa ir dydžiai:
0.5 l dėžutėje: 500 g druskos, cukraus, datulių, 400 g ryžių, manų, perlinių kruopų, 300 g riešutų, sausainių, džiovintų vaisių, 24 arbatos maišeliai.
1.1l dėžutėje: 500g cukraus, miltų, jūros druskos, maltų duonos džiuvėsių, besėklių razinų, cukraus, pupelių, ryžių, sausainių, 48 arbatos maišelius.
1.7 l dėžutėje: 1.5 kg cukraus, 1 kg miltų, razinų, 750 g avižų.
2.3 l dėžutėje:2 kg cukraus pudros, 1.5 kg miltų, 1.9 kg ryžių, ankštinių kruopų, 160 arbatos maišelių.
2.9 l dėžutėje: 2.5 kg cukraus, 2.4 ryžių, lešių, 2 kg miltų, cukraus, spaghetti makaronų.

Ir i kitas panasaus turio, telpa panasiai  mirksiukas.gif

ačiū ačiū notworthy.gif
ai ta proga dar paklausiu, jeigu mano miltai ir kruopos būna spintelėje į kurią dvimetis smalsuolis gali lengvai patekti ir iminėtį, nes nu gi bais įdomu, geriau rinktis Optimum? nes kaip suprantu jos sunkiau užsidaro?
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2010 10 27, 15:44)
ačiū ačiū  notworthy.gif
ai ta proga dar paklausiu, jeigu mano miltai ir kruopos būna spintelėje į kurią dvimetis smalsuolis gali lengvai patekti ir iminėtį, nes nu gi bais įdomu, geriau rinktis Optimum? nes kaip suprantu jos sunkiau užsidaro?

Rinkis Optimum, nes i kitas greiciau pateks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2010 10 27, 15:51)
va šitas išsireiškimas man labiausiai patiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Maniske kai buvo mazyte, tai dziaugiausi, kad turiu tiek Tw indu, ji kaip nuropodavo i virtuve, tai kokiai valandai rasdavo ka veikti: is pradziu deliodavo viena i kita, po to i eile, veliau pradejo atrinkineti kuris dangtelis, kurio indelio. Vien zo, veiklos buvo sociai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 10 27, 13:25)
Kazkodel manau, kad kalba eina apie sia
user posted image

Nu ner teisybes schmoll.gif . Is pradziu fondiu sugunde, dabar sio indo norisi, bet vel nera pardavime, ech verysad.gif .
Atsakyti
Sitas tikrai kazkada pasiulymuose bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 27, 19:17)
Sitas tikrai kazkada pasiulymuose bus mirksiukas.gif

Net neabejoju kad bus ir kaina greiciausiai nemaza bus, o taip norisi dovanu gauti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 27, 13:39)
Turiu tokio paties dizaino deze miltams, tik ji be skyluciu. Skaidri su melynu dangciu, man ji labai patinka. thumbup.gif
O dabar dar gausiu ir sita zalia darzovems thumbup.gif Tik kad vienos mazoka ax.gif
Aha, ir as zinau,kad tokia be skyluciu buvo, tai manau miltams tinka, o sita man kazkaip su skylutem miltam netinka, g.gif ne todel ,kad jos maiso, bet kazkaip manau miltus sandariai laikyt reik, man atrodo gyviu prisiveist gali per tokias skyles unsure.gif
Atsakyti
Nepasakyciau, kad ta miltu deze labai sandari. Ji uzsidaro, kaip kompaktines dezutes. 4u.gif Ir pas mane ji pusiau pravira dazniausiai buna. Miltai ilgai neuzsilaiko, nespeja vabaliukai apsigyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 27 spalio 2010 - 21:25
QUOTE(Daina... @ 2010 10 27, 15:43)
Žinau, kad šeimininkei, bet vis tiek juk lapkričio pasiūlymuose.  rolleyes.gif Ačiū, tikėjausi, kad didesnio tūrio. smile.gif

Signature kolekcijos deziu yra ivairiausiu talpu pradedant 450 ml, 1 l, 1.2 l , 2.6 l ir t. t. didejancia tvarka. spalvos tik skirtingos yra buvusios.
Atsakyti
o kokios talpos ta dezute signature su skirtuku yra, kur bus 45 sav galima isigyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 28, 08:14)
o kokios talpos ta dezute signature su skirtuku yra, kur bus 45 sav galima isigyti  blush2.gif

980 ml talpa jo 4u.gif Ganetinai nemazas 4u.gif
Ismatavimai: 25*12 aukstis 7 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 28 spalio 2010 - 08:12