Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 10 24, 21:58)
Taip aprašei išsamiai, net seilė nutyso cool.gif O kiek jų išeina ant silikoninio padėkliuko?
Aha, man paciai Jums bepasakojant seile nutyso hihihi.gif o picainiu man mazdaug 10 telpa ant vieno silikono. As silik.pad.ir turiu tik 1, tai viena "partija" dedu kept, o kita baigineju daryt per ta laika, nes dazniausiai vienus vienokius,kitus kitokius darau tai taip man ir patogiau juos gamint buna, kol vieni kepa kiti paruosti buna.
O picainiu dydi ne maza darau, mazdaug "Prancuzisku pyrageliu formos" todel ir telpa tik apie 10, nes jie pailgi tokie gaunasi, jei daryti lygius mazus trikampelius tai ir daugiau tilptu, bet as negrudu, kad suris jeigu isbegtu ,kad nesuliptu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(+777+ @ 2010 10 26, 07:42)
Šaukštukų kataloge nėra, bet kreipkitės į savo konsultantę ir ji užsakys kiek reikia 4u.gif
Apie kuriuos saukstukus eina kalba? Foto gal galite? Ar tie tokie paprasti mazi arbatiniai sauksteliai, ar tie tokie kaip semtuvelis?
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 07:24)
o kiek jums virtuveje prireikia space maker  bigsmile.gif , o ka geriau renkates modulines, space maker ar optimukus  ax.gif
Kas liecia miltus, kruopas ir makaronus tai tikrai optimum bent jau man nepatogus del savo atidarymo (nors sitas atidarymas labai patogus, bet ta prasme gaminant space maker patogiau), o riesutukus, dziovintus vaisius ir tokius indelius kur maziau darineju tai tik otimum viska laikau thumbup.gif

Ir dar! As visada girdavau tas kitas kompaktines dezutes is katalogo, kur atsidario is abieju pusiu, vienas mazesnis kitas didesnis,bet gyriau jas tol,kol space maker neisigyjau doh.gif space maker milijona kartu patogesni atidarymai, ir nepalyginamai mieliau jas naudoju nei kompaktines mirksiukas.gif taip,kad pries perkant butinai isbandykite kas jums patogiau prie rankos 4u.gif
Atsakyti

[size=1][/size]Apie kuriuos saukstukus eina kalba? Foto gal galite? Ar tie tokie paprasti mazi arbatiniai sauksteliai, ar tie tokie kaip semtuvelis?
[/quote]

Aš suprantu, kad kalba eina apie šituos spacemaker šauktelius. Balti tokie smile.gif .
Jis yra priešpaskutinis sąraše. Na bent pas mane tai toks smile.gif

http://www.tvarkosmenas.lt/gadgets.htm
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 10 25, 07:50)
o ka i maziausias dedat  ax.gif
Maziausios tikrai naudingos ir labai pravercia, ir saulegrazos gliaudytos ir cukraus pudra ir dziovinti vaisiai ar riesutai (nors as tai optimum tai laikau) ir cukrus ir prieskonius net laikau tokius kuriu turiu daugiau, ir dziuveseliai ir seip smulkiems taikteliams, dziovintos petrazoles ir t.t. atrodo,kad ju nereikia, o istikruju mazuju turbut daugiau reik nei didziuju hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 26, 14:23)
Aš suprantu, kad kalba eina apie šituos spacemaker šauktelius.  Balti tokie  smile.gif .
Jis yra priešpaskutinis sąraše. Na bent pas mane tai toks  smile.gif
http://www.tvarkosmenas.lt/gadgets.htm
Kaune tokiu nera sandeli cry.gif cry.gif
bet pvz.miltam tai tikrai per mazas, bet va maziesiems space maker tai nerealu butu verysad.gif
Atsakyti
Va apie si sauksteli kalba eina mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 10 26, 16:50)
Va apie si sauksteli kalba eina  mirksiukas.gif

Specialiai erzinat????? cry.gif cry.gif taigi Kaune ju nera cry.gif ar yra sandeli? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 26 spalio 2010 - 19:00
QUOTE(etaeta @ 2010 10 26, 18:50)
Va apie si sauksteli kalba eina  mirksiukas.gif
user posted image

Kosmaras doh.gif .3metus turiu,o nezinojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 10 26, 22:14)
Kosmaras  doh.gif  .3metus turiu,o nezinojau  blink.gif

Nu va ir as tik per viena seminara pries 2 metus pamaciau, irgi geda pasidare, kad turiu senai, o nezinau kaip naudoti lotuliukas.gif Man dar yra buves nutikimas, kaip gerai blondinei lotuliukas.gif kad optimum dezutes uzsidaro sandariai, o ne tik uzsimeta, sizinojau tik po kokiu 3-4 metu naudojimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos, tongue.gif Kokia saunia temute uztikau. As ir „Sergu“ Tupperware liga. 4u.gif Dabar labai svaigstu kaip noriu dezutes miltams. Kadangi cia tiek daug Tupperwarisciu paklausiu - ar turit ir ar pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2010 10 27, 11:37)
Sveikos Merginos,  tongue.gif  Kokia saunia temute uztikau. As ir „Sergu“ Tupperware liga.  4u.gif Dabar labai svaigstu kaip noriu dezutes miltams. Kadangi cia tiek daug Tupperwarisciu paklausiu - ar turit ir ar pasiteisina?
Kuria dezute vadinate miltams? Jei space maker, tuomet tikrai Jums jos reikia ir ji laaaabai pasiteisina ir labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
pasidalinkite UZ ir PRIES apie keptuve lietiniams "T-Chef" serijos... gundausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 27, 12:59)
[size=1][/size]Kuria dezute vadinate miltams? Jei space maker, tuomet tikrai Jums jos reikia ir ji laaaabai pasiteisina ir labai patogu  thumbup.gif

Kazkodel manau, kad kalba eina apie sia
user posted image
Atsakyti