Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 04, 11:09)
Paskaitykite kitoje TW temuteje (kulinarines idejos) ten neseniai diskutavome kaip nuostabiai Ultra Pro apkepa kugelis ir apskrunda sonai, o vidus slapias ir ne sausas gaunasi  thumbup.gif
Va cia pasiskaitykite

Kad gautusi ne sausas reikia daryt su pienu ir nenusunkus tarkiu... Ir aisku labai nuo dujines priklauso..

Šiaip labai susidomejau tomis ultra pro ... Tik kaina kanda, reik pasitaupyt...
Vakar kaip tik pristatyme buvau, ziauriai skania duona iskepe su lasinukais...
Pirksim po truputi induku ir mes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 10 04, 12:15)
Kad gautusi ne sausas reikia daryt su pienu ir nenusunkus tarkiu... Ir aisku labai nuo dujines priklauso..

Šiaip labai susidomejau tomis ultra pro ... Tik kaina kanda, reik pasitaupyt...
Vakar kaip tik pristatyme buvau, ziauriai skania duona iskepe su lasinukais...
Pirksim po truputi induku ir mes  ax.gif

su nuolaidomis galite rasti ir siu indu. daznokai matau, kad ir naudotus, ir naujus juos pardavineja uz ikandama kaina (100 lt ir daugiau, suprantau - tai ne 10 lt...).
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 10 04, 11:21)
gertuviu tw yra buve ne viena, oi gal kokiu vos ne 10 skirtingu esu maciusi, turiu ne viena. kataloginis variantas yra patogiausias vaikui ir del talpos, ir del dizaino, ir del puodelio. yra ir su paveiksliukais (berbiukui - melyna su Bob the builder motyvais, mergaitei-rozine su Hello uzrasiuku ir paveiksliukais). ju dizainas ir talpa, kaip kataloginiu, tik jos brangesnes kiek. taip pat prie ju i komplekta ir sumustiniu dezutes tokios pat yra. rasau apie tai, ka dar galima butu siuo metu isigyti, nors siaip yra buve ir visko kt.

panašu, kad atsiliepimai geri. belieka tik įsigyti ir laukti vaikų nuomonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 04, 00:00)
diasaja, senoje temuteje klause kas geriau Elegancija ar Simfonija, as visu 100% uz elegancija!!! Esu ziauriai laimynga,kad pas mus ji pagaliau zalia, o ne melyna, man nepatinka ta ryski melyna spalva kuri buvo, o si zalia, tikra Elegancija, rinkciausi ja dar ir todel,kad prie jos ir asoteli ir stiklinaites galit prisiderinti, o simfonijos linija tik indai, neaisku ar dar kas i komplektuka atsiras pas mus  g.gif  o elegancijos ir dydziai ir formos ivairesnes, ir duonai lekste ir vaisiams didele buvo pasirodzius...zodziu net nedvejociau , o pirkciau Elegancija!  4u.gif

Aha drinks_cheers.gif .Arteja svenciu metas,tai serviruosiu elegancija .Tik pirma reiks uzsisakyti doh.gif .Na bet per vaiku balius kaip pasiteisina Tw serviravimo indeliai.O gi visokiu avariju buna,tai numeta,tai vel kas.Su kitais indais sukiu neisvengtum ax.gif
Atsakyti
O man TW indai dar patinka dėl to, kad turint mažą vaikutį nori , kad kuo ilgiau ir ramiau jis pamiegotų. Tuo metu aš tyliai galiu darbuotis virtuvėje, o su kitais-iš karto triukšmas-taukšt, barkšt blink.gif ...ir vaikas jau atsikėlęs doh.gif
Atsakyti
http://www.twjurmala...-griezeejs-5791
Mergaites,paziurekit,kokiuos dubeniuos serviruoja wub.gif .As maciau sios serijos asoti mano nelaimei verysad.gif doh.gif .Grazesnio gyvenime nebuvau maciusi verysad.gif .Tai man nereiktu nei elegancijos,nei kokiu alegro ar simfonijos-tik situ wub.gif Kaip noriu,kad jie atsirastu pardavime.Susipirkciau be jokiu akciju doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 04, 19:41)
Mergaites,paziurekit,kokiuos dubeniuos serviruoja  wub.gif  .As maciau sios serijos asoti mano nelaimei  verysad.gif  doh.gif  .Grazesnio gyvenime nebuvau maciusi  verysad.gif  .Tai man nereiktu nei elegancijos,nei kokiu alegro ar simfonijos-tik situ  wub.gif  Kaip noriu,kad jie atsirastu pardavime.Susipirkciau be jokiu akciju  doh.gif  biggrin.gif

Kiek laiko pati esi su Tupperware g.gif Nes man jie labai primena prizme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 04, 21:19)

Aha,priszme ir yra.Dirbu pora metu,bet pirkeliotis pradejau pries 8metus.Jei maciau toki varianta kada,tai praleidau pro akis.Matai,kol pats vizualiai nepamatai,tai neisivaizduoji is lapu i ka ziuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 04, 19:19)

Ne primena o cia ir yra prizmes serviravimo dubenys thumbup.gif nerealus thumbup.gif turiu blush2.gif ir dar turiu prizmes torto padekla ant kojeles,gal pries kokius 3 metus pardavime buvo, visos man pavydi kai padedu torto ant stalo su siuo stovu, atrodo kaip kristolas wub.gif nerealu! Kiek atsimenu kai reklamavo siuos indus taip ir sake, kad cia prabanga, bande imituoti kristolinius indus, pries sviesa jie zeri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 04, 19:41)
Mergaites,paziurekit,kokiuos dubeniuos serviruoja  wub.gif 

O mane sužavėjo šioje nuorodoje gigantiškas pjaustytuvas. Bet LT pasiūlymuose tokio nėra g.gif Kodėl mus skriaudžia?
O Prizmė kada atsiras? bigsmile.gif
Pomona33, gal turi foto torto padėklo? Aš neturiu kur serviruoti tortus, nerandu patinkančio, tai gal kada nors dar atsiras pardavimuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 04, 22:44)
O mane sužavėjo šioje nuorodoje gigantiškas pjaustytuvas. Bet LT pasiūlymuose tokio nėra g.gif Kodėl mus skriaudžia?
O Prizmė kada atsiras? bigsmile.gif
Pomona33, gal turi foto torto padėklo? Aš neturiu kur serviruoti tortus, nerandu patinkančio, tai gal kada nors dar atsiras pardavimuose g.gif

si gigantiska pjaustytuva galima isigyti ir dabar mirksiukas.gif chmmm. jis buvo netrumpai pas mus pardavimuose, o ir peiliukus galima buvo nusipirkti keliu diametru, taip kad mes nenuskriausti smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 04, 20:41)
Mergaites,paziurekit,kokiuos dubeniuos serviruoja  wub.gif  .As maciau sios serijos asoti mano nelaimei  verysad.gif  doh.gif  .Grazesnio gyvenime nebuvau maciusi  verysad.gif  .Tai man nereiktu nei elegancijos,nei kokiu alegro ar simfonijos-tik situ  wub.gif  Kaip noriu,kad jie atsirastu pardavime.Susipirkciau be jokiu akciju  doh.gif  biggrin.gif

siaip.... sios kolekcijos desertniniu lekstuciu, bei stikliniu... galima isigyti ir dabar blush2.gif . leksctes ner lb. mazos, sakyciau vidutines. stikliniu talpa 475 ml. tiek skaidri si kolekcija, tiek tamsi lyg bordine buvo pasiuloj pas mus gan ilgai. buvo ir asotis skaidrus didelis, ir dubenys kokiu 4 skirtingu talpu sakyciau.
Atsakyti
Prizmė sukurta imituojant svarovski kristalus. be grožio, dar ir praktiška - dangtelis 100 proc. sandarus.
Atsakyti